• Helposti hallittavaa tehoa ja tuottavuutta

  3000-sarjan kiinteistötraktorit

3000-sarja

 Tämän kokoluokan traktorit eivät ole koskaan ennen tarjonneet yhtä paljoa tehoa ja helppokäyttöisyyttä. Monipuolinen mittaristo, vakiovarusteena oleva neliveto ja uskomattoman kätevä sähköinen voimansiirron hallinta-automatiikka maksimoivat tehon ja suorituskyvyn kaikissa työtehtävissä. Myös mukavuutta lisäävät ominaisuudet, kuten henkilöautotyyppiset hallintalaitteet, pehmeästi toimiva voimansiirto, korkeaselkänojainen istuin sekä säädettävä ohjauspyörä auttavat osaltaan parantamaan työn tuottavuutta. John Deere 3000 -sarjan kiinteistötraktorit ovatkin luokassaan aivan omaa luokkaa!

 

 •  

  Avo- tai umpiohjaamo

   Standard tai Premium

   Vastataksemme parhaiten jokaisen käyttäjän tarpeisiin, tarjoamme 3000-sarjassa perusvarustellun 3036E-mallin sekä kolme Premium-varustetason 3020-mallia.

  Lisävarusteena pikakiinnitteinen Quik-Park -etukuormain

   300CX Quik-Park -etukuormain

   Jotta koneesi olisi entistäkin joustavampi ja monipuolisempi, voit valita siihen pikakiinnitteisen 300CX-sarjan etukuormaimen. Sen kiinnitys lukittuu automaattisesti, kuljettajan tarvitsee vain kytkeä hydrauliikkaletkut ja ajaa kuormain paikoilleen.

 •  

  Ruohonleikkurin AutoConnect-pikakiinnitys

   Pikakiinnitteiset AutoConnect-ruohonleikkurit

   Kaikki 3020 Premium -mallit voidaan varustella pikakiinnitteisellä AutoConnect-ruohonleikkurilla, jonka kiinnitys ja irrotus on todella helppoa ja nopeaa.
  Katso video.

 •  

  Lisävarusteena ComfortGard-umpiohjaamo

   ComfortGard-ohjaamo

   Työpäivä voi olla pitkä, kuuma ja pölyinen, tai sitten märkä ja jäätävän kylmä. Mutta kun istut täysin tiiviissä ja paineistetussa John Deeren ComfortGard-ohjaamossa, ei sillä oikeastaan ole väliä.

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi