Sauvaohjatut Ztrak-leikkurit

 • John Deere Ztrak

  Sauvaohjauksen nopeus ja notkeus.

 • John Deere Ztrak

  Sauvaohjauksen nopeus ja notkeus.

 • John Deere Z235

  Sauvaohjauksen nopeus ja notkeus.

Sauvaohjatut Ztrak-leikkurit

 Sauvaohjauksen nopeus ja notkeus.

Ennen vain ammattilaiset pystyivät leikkaamaan ruohoa nopeasti. Mutta nyt sauvaohjatut ZTrak-leikkurimme tekevät nopeasta työskentelystä helppoa kaikille.

John Deeren sauvaohjatut Ztrak-leikkurit ostat helposti Hankkijan verkkokaupasta tai lähimmästä Hankkijan myymälästäsi.

 •  

  Ketteryys

   Ketteryys

   Ztrak-leikkureita ohjataan kahdella ohjaussauvalla, jotka vaikuttavat erikseen kumpaankn takapyörään. Tuloksena on leikkuri, joka kääntyy paikallaan. Esteiden ympärillä pujottelu on tällä leikkurilla äärimmäisen helppoa ja nopeaa - säästäen sinulta aikaa ja vaivaa.

 •  

  Korkea laatu

   Laatu

   ZTrak-leikkureiden rakenne perustuu järeään hitsattuun teräsrunkoon, joka takaa kestävyyden ja luotettavuuden. Isokokoiset takapyörät kantavat valtaosan koneen painosta, ja yhdessä ympäri kääntyvien etupyörien kanssa ajaminen on sekä tehokasta että mukavaa.

 •  

  Huollettavuus

   Huollettavuus

   Päivitäiseen käyttöön liittyvät huolto- ja tarkastuskohteet tulevat hyvin esille käännettävän istuimen ansiosta. Leikkuuyksikölle ja moottorin huoltokohteisiin on helppo päästä käsiksi. Ja käytössäsi on luonnollisesti oman John Deere -kauppiaasi tuki.

 •  

  Pieni kääntösäde

   Aikaa säästävää tehokkuutta

   Nopea ruohonleikkuu on aiemmin ollut lähinnä ammattilaisten heiniä. Mutta sauvaohjattujen ZTrak-leikkureiden avulla jokainen voi nyt hoitaa nurmikkonsa nopeammin, helpommin ja joustavammin. Nämä ketterät koneet auttavat vähentämään ruohonleikkuuseen kuluvaa aikaa työn laadusta tinkimättä. Ne kiertävät jokaisen esteen helposti ja nopeasti – ja viimeistely esteiden ympäriltä on muihin leikkureihin verrattuna aivan omaa luokkaansa.

See All Features

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu John Deere ZTrak -ruohonleikkureiden ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Mukavuus

Käyttömukavuus

 Ztrak-ruohonleikkurin käyttäminen on erittäin mukavaa. Kuljettajan istuimen ympärillä on väljästi tilaa ja myös jalkatilat ovat riittävät. Näkyvyys eteenpäin on esteetön. Mukavuutta lisää jousitettu istuin sekä hyvin kuljettajan ulottuvilla olevat, eri värein merkityt hallintalaitteet.

Leikkuuyksikkö

Leikkuupöytä

 Ztrak-leikkureiden leikkuuyksikkö takaa tehokkaan leikkuun ja siistin jäljen. Kuomun korkea moutoilu nostaa ruohoa tehokkaasti pystyyn ja sen sileä alapinta estää ruohosilppun kerääntymistä pinnalle. Leikkuuyksikössä on liitin vesiletkua varten, mikä tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan puhdistaa leikkuuyksikön alapinta ja siten varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn säilyminen.

Moottori

Moottori

 Kaksisylinterinen moottori tuottaa enemmän kuin tarpeeksi voimaa ja suorituskykyä kaikkiin niihin tilanteisiin, joihin ZTrak on suunniteltu, oli sitten kyseessä ruohosilpun keruu, bioleikkuu tai taakse purku. Sähköstartti takaa helpon käynnistyksen ja kannen yläpuolinen venttiillirakenne saa aikaan hyvän polttoainetalouden.

Ketteryys

Ketteryys

 Sauvaohjattujen Ztrak-leikkureiden ylivoimainen vahvuus on ketteryys. Kummankin takapyörän vetoa hallitaan omalla vivullaan. Esteiden kiertäminen on helppoa, nopeaa ja tarkkaa - säästäen sinulta aikaa ja vaivaa.

Laatu

Korkea laatu

 ZTrak-leikkureiden rakenne perustuu lujatekoiseen hitsattuun teräsrunkoon. Vahva rakenne saa aikaan hyvän kestävyyden ja luotettavuuden. Ympärikääntyvät etupyörät sekä sauvaohjaus luovat ainutlaatuisen ketteryyden, ja suurikokoiset takapyörät takaavat hyvän pidon sekä pehmeän ja mukavan kyydin.

Huollettavuus

Helposti huollettava

 Rutiinitarkistukset ja -huollot on helppoa tehdä käännettävän kuljettajan istuimen ansiosta. Leikkuuyksikölle ja moottorin huoltokohteisiin on helppo päästä käsiksi. Ja asiantuntevan John Deere -kauppiaasi tuki on tietenkin aina käytettävissäsi.

John Deere sauvaohjattujen Ztrak-leikkureiden tekniset tiedot

Tutustu sauvaohjattujen Ztrak-leikkureiden teknisiin tietoihin tarkemmin:
Avaa tästä

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi