• John Deere 1-sarjan traktorit

    Monien mahdollisuuksien työkone.

  • John Deere 1-sarjan traktorit

    Monien mahdollisuuksien työkone.

  • Yksi traktori. Monia mahdollisuuksia.

    1-sarjan kiinteistötraktorit

1-sarja

Monien mahdollisuuksien työkone ja voimanlähde

 1R-sarjan kiinteistötraktorimme on pieni kooltaan, mutta suuri ominaisuuksiltaan. 1026R:ssä on hydrostaattinen ajovoimansiirto, neliveto ja tehostettu ohjaus vakiona. Eikä varustelista suinkaan lopu siihen. Vakiona on myös jousitettu Deluxe-istuin, säädettävä ohjauspyörä ja tehokkaat valot. Siis kaikki, mitä hyvältä puutarha- ja kiinteistötraktorilta suinkin voidaan odottaa.

John Deere 1026R -kiinteistötraktori

 Verrattomat mahdollisuudet

 Uusi 1026R-traktori on vakaampi, mukavampi ja monipuolisempi kuin koskaan ennen. Lisäksi se on myös helpompi varastoida ahtaissa tiloissa.

1026R

Automaattinen leikkurin kiinnitys

 Automaattinen leikkurin kiinnitys

 Ruohonleikkurin AutoConnect-leikkuupöytä on nimensä mukaisesti automaattinen. Aja varovaisesti traktorin etupyörät leikkuupöydän yli ja pysäytä, kun kuulet kaksi metallin kilahdusta. Asennusvivusto on kytkenyt leikkurin voimansiirron automaattisesti käyttöasentoon. Nopeaa ja siistiä!

Katso video AutoConnect Deck -leikkuupöydästä (ENG)

Pikakiinnitteinen etukuormain

 Pikakiinnitteinen etukuormain

 Irrotettuna etukuormain seisoo tukijalkojensa varassa. Aja traktori aisojen väliin, kiinnitä lukitustapit ja hydrauliletkut. Parissa minuutissa pääset työntekoon. Aisojen ja kauhanhallinta hydrauliikan joystick-monitoimivivulla. Nostokyky 380 kg.

 Katso video Quik Park Loader -etukuormaimesta (ENG)

Entistäkin monipuolisempi

 Entistäkin monipuolisempi

 Vakiovarusteena olevan kolmipistenostolaitteen avulla varustelet traktorisi helposti monenlaisilla työkoneilla. Lisävarusteena saatava John Deere Quik Hitch tekee työkoneiden vaihdosta vieläkin nopeampaa ja traktoristasi entistäkin monipuolisemman.

Katso video (ENG)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi