• Reilusti suorituskykyä

  Pienessä paketissa

5G-sarja

Mitoiltaan sopiva

5G-sarja osoittaa, ettei John Deere -laatu ole suunnattu pelkästään isojen ja kalliiden koneiden ostajille. 5G-sarjan traktorit on kevyimpiä ja ulkomitoiltaan pienimpiä John Deeren valmistamista nelisylinterisistä traktoreista. Ne ovat ihanteellisia pienille tiloille ja ahtaisiin paikkoihin, esimerkiksi eläinten ruokintaan karjasuojissa. Saatavana on myös erikoiskapea GF-malli, joka sopii erityisen hyvin puutarhatiloille.

Pieni koko, suuret ominaisuudet

Pienen kokonsa ansiosta 5G-traktorit ovat ketteryydessään vailla vertaa. Niillä ajaessa ahtaatkin tilat tuntuvat äkkiä väljiltä. Pienet ulkokuoret kätkevät kuitenkin sisäänsä suuret ominaisuudet: hydrauliikan ja voimanoton teho riittää mainiosti moniin töihin, mukaan lukien kevyet etukuormaintyöt.

Helppokäyttöiset hallintalaitteet yhdistettynä nykyaikaiseen voimansiirtoon tekevät 5G-traktoreista erittäin tarkoituksenmukaisia. Niissä on kaikki tarpeellinen mutta ei mitään turhaa. Kaupan päälle tulee John Deeren legendaarinen laatu ja luotettavuus sekä mielenrauha vuosiksi eteenpäin.

John Deeren vahvuudet:

 • Kompaktit ulkomitat, ketterä
 • Itsekantava rakenne
 • 80 tai 90 hv 4,5 l PowerTech M -moottori, mekaaninen ruiskutuspumppu
 • Nykyaikaiset vaihteistovaihtoehdot
 • Ergonominen ja mukava ohjaamo
 • Pitkät huoltovälit ja huoltokohteet hyvin esillä

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu John Deere 5G -sarjan keskeisiin ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Yksi kone, monta käyttötarkoitusta

5G/5GH Standard -sarjan traktorit

 John Deere 5G-traktorit tarjoavat monipuolisen ratkaisun tarpeisiisi, oli kyseessä sitten kasvinviljely- tai kotieläintila, kiinteistönhuolto tai ympäristönhoitotehtävät.

 Kompaktien ulkokuorten alle kätkeytyy tehokas moottori ja voimansiito, ja laajan varustevalikoiman avulla 5G-traktorit ovat yhtä lailla kotonaan pellolla, kotieläinrakennuksissa, kunnallistekniikan töissä tai puistoissa ja urheilukentillä.

 Räätälöi traktorisi omien tarpeidesi mukaan:

 

 • Useita vaihteistovaihtoehtoja
 • Älyteho-ominaisuus (vain 5090G)
 • Mekaanisesti tai sähköisesti ohjattu hydrauliikka
 • Mekaanisesti tai sähköhydraulisesti kytkettävä voimanotto
 • Etuvoimanotto
 • Tehdasasenteinen etukuormain tai etunostolaite

Nauti avarasta ohjaamosta

5G/5GH Standard -sarjan traktorit

 Olivatpa työpäivät miten pitkiä tahansa, sujuvat ne mukavasti uusien John Deere 5G -traktoreiden valoisassa ja avarassa ohjaamossa. Loogisesti ryhmitellyt hallintalaitteet ovat hyvin käden ulottuvilla ja selkeästä mittaristosta on helppo nähdä kaikki tareelliset tiedot yhdellä silmäyksellä. Mukavassa ohjaamossa pysyt virkeämpänä ja jaksat pitkät työpäivät herpaantumatta.

Kaikki 5G-traktoreissa on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Parannettu ergonomia vähentää turhia kädenliikkeitä, maksimoiden samalla työtehon ja tuottavuuden.

Täydellisesti yhteensopiva kuormain

5G/5GH Standard -sarjan traktorit

 Kun valitset traktoriisi John Deeren H-sarjan etukuormaimen, voit olla varma että kuormain ja traktori ovat täydellisesti yhteensopivat. John Deere -etukuormaimet on suunniteltu nimenomaan John Deere -traktoreihin, joten ne tarjoavat ergonomisen hallinnan sekä optimaalisen tasapainon. Kun traktori ja kuormain on suunniteltu alusta asti yhteensopiviksi, on rakenteesta saatu myös erittäin kestävä ja luotettava.

Tehokas hydrauliikka

5G/5GH Standard -sarjan traktorit

 John Deere 5G -sarja tarjoaa enintään kolme mekaanisesti ohjattua tai neljä sähköisesti ohjattua hydrauliikkalohkoa. Kaikissa on vetämällä irrotettavat pikaliittimet, joten työkoneiden kiinnitys ja irroitus onnistuu helposti ja nopeasti. Mekaanisesti hallittavat hydrauliikkalohkot on varustettu virtauksen säädöllä. Sähköisesti hallittaviin lohkoihin on saatavana lisävarusteena virtauksen ajastin parantamaan mukavuutta ja tehokkuutta entisestään.

Avoin hydrauliikkajärjestelmä on yksinkertainen ja luotettava. Kaksoishammaspyöräpumppu takaa ohjauksen ja nostolaitteen häiriöttömän toiminnan. Lisävarusteena on saatavana jopa 126 l/min pumppu vaativampaa käyttöä varten.

Useita vaihteistovaihtoehtoja

5G/5GH Standard -sarjan traktorit

5G-malli on helposti räätälöitävissä käyttäjien tarpeiden mukaan. Suunnanvaihtimissa on mekaaninen ja hydraulinen vaihtoehto, samoin 2-nopeuksisessa pikavaihteessa. Ryömintävaihteisto on vakiona kaikissa malleissa, joten ominaisuudet riittävät puutarhatiloillekin.

.

 

Video 5G-sarjan traktoreista

 5G-sarjan traktorit
Katso video (kieli englanti)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi