Kiinteistötraktorit

 • John Deere kiinteistötraktorit

  Monikäyttöisyys on John Deeren vahvuus.

  Katso lisää
 • JOHN DEERE 3-SARJAN TRAKTORIT

  Monikäyttöinen, siksi niin haluttu.

 • JOHN DEERE 4-SARJAN TRAKTORIT

  Kiinteistötraktoreiden valioluokka.

 • ComfortGard-ohjaamo

  Vakiona 3R ja 4R -traktoreissa.

 • JOHN DEERE 2-SARJAN TRAKTORIT

  Hieman isompi, siksi tehokkaampi.

 • JOHN DEERE 1-SARJAN TRAKTORIT

  Monien mahdollisuuksien työkone.

Kiinteistötraktorit

 Traktorin koosta riippumatta voit olla varma yhdestä asiasta – erinomaisesta suorituskyvystä. Jokainen malliston kone on suunniteltu vaativiin työtehtäviin. Moottorit ovat erittäin vääntäviä, automaattinen ajovoimansiirto toimii mukavasti kahdella jalkapolkimella ja ohjaamomukavuus on huippuluokkaa. Älä anna kompaktin ulkomuodon hämätä, sillä mikään työtehtävä ei ole liian iso näille tehokkaille koneille.


Kiinteistötraktorit

 1-sarjan kiinteistötraktorit

 Ihanteellinen kone ruohonleikkuuseen, kuormaukseen, maanmuokkaukseen ja moniin muihin tehtäviin. 1R-sarjan kiinteistötraktorit ovat juuri niin monipuolisia kuin haluat niiden olevan, käytitpä konetta sitten ammatiksesi tai oman puutarhasi hoidossa.

1-sarja


Kiinteistötraktorit

 2-sarjan kiinteistötraktorit

 2R-sarjan kiinteistötraktorit mahtuvat mukavasti autotalliin ja sopivat työskentelyyn ahtaissakin paikoissa. Tästä huolimatta ne tarjoavat suuren traktorin luotettavuuden ja monia niistä tuttuja ominaisuuksia, joita opit arvostamaan ammattikäytössä – tai yhtä hyvin omalla pihallasi.

2-sarja


Kiinteistötraktorit

 3-sarjan kiinteistötraktorit

 Ruohonleikkuuta, maanmuokkausta, kuormausta - päivään mahtuu monenlaista työtä. Tämän vuoksi teimme 3-sarjan kiinteistötraktoreistamme ammattilaatuisia kaikilla osa-alueilla.

3-sarja


Kiinteistötraktorit

 4-sarjan kiinteistötraktorit

 Uudet 4R -sarjan kiinteistötraktorimme on ladattu täyteen edistyksellistä teknologiaa ja älykkäitä ratkaisuja, joita et löydä muista merkeistä. Tutustu 4-sarjan kiinteistötraktoreihin ja huomaat miksi ne ovat kompaktiluokan uusia kuninkaita.

4-sarja

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi