• Melkein kuin iso traktori

  4000-sarjan kiinteistötraktorit

4000-sarja

 John Deere 4000 -sarjan kiinteistötraktorit tarjoavat samat ominaisuudet kuin 3000-sarja, mutta täysverisen maataloustraktorin teholla sekä uskomattomalla helppokäyttöisuudellä höystettynä. Voimanlähteenä toimii aito John Deere -moottori, joka yhdessä hydrostaattisen voimansiirron sekä lisävarusteena saatavan elektronisen hallinnan avulla nostaa voiman, tehon ja tuottavuuden uudelle tasolle.

 

 •  

  Mukava ComfortGard-umpiohjaamo

   ComfortGard-umpiohjaamo

   Työpäivä saattaa olla pitkä, kuuma ja pölyinen. Tai sitten kylmä ja märkä. Oli kummin päin tahansa, sillä ei ole väliä, koska sinä istut täysin tiiviissä ja paineistetussa John Deeren ComfortGard-ohjaamossa. Edes melu ei ole ongelma, sillä suurimman kiinteistötraktorisarjamme ohjaamon melutaso on vain 79 db(A).

 •  

  Quik-Park 400CX -etukuormain

   400CX Quik-Park -etukuormain

   Pikakiinnityksellä varustetun 400CX-eutkuormaimen irrotus ja kiinnitys on erittäin helppoa ja nopeaa. Kuormain on varustettu mekaanisella vakaajalla, joten kauha tai muu työlaite pysyy samassa asennossa koko nostoliikkeen ajan.

 •  

  Aito John Deere -moottori

   John Deere -moottorit

   Kaikki kolme 4000-sarjan traktoria on varustettu aidoilla John Deere PowerTech -moottoreilla. Tarjolla on yllin kyllin puhdasta voimaa, sillä moottorit täyttävät kirkkaasti EU:n Stage IIIA -vaiheen päästönormit.

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi