• John Deere 8R-sarja

  Kun tarvitset enemmän.

 • John Deere 8R-sarja

  Kun tarvitset enemmän.

 • John Deere 8R-sarja

  Kun tarvitset enemmän.

8R-sarja

8R-sarja - Kun tarvitset enemmän

 Henkeäsalpaava suorituskyky, huippuluokan ohjaamo, optimaalinen käyttömukavuus, alhaiset käyttökulut ja maksimaalinen käytettävyys. Nämä ovat asiakkaidemme mielestä tärkeimpiä seikkoja traktorissa. Ne ovat myös John Deeren uusimpien 8R-sarjan traktorien keskeisiä ominaisuuksia.

Tehoa jolla teet työsi nopeammin

 Tehoa jolla teet työsi nopeammin

 Suuret hevosvoimat, huippuluokan hydrauliikka, erillisjousitettu etuakselisto ja suorituskykyiset voimanottovaihtoehdot tehostavat työtäsi.

Ennenäkemätöntä suorituskykyä

 Ennenäkemätöntä suorituskykyä

 8R-sarjan traktorit tunnustelevat moottorin nopeutta ja kuormitusta 100 kertaa sekunnissa. Tämän ansiosta polttoaineen määrä ja suihkutus säätyvät automaattisesti, mikä takaa ennenäkemätöntä suorituskykyä.

Automaattiohjaus

 Toistettavaa täsmäviljelyä

 StarFire 6000 -vastaanottimissa on entistäkin parempi signaalin tarkkuus. Täysin uusi SF3-tarkkuustaso mahdollistaa kaudenaikaisen toistettavuuden +/- 3 cm tarkkuudella.

AutoPowr: sujuva vaihteenvaihto

 Valinnanvaraa vaihteistoissa

 16-nopeuksinen PowerShift, tehokas e23 tai täysin säädettävä AutoPowr.

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu John Deere 8R-traktoreiden vertaansa vailla oleviin ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Telat – Lisäpitoa äärimmäisissä olosuhteissa

Telat - lisäpitoa äärimmäisissä olosuhteissa

 John Deeren 8RT-sarjan telatraktoreita voi käyttää AutoPowr- tai e23-vaihteiston ansiosta hyvin laajalla käyttönopeusalueella. Ne takaavat yhdenmukaisen suorituskyvyn nopeusalueen alapäässä. Erilaisiin käyttötarkoituksiin on saatavissa monenlaisia erilaisia telakokoja.

Telat - lisäpitoa äärimmäisissä olosuhteissa

 Vähäinen telan paikaltaan menemisen riski

 John Deeren 8RT-traktorien suora nivelvarsi ja kohdistusmekanismi estävät käytännössä kokonaan telan paikaltaan menemisen.

 Säädettävät raideleveydet

 8RT-sarjan telatraktoreissa on sisäiset planeettapääpyörästöt,jotka mahdollistavat säädettävät raideleveydet. Raidevälin säätäminen tietyssä akselikokoonpanossa onnistuu hyvin nopeasti ja ilman lisävälikkeitä.

 Kuvioidut vetopyörät

 Vetopyörät on kuvioitu V-muotoon. V-kuvio parantaa ja ylläpitää vetopyörän ja telahihnan välistä kitkaa monenlaisessa käytössä.

 Kovatekoiset keskirullat

 Raskaaseen käyttöön tarkoitetut keskirullat on suunniteltu sellaiseen käyttöön, jossa traktorilla on usein ajettava nopeasti, kuljetetaan traktorin lisätyn painon ylärajoilla olevia kuormia tai jossa käytetään suuria pystysuuntaisia vetopuomin kuormia.

Helppokäyttöiset ohjaimet

Helppokäyttöiset ohjaimet

 8R-sarjan traktori tekee nykyaikaisen maataloustekniikan käytöstä helppoa. Neljännen sukupolven CommandCenter-hallintalaitteessa kaikki on selkeästi nähtävissä ja CommandARM-hallintalaitekäsinojassa ohjaimet ovat aina käden ulottuvilla.

 Entistä nopeampi lisätoimintojen käyttö

 CommandCenter toimii kosketusnäyttöohjauksella: asetusten valintaa on yksinkertaistettu valikkojen, pikavalintojen ja kontekstikohtaisten ohjeiden avulla. Lisäksi voit käyttää peltokäyttöön tarkoitettuja AMS-ratkaisuja.

 Helppo hydrauliikan hallinta

 CommandARM-hallintalaitekäsinojan hydrauliikkalohkojen vivut ja liittimet on värikoodattu niiden tunnistamisen helpottamiseksi. Käyttömukavuuden parantamiseksi kaikkia SCV-venttiilejä voi käyttää kätevästi sijoitetuilla SCV-säätövivuilla tai valinnaisesti määritettävissä olevalla joystick ohjaussauvalla.

 ISOBUS AEF -sertifioitu

 Neljännen sukupolven CommandCenter on AEF ISOBUS -yhteensopiva, ja sen avulla voit ohjata ISOBUS-yhteensopivia työkoneita Universal Terminal (UT) -päätteen avulla sekä suorittaa lohkoventtiiliautomatiikan Task Controller (TC-SC) -toiminnolla sen mukaan, mikä on työkoneen AEF-sertifiointitaso.

 Helppoa dokumentointia

 4600 CommandCenter -hallintalaitteesta voi olla langaton yhteys MyJohnDeere.com-sivuston toimintokeskukseen. Voit lähettää kätevästi asetustiedostot toimistosta pellolle sekä lähettää levityskartat ja kokonaismäärät pellolta toimistolle.

 Virtuaalisesta ohjaamossa

 Sinä tai John Deere -jälleenmyyjä voitte kirjautua etänä neljännen sukupolven CommandCenter-hallintalaitteeseen ja auttaa kuljettajia konetta koskevissa ongelmissa sekä ISOBUS-työkoneiden valmistelussa ja käytössä. Lisäksi näytössä näkyvät ohjetiedostot auttavat kuljettajia tutustumaan kaikkiin toimintoihin.

 Peltokäyttöön suunniteltu AutoTrac

 Asenna traktoriin StarFire 6000 -vastaanotin ja AutoTrac-aktivointi, niin olet valmis traktorin automaattiohjaukseen. Valitse jokin kolmesta tarkkuustasosta: SF1: +/- 15 cm; SF3: +/- 3 cm, joka takaa kauden sisäisen toistettavuuden; RTK: +/- 2,5 cm, joka takaa pitkäaikaisen toistettavuuden.

Connectivity Inside -lisävarustepaketti

Connectivity Inside -lisävarustepaketti

 Connectivity Inside -lisävarustepaketin myötä 8R-traktorit on varustettu ennalta joukolla älykkäitä tekniikoita, jotka auttavat parantamaan kannattavuutta, käyttömukavuutta ja käytettävyysaikaa samalla käyttökuluja vähentäen.

 Näitä tekniikoita ovat seuraavat:

 • AutoTrac-automaattiohjaus
 • Yhteys asiakastukeen
 • Pääsy MyJohnDeere.com-sivuston toimintokeskukseen
 • Traktorin työkoneautomaatio

 Connectivity Inside -lisävarustepaketin valitseville on tarjolla kaikki edellä mainitut toiminnot sekä FarmSight-jälleenmyyjäpalvelupaketti, joka auttaa koulutuksessa ja näiden tekniikoiden käytössä.

Erinomainen traktorin tehokkuus

Erinomainen traktorin tehokkuus

 Miten paljon tehoa traktori pystyy tuottamaan? Useiden traktorimallien moottorien tekniset tiedot voivat olla harhaanjohtavia. Maahan ja voimanoton kautta välittyvä teho ovat traktorin tehokkuuden kannalta ratkaisevia.

 John Deeren 8R-traktorien ylivoimainen tehokkuus tarkoittaa traktorin kokonaistehokkuuden nousua jopa 93 %:lla.

 Kompakti jäähdytysjärjestelmä, jossa ei ole tingitty jäähdytyspinnasta, takaa erinomaisen, esteettömän ilman virtauksen. 9,0 litran moottorien vääntö ja polttoainetalous ovat ylivoimaisella tasolla kaikissa olosuhteissa. Voit luottaa e23-, PowerShift- ja AutoPowr-vaihteistojen erinomaiseen tehokkuuteen. Lisäksi korkeat ja ja leveät, enintään luokan 49 (2,15 m) renkaat välittävät enemmän tehoa maahan.

 8370R Maximum Drawbar Performance

Erinomainen traktorin tehokkuus

 1 OECD-testi 12.2015, testi nro 2131, http://tractortestlab.unl.edu/ Arvoissa ei huomioida tehostusta.
 2 OECD-testi 06.2015, testi nro 2126, http://tractortestlab.unl.edu/ Arvoissa ei huomioida tehostusta.
 3 Profi 8.2013, www.profi.com; OECD-testi 06.2015, testit nro 2126 ja 2126A, http://tractortestlab.unl.edu/
 4 Profi 8.2015, www.profi.com

John Deere PowerTech PSS 9.0 l -moottorit

 John Deeren PowerTech PSS 9,0 l -tuplaturbomoottorit täyttävät viimeisimpien Stage IV -päästöasetusten vaatimukset sisäänrakennetun päästönohjauksen ansiosta. Lisäksi ne alentavat käyttökuluja ja nostavat suorituskykyä.

John Deere PowerTech PSS 9.0 l -moottorit

Katalysoitu pakosuodatin, jossa on DOC/DPF

 Dieselhapetuskatalysaattori (DOC) ja dieselhiukkassuodatin (DPF) poistavat hiukkaset 2,5 μm:n kokoon saakka.

Jäähdytetyn pakokaasun kierrätys (EGR)

 Jäähdytetty pakokaasu sekoitetaan täsmällisinä määrinä raittiin tuloilman kanssa, mikä alentaa palamislämpötiloja ja vähentää NOx-yhdisteiden muodostumista ja samalla kokonaispäästöjä.

Selektiivinen katalyyttinen pelkistysjärjestelmä (SCR)

 Lisäaine-urea sekoitetaan moottorin pakokaasujen kanssa katalysaattorissa, mikä poistaa NOx-yhdisteet pakokaasusta. AdBlue-liuoksen kulutus on vain 2–3 % dieselin käytöstä.

Sarjaturboahtimet

 Sarjaturboahtimet tuottavat enemmän vääntöä matalalla nopeudella ja parantavat moottorin reagointikykyä vaihteleviin kuormituksiin.

 Vetotehoa laajan vakiotehoalueen ansiosta

Vetotehoa laajan vakiotehoalueen ansiosta

 8R-moottorit pystyvät huippuvääntöön ihanteellisella kierrosluvulla laajalla vakiotehoalueella, minkä ansiosta niillä on erinomainen vetoteho.

Helppokäyttöinen myös kokemattomille kuljettajille

 Tarjoamme vapauden valita juuri tarpeisiisi sopivan vaihteiston kahdesta vaihtoehdosta: e23-vaihteisto on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi vetotöihin. Vaihtoehtoisesti voit valita loogisesti toimivan, äärettömästi säädettävän AutoPowr-automaattivaihteiston.

e23-vaihteisto

 e23-vaihteisto
 e23-vaihteistossa yhdistyvät kaikki mekaanisen vaihteiston edut ja portaattoman vaihteiston (IVT) helppokäyttöisyys. Sen päätyöskentelyalueella (5–16 km/h) on 10 täysin tehosäädettävää vaihdetta, mikä auttaa maksimoimaan vetotehon pellolla oikealla kierrosnopeudella.

 Kymmenen täysin tehosäädettävää vaihdetta työskentelynopeuksilla

Kymmenen täysin tehosäädettävää vaihdetta työskentelynopeuksilla

 Huippunopeus 40 km/h 1 410 kierroksen minuuttinopeudella ja 50 km/h 1 670 kierroksen minuuttinopeudella alentavat polttoainekuluja ajaessa.

AutoPowr: sujuva vaihteenvaihto

 AutoPowr: sujuva vaihteenvaihto

 AutoPowr mahdollistaa sujuvan siirtymisen käynnistyksestä enimmäisnopeuteen vain yhtä vipua käyttämällä ja kokonaan kytkintä käyttämättä. Sinun täytyy vain valita sopiva nopeus, ja AutoPowr pitää sen samana reagoimalla automaattisesti muuttuvaan kuormitukseen.

16-nopeuksinen PowerShift

 16-nopeuksinen PowerShift

 16-nopeuksinen PowerShift-vaihteisto on saatavissa kaikkiin malleihin 8320R-malliin saakka, ja siinä on 16 vaihdetta eteen- ja 5 taaksepäin.

Parempi pito ääriolosuhteissa

Parempi pito ääriolosuhteissa

 Parempi pito tarkoittaa parempaa tuottavuutta. 8R-sarjan runkorakenne on suunniteltu ennennäkemättömän energiatehokkaaksi. Kestävän rungon, vetotehoa lisäävän ILS-jousituksen ja pitkän, pitoa ja vakautta lisäävän akselivälin ansiosta John Deeren 8R-traktorit pystyvät parempaan myös vaativissa olosuhteissa.

 Erillisjousitettu ILS-etuakselisto

 Erillisjousitettu ILS-etuakselisto

 ILS eli automaattisesti säätyvä erillisjousitettu etuakselisto on suunniteltu parantamaan tehon välitystä maahan ja samalla lisäämään tuottavuutta myös vaativissa maastoissa.

 Renkaat

 John Deeren valikoimiin kuuluu monenlaisia rengasvaihtoehtoja erilaisiin pelto- ja ajotarkoituksiin. Kun haluat paremman vetotehon, valitse luokan 49 takarenkaat, joiden halkaisija on 2,15 m ja leveys enintään 900 mm. Saat myös riittävän pidon pienemmällä lisäpainolla, mikä vähentää maaperän tiivistymistä.

 Täydellisen tasapainotettu

 8R-sarjan traktorien suunnittelussa on käytetty täydellistä 55:45-painojakaumaa. Paljon vannepainovaihtoehtoja on tarvittaessa saatavissa, ja ne on helppo asentaa ja poistaa itsestään keskittyvien ohjausolakkeiden ansiosta.

Monenlaisia lisäpainoja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin

Monenlaisia lisäpainoja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin

 Koska polttoainekustannukset nousevat koko ajan, on oikealla painojakaumalla ja joustavasti muutettavilla lisäpainoilla jatkuvasti suurempi merkitys tuottavuuden ja suorituskyvyn parantamisen kannalta. John Deeren 8R-sarjan traktoreissa on useita tasapainoa optimoivia lisävarusteita.

Akselin lattapäät

 Akselin lattapäät

 Uusi taottu akseli, jossa on 212 mm:n ja 156 mm:n kaksoisviisteiset lattapäät, helpottaa pyörän liittämistä ja vähentää huoltotarvetta paremman lujuutensa ja kestävyytensä ansiosta.

Ripustettavat lisäpainot

 Ripustettavat lisäpainot

 Ripustettavat lisäpainot auttavat saamaan täydellisen tasapainon ja parantamaan 8R-traktorin pitoa. Lisäpainoja on saatavissa 900 kg:n,1 150 kg:n, 1 500 kg:n ja 1 800 kg:npainoissa, ja ne voidaan kiinnittää etuvetolaitteeseen ja etuperuspainoon (vain 900 kg, 1 150 kg).

Etuosan salkkupainot (50 kg)

 Etuosan salkkupainot (50 kg)

 Nämä painot on helppo kiinnittää etupainon kannattimeen ja irrottaa siitä. Ne mahdollistavat optimaalisen painojakauman taka- ja etuakselin välillä, sillä käytettyä painojen määrää voi muuttaa nopeasti kulloisenkin käyttökohteen vaatimusten mukaan.

Takapyörien lisäpainot

 Takapyörien lisäpainot

 Takapyörien lisäpainojen avulla taka-akseleihin voi asettaa oikeanlaiset lisäpainot, jotta saadaan parannettua pitoa. Ne voidaan asentaa pyörien ulkopintaan. Valupyörien tapauksessa ne voidaan kiinnittää myös sisäpinnalle (paitsi 900 kg:n paino). Takapyörien lisäpainot ovat saatavissa 70 kg:n, 205 kg:n ja 625 kg:n (vain sisäpuoli) kokoisina ja lisäksi aivan uudessa 900 kg:n koossa.

CommandView III -ohjaamo

CommandView III -ohjaamo

 Kun kiipeät ensimmäisen kerran CommandView III-ohjaamoon, huomaat heti, miten tilava, laadukkaasti varusteltu ja hienosti viimeistelty se on. Laminoidun lasin ja etuääniesteen ansiosta tulet nauttimaan vähäisemmästä melusta. Uskomattoman alhainen 69 dB(A):n melutaso tekee työpäivistäsi rentouttavampia.

CommandView III -ohjaamo

 Ohjaamosta näkyvyys on myös parempi, ja sitä voi parantaa entisestään kääntämällä istuinta 40 astetta niin, että työkone näkyy lähes täysin esteettä. Vaihteiston ja moottorinsäätimien keskeiset toiminnot ja voimanoton ja hydrauliikan säätöventtiilien ohjauslaitteet on sijoitettu ergonomisesti CommandARM-hallintalaitekäsinojaan.

Active Seat -istuin

 Active Seat -istuin

 ActiveSeat-istuimessa käytetään sähköhydraulista tekniikkaa ja ilmajousitusta. ActiveSeat-istuin eristää jopa 90 prosenttia pystyliikkeistä ja parantaa ajomukavuutta tavallisiin ilmajousitusistuimiin verrattuna.

 40 astetta kääntyvä istuin

 Näkyvyys ja käyttömukavuus ovat parempia kuin koskaan aiemmin – ja kun käännät istuinta 40 astetta, työkoneet näkyvät lähes täysin esteettä. Huomaat eron työpäivän jälkeen.

Sujuvaa ajoa

Sujuvaa ajoa

 John Deeren erillisjousitettu etuakselisto (Independent-Link Suspension, ILS) tuo valtavia etuja tuottavuuden parantamiseen peltokäytössä. ILS:n innovatiivinen rakenne parantaa myös kuljettajan ajomukavuutta peltoajossa ja maantiellä.

HCS Plus – rennompi työpäivä

 Mukautuva hydraulinen ohjaamonjousitus (HCS Plus) – rennompi työpäivä

 Mukautuva hydraulinen ohjaamonjousitus (HCS Plus) säätyy muuttuvan maaperän mukaan, eikä sitä tarvitse ohjelmoida erikseen tie- tai peltokäyttöä varten.

Erillisjousitettu ILS-etuakselisto

 Erillisjousitettu ILS-etuakselisto

 Kehittynyt erillisjousitettu ILS-etuakselisto takaa poikkeuksellisen ajomukavuuden erityisesti yhdessä HCS+:n tai ActiveSeat-istuimen kanssa. ILS-etuakselin parannettu suunnittelu vähentää myös huoltotarvetta – U-nivelet ovat kestovoideltuja, ja voitelukohtien määrä on vähennetty 28:sta kuuteen tai kahdeksaan (kokoonpanon mukaan). Jousituksen sylinteri tarvitsee voidella vain 500 tunnin välein.

 ActiveCommand Steering (ACS) -ohjaus

 ActiveCommand Steering helpottaa ohjaamista päisteissä ja mahdollistaa erinomaiset käsittelyominaisuudet kuljetusnopeuksilla.

 Dynaaminen ohjauksen vakain

 Auttaa kuljettajaa pitämään traktorin oikeassa suunnassa vaatimatta kuljettajalta paljoakaan työtä. Se säätää automaattisesti tieajossa pyöräkulman traktorin sivuttaiskiihtyvyyden perusteella.

 Muuttuvavälityksinen ohjaus

 Tekee ohjauksesta kevyttä ja ketterää alhaisilla nopeuksilla ja raskaampaa korkeammilla nopeuksilla. ACS pienentää automaattisesti ohjauspyörän laidasta laitaan käännökset 3,5:een päisteajon nopeuttamiseksi ja alentaa herkkyyden 75 prosenttiin ohjauspyörän liikkeistä.

 Täysin elektroninen ohjauksen säätö

 Poistaa kaikki perinteisen ohjauspylväs-pyöräkokoonpanon haittapuolet. Se vähentää huomattavasti tärinää ja poistaa kokonaan vapaaliikkeen.

360° LED-valaistus

360° LED-valaistus

 LED-lisävaruste mahdollistaa 40 % paremman näkyvyyden sivuille ja 10 %laajemman näkyvyyden taakse. John Deeren 8R-sarjan traktoreiden LED-valot tuottavat korkealaatuista valkoista valoa ja parantavat näkyvyyttä ja kontrastia. 22 LED-valoa mahdollistavat 360°: n näkyvyyden. Tulos: yöstä tulee päivä, mikä rasittaa silmiä vähemmän.

LED-valot ovat pitkäikäisiä, niiden odotettu käyttöikä on vähintään10 000 tuntia. Lisäksi ne kestävät hyvin tärinää ja äärilämpötiloja.

Täydellinen hydrauliikan suorituskyky

Täydellinen hydrauliikan suorituskyky

 8R-sarjan traktorien hydrauliikka antaa täsmälleen halutun tehon täsmälleen halutulla hetkellä. Takana on enintään kuusi selektiivistä säätöventtiiliä ja edessä puolestaan enintään kaksi. Kun teho yltää jopa 321 l/min tavoitearvoon, myös suurimpien työkoneiden käyttö onnistuu polttoainetta säästävilläkierrosluvuilla (227 l/min kierrosluvulla 1 500 r/min). Öljykapasiteetti on 40 l vakiomallissa ja 90 l lisävarusteena saatavan lisäsäiliön myötä.

 Etunostolaite ja hydrauliikkaventtiilit

 Etunostolaitteen enimmäisnostokyky on 5 200 kg:n vetokuulien kohdalla. Saatavissa on yksi tai kaksi erillistä iTEC-yhteensopivaa SCV-venttiiliä, joiden virtausnopeuksia voi säätää.

 Takanostolaitteen kantokyky on enintään 12 tonnia.

 8R-mallissa on useita erilaisia vetolaitevaihtoehtoja, jotka täydentävät erilaisia käyttötarpeita 12 124 kg:aan saakka.

 Vaivaton nostolaitteen ohjaus

 Nostolaitteen ohjaimet sijaitsevat CommandCenter-hallintalaitteessa: elektroniset anturit välittävät silmänräpäyksessä tiedot ohjausmoduuliin, joten korjausliikkeet onnistuvat nopeasti ja tarkasti. Ohjaimia voi käyttää myös takalokasuojan jatkeista käsin.

 Erilliset selektiiviset säätöventtiilit takana

 8R-sarjan traktoreissa on neljä, viisi tai kuusi sähköhydraulista SCV-venttiiliä takaosassa. Jokaiselle venttiilille on oma ohjaimensa, mikä helpottaa ylimääräisten SCV-venttiilien asennusta pelto-oloissa.

 Takavoimanotto

 8R- ja 8RT-sarjan traktoreissa on useita voimanottovaihtoehtoja, kuten 1000E-voimanotto, joka parantaa monikäyttöisyyttä ja joustavuutta, mitä tarvitaan kaikkien työkonevaatimusten täyttämiseksi tällä tehotasolla.

 Parempi liitettävyys

 Etu- ja takavetolaitteet ovat iTEC-yhteensopivia, joten kaikki työkoneet ovat täysin hallittavia. Elektroniset anturit välittävät silmänräpäyksessä tiedot vetolaitteen ohjausmoduuliin, joten korjausliikkeet onnistuvat nopeasti ja tarkasti.

Automaattiohjaus – Kun haluat hyödyntää työpäiväsi tehokkaasti

Automaattiohjaus

Automaattiohjaus

 AutoTrac-automaattiohjaus parantaa ajomukavuutta: se ohjaa traktoriasi luotettavasti päivin ja öin sekä niin pölyisissä kuin mäkisissäkin maastoissa. Tämä estää kalliit päällekkäisyydet tai työtauot ja antaa jokaisella kuljettajalle mahdollisuuden toimia huipputeholla. Neljännen sukupolven CommandCenter-hallintalaitetta ja StarFire-vastaanotinta käyttäessäsi tarvitset vain AutoTrac-aktivoinnin, ja olet valmis aloittamaan. AutoTracin avulla voit odottaa jopa 8* %:n polttoaineen säästöä ja jopa14** %:n tuottavuuden parannusta.

 Huippuluokan tarkkuus

 John Deeren automaattisten ohjausratkaisujen käyttö alkaa uudesta StarFire 6000 -vastaanottimesta. Sen toimintoja ovat parempi signaalin vakaus, mikä lisää käytettävyysaikaa, sekä uusi SF3-tarkkuustaso. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa, että vastaanotin pitää sinut aina oikealla uralla ja ajan tasalla olosuhteista huolimatta. Lisäksi SF3-tarkkuuden myötä saat toistettavia tuloksia – ilman ohjauslankaa tai reunojen siirtymistä – koko kauden ajan.

 StarFire 6000 -vastaanotin toimii saumattomasti yhteistyössä kaikkien John Deeren ohjausjärjestelmien ja tarkkuustasojen (SF1, SF3, Mobile ja Radio RTK) kanssa.

 •  Parannettu SF1, jossa on 15 cm:n tarkkuus ajokertojen välillä ja jonka saa ilmaiseksi.
 •  Uusi SF3-tarkkuus mahdollistaa 3 cm:n tarkkuuden ajokertojen välillä ja tarkan toistettavuuden kauden sisällä.
 •  RTK ja 2,5 cm:n tarkkuus ajokertojen välillä, pitkäaikainen toistettavuus, mukaan lukien 14 päivän RTK Extend, jos hukkaat tähtäysviivan. Ihanteellinen ratkaisu viljelyyn, jossa rajoitetaan ajokertoja. 

GreenStar 2630 -näyttö

 GreenStar 2630 -näyttö

 Hyödynnä nyt AMS-tekniikan kaikkia ominaisuuksia, mm. kehittynyttä ohjausta ja ISOBUS-toimintoja, edistynyttä dokumentointia ja automaatiotoimintoja. GreenStar 2630 tukee myös kaikkia telematiikkatoimintoja, jotka ovat saatavissa JDLinkin kanssa ja joita ovat mm. etänäyttöyhteys, jonka avulla etäkäyttäjä pystyy antamaan käyttötukea, ja tietojen automaattinen siirto MyJohnDeere-toimintokeskukseen.

Kehittyneet ohjaus- ja täsmäviljelyratkaisut – Täydellisiä tuloksia

iTEC Pro -päisteautomatiikka

 iTEC Pro -päisteautomatiikka

 Älykäs täydellinen työkoneen ohjaus integroi AutoTracin automaattiohjauksen ja työkoneiden hallintajärjestelmät ja ohjaa traktorin nopeutta, eteen ja taakse asennettuja työkoneita ja tasauspyörästön lukon kytkentää. Tämä mahdollistaa automaattiset käännökset ja vähentää samalla maaperän tiivistymistä. Se on täydellinen ratkaisu, kun haluat kuvan kauniit päisteet ja yhdenmukaisen viljan kasvun.

John Deeren lohkoventtiiliautomatiikka

 John Deeren lohkoventtiiliautomatiikka

 Hyödynnä täsmätuottavuutta: John Deeren lohkoventtiiliautomatiikka estää ohitukset ja päällekkäisyydet automaattisesti ajon aikana. Sen avulla voit tehdä työt paremmin ja nopeammin – ja säästää lannoite-, kemikaali ja siemenkuluissa. Tämä ISOBUS-vakioratkaisu on saatavissa ruiskuihin, kylvö-/istutuskoneisiin ja levittimiin.

John Deeren lannantunnistus – ravinteita liiketoimintaasi varten

John Deeren lannantunnistus

 Lanta on korkealaatuinen mutta erittäin heterogeeninen lannoite. Sen ravinnetasot voivat vaihdella huomattavasti, jopa 25-kertaisesti vain yhden säiliöllisen sisällä. John Deeren lannantunnistustoiminnon avulla voit suorittaa ravinteiden analysoinnin suoraan töiden aikana eli lähellä lannan levittäjää.

Lietevaunuun liitetty NIR (lähi-infrapuna) -anturi mittaa N-, P-, K-, NH4-pitoisuuden  ja kuiva-aineksen tekemällä yli 4 000 mittausta sekunnissa. John Deeren traktorin avulla anturi pystyy tekemään suoraan nopeussäätöjä levitysmäärän lisäämiseksi tai pienentämiseksi halutun ravinteiden tavoitetason perusteella. Lisäksi se pystyy luomaan jopa annostelukartan. Lannantunnistuksen avulla voit maksimoida sadon lain asettamat vaatimukset täyttäen ja pienentää samalla mineraalilannoitekustannuksia.

John Deeren lannantunnistus

 Paikkakohtainen levitys

 • Tavoitemäärä kg/hehtaari N, P, K, NH4
 • Toisen ainesosan rajanopeus

 Traktorin työkoneautomaatio

 • Automaattinen nopeussäätö John Deeren traktoreissa
 • Manuaalinen nopeussäätö muiden kuin John Deeren traktoreissa, istutuskoneissa ja levittimissä

 Tietojen tallennus

 • Levitetty tilavuus
 • Levitetty ravinnemäärä

 Helppo pääsy kerättyihin tietoihin

 • Ravinnekartat ovat helposti luettavissa MyJohnDeere.com-sivuston toimintokeskuksessa

MyJohnDeere.com-operaatiokeskus

MyJohnDeere.com-operaatiokeskus

 Johdat monimuotoista yritystä. Kokonaisliiketoimintasi optimointi perustuu jatkuvaan yhteyteen meneillään oleviin toimintoihin. Onneksi se on helppoa MyJohnDeere.com-sivuston toimintokeskuksen, maatalousverkkoportaalimme kautta. Sen avulla olet yhteydessä koneisiisi, kuljettajiisi ja peltoihisi yhden ja saman paikan kautta. Sen avulla voit myös vaihtaa sujuvasti tietoja John Deere -jälleenmyyjän, urakoitsijan tai muiden luotettujen kumppanien kanssa.

Operaatiokeskus

 Kaikki alkaa koneen ja toimiston välisestä yhteydestä, joka perustuu John Deeren telematiikka-infrastruktuuriin, joka tunnetaan nimellä JDLink. JDLink käyttää 8R-sarjan traktorien sisäistä modulaarista telematiikkayhdyskäytävää. Sen ansiosta koneen valvonnan ja optimoinnin ei enää tarvitse perustua arvailuun, ja se on oleellinen koneen käytettävyysaikaa maksimoiva apuväline.

StarFire

 JDLink

 JDLink Access näyttää, missä koneet ovat, mitä ne tekevät ja miten ne suoriutuvat. Lisäksi sen kautta voit saada etäapua kuljettajille koneen säätämisessä ja käyttämisessä etänäyttöyhteyden avulla. JDLink Connect sisältää lisäksi langattoman tiedonsiirron, joka siirtää tietoja automaattisesti koneen ja toimiston välillä.

Helppoa töiden hallintaa

 Helppoa töiden hallintaa

 Nyt voittaa jättää väliin paperityöt ja loputtomat puhelut töiden suunnittelun, toteuttamisen ja raportoinnin aikana. MyJobConnect-palvelussa voit helposti määrätä selvästi määriteltyjä tehtäviä kuljettajillesi MyJobsManager-sovelluksen avulla. Kuljettajasi voivat katsella työmääräyksiä reaaliaikaisesti ja suorittaa tehtäviä vastaavasti MyJobs-sovelluksella mobiililaitteellaan. Kun työt on tehty, näet heti tarkat ja täydelliset tiedot ja voit raportoida ja laatia asianmukaiset laskut nopeammin.

 Älykäs maatalousajoneuvojen navigointi ja ajoneuvokannan logistiikka

 Oikeiden koneiden saaminen oikeaan paikkaan on avainasemassa useiden koneiden käytön tehokkuuden ja oikea-aikaisuuden parantamisessa. MyJobConnect Premium laajentaa MyJobConnect-palvelun todelliseksi seka-ajoneuvokannan logistiikkaratkaisuksi. Sillä voi tarkastella yleiskatsausta ajoneuvokannasta ja navigoida kattavan tiekartaston avulla, ja lisäksi sillä voi tarkistaa arvioidut saapumisajat tiettyyn kohteeseen saapuville ajoneuvoille. Kun esimerkiksi navigointi määritetään perustumaan johtokoneeseen, jyvävaunut voivat kulkea nopeinta ja turvallisinta reittiä pellolle, mikä vähentää samalla kuljettajien stressiä.

Monitoimitehoa muihin kuin maataloustoimintoihin

Monitoimitehoa muihin kuin maataloustoimintoihin

 Huolimatta siitä, onko kyseessä rakentaminen, tienrakennus,metsätalous, valmistelut talvea varten tai julkinen ylläpito: John Deeren 8R-sarjan traktorit hoitavat raskaat työt helposti.

Tehokas voimanotto

 Tehokas voimanotto

 8R-traktorien suuren voimanoton ansiosta niitä on erityisen helppo käyttää raskaiden metsäkoneiden kanssa sekä tienrakennuksessa ja maaperän tiivistyksessä.

Tehokas nostolaite

 Tehokas nostolaite

 Takana olevan kolmipistenostolaitteen, joka pystyy nostamaan jopa 12 124 kg:n kuorman, avulla voit nostaa vieläkin suurempia lisäkuormia.

Erinomainen pito epätasaisella maaperällä

 Erinomainen pito epätasaisella maaperällä

8RT-telatraktorit osoittavat vahvuutensa raskaissa, märissä maastoissa hyvän pitonsa ansiosta.

8R-sarjan traktoreiden tekniset tiedot

Tutustu 8R-traktoreiden teknisiin tietoihin tarkemmin:
Avaa tästä

Versiot ja Connectivity-paketit

 ILS-etuakselijousitus, 40 astetta kääntyvä istuin, jossa on CommandARM-hallintalaitekäsinojat, iTEC-päisteenhallintajärjestelmä, AutoTrac-/ISOBUS-valmius, JDLink, automaattinen ilmastointi ja sähkösäädettävät peilit kuuluvat vakiomalliin.

 

Versiot

 

 Kuvaus

  Premium 

  Ultimate 

  Vaihteisto

  e23-vaihteisto

 ●

 ●

  AutoPowr-vaihteisto

 ○

 ○

  Ohjaamo

  Active seat -istuin

 ●

 ○

  Ohjaamon jousitus

 ─

 ●

  4100 - 7" CommandCenter-näyttö

 ●

 ─

  4600 - 10" CommandCenter-näyttö

 ○

 ●

  Vakiovalopaketti

 ●

 ─

  Premium-valopaketti

 ─

 ●

  Ulkopeilit, lämmitetyt

 ─

 ●

  Jäähdytyslohko

 ─

 ●

  Vakio – radio

 ●

 ─

  Premium – radio

 ─

 ●

  Akun katkaisin

 ●

 ●

  Hydrauliikka

  Hydraulipumppu 227l/min

 ●

 ─

  Hydraulipumppu 321l/min

 ○

 ●

  4 sähköistä SCV-säätöventtiiliä – Premium

 ●

 ─

  5 sähköistä SCV-säätöventtiiliä – Premium

 ○

 ●

  6 sähköistä SCV-säätöventtiiliä – Premium

 ○

 ─

  Sähköinen ohjaussauva

 ─

 ●

  Takavetolaite ja kaksi sivurajoitinta

 ●

 ─

  Takavetolaite ja kaksi Deluxe-vakautinta

 ○

 ●

 Selite:      ● versioiden vakiomalli;   ○ versioiden lisävaruste;   ─ ei kuulu versioihin

John Deere voi muuttaa versioita ilman ennakkoilmoitusta. Tarkista viimeisimmät tekniset tiedot John Deere -jälleenmyyjältäsi.

 

Connectivity-paketit

 

 Kuvaus

  Premium 

  Ultimate 

  AutoTrac-valmius

 Base

 Base

  Traktorin työkoneautomaatio

 ●

 ●

  4600 – 10" CommandCenter-näyttö

 ●

 ●

  CommandCenter AutoTrac -aktivointi

 ●

 ─

  CommandCenter Premium -aktivointi

 ─

 ●

  JDLink Access

 ●

 ─

  JDLink Connect

 ─

 ●

  MyJobConnect (MyJobs / MyJobs Manager)  

 ─

 ●

  StarFire 6000 - SF1

 ○

 ○

  StarFire 6000 - SF3

 ○

 ○

 Selite:      ● versioiden vakiomalli;   ○ versioiden lisävaruste;   ─ ei kuulu versioihin

* Connectivity-pakettien osille annetaan rajoitettu kampanjatarjous, ja niiden tilaus on tehtävä tietyn ajan kuluessa. Ota huomioon, että jotkin Connectivity-paketit ja -osat eivät ole saatavilla kaikilla alueilla. Varmista saatavuus paikalliselta John Deere -jälleenmyyjältäsi.

8400R – Uutta vetovoimaa

8400R – Uutta vetovoimaa

Katso video (ENG)
8R/8RT-sarjan traktorit

8R/8RT-sarjan traktorit

Katso video (ENG)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi