John Deere R43EL ruohonleikkuri

R43EL

Pähkinänkuoressa

  • TurboStar-leikkuujärjestelmä
  • Kuomu alumiinivalua
  • Silpunkeruusäiliö 55 litraa
  • Tehokas sähkömoottori

Suositeltu nurmikon ala

< 700 m²

Leikkuuleveys

43 cm

Moottorin teho

1,5 kW

Vetotapa

Työnnettävä

Sähkökäyttöisessä R43EL-ruohonleikkurissa yhdistyvät lujatekoinen ja kestävä alumiinikuomu sekä hiljainen mutta tehokas sähkömoottori.

Sähkökäytön mukavuutta

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu John Deere R43EL -ruohonleikkurin ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

TurboStar™ -leikkuujärjestelmä

TurboStar™ leikkuujärjestelmä

Ainutlaatuinen TurboStar™ -järjestelmä varmistaa tehokkaan ruohosilpun keruun etenkin matalaa leikkuukorkeutta käytettäessä. Tämä johtuu kuomun alla olevasta integroidusta puhaltimesta, joka tehostaa terän aikaansaamaa ilmavirtaa. Tavanomaiset leikkurit luottavat pelkästään terän aiheuttamaan imuun. Ylimääräinen siivikko muodostaa tehokkaan imun, joka heittää ruohosilpun säiliöön jättäen siistin ja viimeistellyn jäljen.

Alumiinikuomu

Alumiinikuomu

Kuomu on valmistettu valamalla alumiinista. Rakenne kestää erittäin hyvin sekä kulutusta että kolhuja. Laadukas maalaus varmistaa, että kuomu pysyy siistinä vuodesta toiseen, ilman ruostetta tai hapettumia.

Keskitetty leikkuukorkeuden säätö

Keskitetty leikkuukorkeuden säätö

Leikkuukorkeuden säätö tapahtuu keskitetysti yhdellä vivulla, joka vaikuttaa automaattisesti kaikkiin pyöriin. Helpompaa ei leikkuukorkeuden muuttaminen juuri voisi olla.

Säädettävä ohjausaisa

Säädettävät kädensijat

Ohjausaisa voidaan säätää eri asentoihin, joista löytyy sopiva ja mukava vaihtoehto jokaiselle käyttäjälle. Aisa voidaan myös taittaa kokoon kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi.

Pyörät

Kookkaat pyörät

Lujatekoisissa pyörissä oleva kuulalaakerointi varmistaa pitkän käyttöiän ja kevyen liikkumisen. Pyörän keskiön suljettu muotoilu estää myös ruohosilpun pakkaantumisen pyörän ja akselin väliin.

Erinomainen leikkuujälki

Erinomainen leikkujälki

Erittäin tasapainoinen ja helppokäyttöinen, alumiinikuomulla ja TurboStar-järjestelmällä varustettu ruohonleikkuri tarjoaa erinomaisen leikkuujäljen kerta toisensa perään.

Silpunkeruusäiliö

Silpunkeruusäiliö

 Kevyt kangasvalmisteinen silpunkeruusäiliö on isokokoinen, minkä ansiosta voit työskennellä pidempään yhtäjaksoisesti. Lisäksi siinä on ainutlaatuinen täyttöilmaisin. Säiliö tyhjänä...

Silpunkeruusäiliö täynnä

 ... ja täynnä.

Sähköistä voimaa

Sähkökäytön mukavuus

Sähkökäyttöisen ruohonleikkurin omistajan ei tarvitse huolehtia tankkauksista. Riittää kun kytket sähköjohdon ja aloitat työn.

John Deere R43EL -ruohonleikkurin tekniset tiedot

Katso tekniset tiedot tästä linkistä

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi