John Deere JX90C

JX90C - Perässä käveltävä leikkuri

Ominaisuudet & Tekniset tiedot

  • Turbostar-leikkuu
  • Vahvistettu runko ruostumatonta alumiinivalua
  • Säädettävä leikkuunopeus
  • AVS-värinänvaimennus

Leikkuuleveys

54 cm

Moottorin teho

3,2 kW (2800 rpm), nelitahti

Suositeltu leikkuuala

4000 m²

Voimakas, kestävä, tehokas ja turvallinen. JX90C yhdistää kaikki ammattitason ruohonleikkurilta toivotut ominaisuudet, mahdollistaen tehokkaan ja mukavan työskentelyn aamusta iltaan.

JX90C

Keskeiset ominaisuudet

 Tustustu John Deere JX90C -ruohonleikkurin ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

TurboStar™ -järjestelmä

TurboStar™ leikkuujärjestelmä

Ainutlaatuinen TurboStar™ -järjestelmä varmistaa tehokkaan ruohosilpun keruun etenkin matalaa leikkuukorkeutta käytettäessä. Tämä johtuu kuomun alla olevasta integroidusta puhaltimesta, joka tehostaa terän aikaansaamaa ilmavirtaa. Tavanomaiset leikkurit luottavat pelkästään terän aiheuttamaan imuun. Ylimääräinen siivikko muodostaa tehokkaan imun, joka heittää ruohosilpun säiliöön jättäen siistin ja viimeistellyn jäljen.

Silpunkeruusäiliö

Silpunkeruusäiliö

 Kevyt kangasvalmisteinen silpunkeruusäiliö on isokokoinen, minkä ansiosta voit työskennellä pidempään yhtäjaksoisesti. Lisäksi siinä on ainutlaatuinen täyttöilmaisin. Säiliö tyhjänä...

Silpunkeruusäiliö täynnä

 ... ja täynnä.

Ruohosilpun ohjain lisävarusteena

Keruusäiliö lisävarusteena

Lisävarusteena saatavaa ruohosilpun ohjainta voidaan käyttää silloin, kun silpun kerääminen ei ole tarpeellista. Ohjain asennetaan keruusäiliön paikalle, ja se ohjaa silpun maahan leikkurin taakse.

Teräspyörät

Teräksiset vanteet

Jatkuvassa ammattikäytössä leikkurin pyörät joutuvat koville. Tämän takia John Deeren ammattitason leikkureissa on teräsvanteilla varustetut pyörät. Kuulalaakeroinnin ansiosta pyörät pyörivät kevyesti ja kestävät monin verroin pidempään.

Etupuskuri

Etupuskuri

Vahvistettuun alumiinikuomuun kiinnitetty etupuskuri suojaa kuomua kolhuilta ja parantaa kulutuskestävyyttä.

Kookas polttoainesäiliö

Iso polttoainesäiliö

Iso polttoainesäiliö tarkoittaa enemmän tehollista työaikaa ja vähemmän tankkauksia.

Sivusuojus

Sivusuojus

 Erillinen ulkopuolinen vahvike kuvun reunoilla suojaa leikkuria ja parantaa kestävyyttä seinien ja muiden esteiden vierellä liikuttaessa sekä myös kuljetuksen yhteydessä.

Leikkuukorkeuden säätö

Korkeussäätö

Leikkuukorkeuden säätö tapahtuu helposti ja nopeasti jokaisesta pyörästä erikseen. Erillissäätö eliminoi monimutkaiset vipumekanismit, jotka rikkoontuvat helposti jatkuvassa ammattikäytössä.

Ammattitason bioleikkuuvarustus

Ammattitason bioleikkuuvarustus

Ruohonleikkurin muuntaminen bioleikkaavaksi onnistuu helposti lisävarusteena saatavan ammattitason bioleikkuuvarustuksen avulla.

Nopeussäätö

Säädettävä vetonopeus

Vetävän ruohonleikkurin käyttäminen on kevyttä sillä leikkurin liikuttamiseen ei tarvitse käyttää voimaa. Nopeussäädön ansiosta sopiva vauhti löytyy jokaiselle käyttäjälle ja kaikkiin olosuhteisiin.

Runko ruostumatonta alumiinivalua

Vahvistettu alumiinikuomu

Alumiinivalurungon sisä- ja ulkoreunoilla on teräksiset vahvikkeet, jotka estävät leikkuukammion reunojen kolhiintumisen ja kulumisen.

Hyvä tärinänvaimennus

Tärinänvaimennus

Kaikissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa leikkureissa on John Deeren kehittämä AVS-tärinänvaimennus vakiovarusteena. Työsaavutus paranee, kun kädet eivät rasitu. Pitkäkään työrupeama ei tunnu uuvuttavalta.

Moottorin suojakaari

Moottorin suojakaari

Moottorin suojakaari vahvistaa rakennetta ja toimii tehokkaana suojana pensaiden alustoja leikattaessa. Lavakuljetuksen ajaksi kiinnityshihnat on kätevä sitoa suojakaareen

John Deere perässä käveltävien ammattileikkureiden tekniset tiedot

Tutustu perässä käveltävien ammattileikkureiden teknisiin tietoihin tarkemmin:
Avaa tästä

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi