John Deere Pro 47V

PRO 47V - Perässä käveltävät leikkurit

Ominaisuudet & Tekniset tiedot

  • Kokoontaitettava aisa
  • AVS-tärinänvaimennus
  • Turbostar-leikkuu
  • Paino vain 47,5 kg

Leikkuuleveys

47 cm

Moottorin nimellisteho

3,2 kW / 2800 rpm

Suositeltu leikkuuala

2500 m²

 PRO 47V on lujatekoinen ja monikäyttöinen perustason leikkuri, joka on suunniteltu pienempien nurmialueiden ammattimaiseen hoitoon tai apukoneeksi ympäristönhoitoalan urakoitsijoille.

 Kompaktin leikkurin leikkuuleveys on 47 cm, joten sitä on kätevä pyöritellä ahtaissakin paikoissa ja esteiden ympärillä. Leikkuri on suhteellisen kevyt ja käytännöllisten kantokahvojen ansiosta sitä on helppo liikutella yksinkin. Tämä on erityisen tärkeää kun työmaita on useita. Taittuvan aisan ja kompaktien ulkomittojen ansiosta myös koneen kuljettaminen on helppoa pienemmässäkin ajoneuvossa.

 Tehokkaan Subaru-moottorin ominaisteho on 3,2 kW, ja säädettävän vetonopeuden avulla leikkuri selviää vaihtelevissakin olosuhteissa suurimmillaan noin 2500 neliömetrin nurmikoista.

 PRO 47V -leikkurissa on korroosionkestävä teräsvahvistettu alumiinikuomu, jonka etureuna on suojattu muovivahvikkeella. Ensiluokkaisen suorituskyvyn varmistavat lisäksi TurboStar-leikkuujärjestelmä, joka parantaa työjälkeä ja tehostaa silpun keruuta, sekä ammattilaatuiset pyörät ja vetojärjestelmän voimansiirto. Vakiovarusteena oleva tärinänvaimennus vaimentaa käsiin kohdistuvan tärinän harmittomalle tasolle, varmistaen että käyttäjä voi työskennellä pidempiä jaksoja turvallisesti ja mukavasti.

John Deere Pro 47V

Runko ruostumatonta alumiinivalua

Vahvistettu alumiinikuomu

Alumiinivalurungon sisä- ja ulkoreunoilla on teräksiset vahvikkeet, jotka estävät leikkuukammion reunojen kolhiintumisen ja kulumisen.

Hyvä tärinänvaimennus

Tärinänvaimennus

Kaikissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa leikkureissa on John Deeren kehittämä AVS-tärinänvaimennus vakiovarusteena. Työsaavutus paranee, kun kädet eivät rasitu. Pitkäkään työrupeama ei tunnu uuvuttavalta.

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu John Deere PRO 47V -ruohonleikkurin ominaisuuksiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

TurboStar™ -järjestelmä

TurboStar™ leikkuujärjestelmä

Ainutlaatuinen TurboStar™ -järjestelmä varmistaa tehokkaan ruohosilpun keruun. Järjestelmään kuuluu kuomuun intergoitu puhallin, joka tehostaa terän synnyttämää ilmavirtaa. Tavanomaisten leikkurien silpunkeruu perustuu pelkästään terän tuottamaan virtaukseen. Ylimääräinen puhallus tuottaa alipaineen, joka heittää silpun tehokkaasti säiliöön sekä samalla nostaa ruohoa ylös terän ulottuville.

Silpunkeruusäiliö

Silpunkeruusäiliö

 Kevyen tekstiilivalmisteisen silpunkeruusäiliön suuri tilavuus mahdollistaa pidemmät tyhjennysvälit, mikä tarkoittaa enemmän tehollista työaikaa. Säiliöön kuuluu ainutlaatuinen täyttöilmaisin
 Säiliö = tyhjä

Silpunkeruusäiliö täynnä

 Säiliö = täynnä

Teräspyörät

Teräksiset vanteet

Ammattikäytössä vaadittavan kestävyyden ja kevyen liikkumisen varmistamiseksi leikkuriin on asennettu teräksiset kuulalaakeroidut pyörät.

Sivusuojus

Sivusuojus

Kuomun sivussa oleva ylimääräinen terässuojus suojaa alumiinikuomua kolhuilta ja kulumiselta käytön ja kuljetuksen aikana.

Korkeussäätö

Korkeussäätö

Leikkuukorkeuden säätö tapahtuu yksinkertaisesti ja luotettavasti jokaisesta pyörästä erikseen.

Ammattitason bioleikkuuvarustus

 Lisävarusteena saatavalla ammattilaatuisella bioleikkuuvarustuksella muunnat leikkurisi keräävästä silppuavaksi.

Säädettävä nopeus

Säädettävä vetonopeus

Itsevetävä leikkuri on helppo ja kevyt käyttää. Veto huolehtii leikkurin liikuttamisesta ja käyttäjän tarvitsee vain kävellä perässä. Säädettävän nopeuden ansiosta leikkuri mukautuu kaikille käyttäjille ja kaikkiin olosuhteisiin.

John Deere perässä käveltävien ammattileikkureiden tekniset tiedot

Tutustu perässä käveltävien ammattileikkureiden teknisiin tietoihin tarkemmin:
Avaa tästä

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi