• 7R-sarjan traktorit

  Ratkaisevaa työtehoa.

 • 7R-sarjan traktorit

  Ratkaisevaa työtehoa.

 • 7R Series

  Giving you what matters most

 • 7R Series

  Giving you what matters most

7R-sarja

7R-sarja - Tehokas. Vahva. Hiljainen.

Erinomainen suorituskyky, mukava ohjaamo, alhaiset käyttökustannukset sekä monipuolinen käytettävyys. Asiakkaidemme mukaan nämä ovat hyvän traktroin tärkeimpiä ominaisuuksia. Ja uudessa 7R-traktorissa yhdistyvät ne kaikki.

 

Mukavuus

Mukavuus

Markkinoiden hiljaisin 68 dB(A) ohjaamo ja TLS-etuakselijousitus yhdessä ActiveSeat-istuimen tai ohjaamon jousituksen kanssa takaavat pehmeän kyydin.

Suorituskykyinen moottori

Suorituskykyinen moottori

6,8 ja 9,0 litraiset moottorit tarjoavat vahvaa vetotehoa entistäkin pienemmällä kulutuksella.

Huippuluokan tarkkuus

Huippuluokan tarkkuus

Uuden StarFire 6000 -vastaanottimen signaali on entistäkin vakaampi ja siinä on uusi SF3-tarkkuustaso, joka mahdollistaa +/- 3 cm tarkkuuden ajokertojen välillä.

Valinnanvaraa vaihteistoissa

Valinnanvaraa vaihteistoissa

Valittavanasi on portaattomasti säädettävä AutoPowr-vaihteisto, e23 Powershift -vaihteisto sekä Efficiency Manager -automatiikalla varustettu CommandQuad-vaihteisto.

Keskeiset ominaisuudet

Riittävästi tehoa

7R-traktoreiden korkea tehotiheys ja suuret hevosvoimat (jopa 352 hv maksimiteho älyteholla) tekevät työnteosta nopeaa ja tehokasta. Kattavien vetolaite- ja voimanottovaihtoehtojen ansiosta ne ovat myös äärimmäisen monikäyttöisiä.

Erinomaisen tehokas

Erinomaisen tehokas

 Miten paljon tehoa traktori pystyy tuottamaan? Usein traktorien moottoreiden tekniset tiedot voivat olla harhaanjohtavia. Traktorin todellisen suorituskyvyn kannalta ratkaisevia ovat maahan välittyvä ja voimanoton tuottama teho.

Kompakti jäähdytysjärjestelmä, jossa ei ole tingitty jäähdytyspinnasta, takaa esteettömän ilmanvirtauksen. 6,8 ja 9,0 litran moottorien vääntö ja polttoainetalous ovat huippuluokkaa kaikissa olosuhteissa. E23 ja AutoPowr-vaihteistojen erinomaiseen tehokkuuteen voit luottaa joka tilanteessa. Lisäksi leveät ja korkeat, jopa luokan 49 (2,15 m) renkaat välittävät enemmän tehoa maahan.

 7310R DLG Powermix kuljetusajotesti

7310R DLG Powermix kuljetusajotesti

 1DLG Powermixtest Nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de
 2DLG Prüfbericht Nr.: 6297; 2015; www.dlg-test.de
 3DLG Powermixtest Nr.: 2015-854; 10.2015; www.dlg-test.de

JOHN DEERE POWERTECH 6,8 JA 9,0 LITRAN MOOTTORIT

John Deere PowerTech 6,8 ja 9,0 litran moottorit

 Erinomainen suorituskyky alkaa erinomaisesta moottorista, jollaisen rakentaminen taas edellyttää selkeää suunnittelustrategiaa. John Deeren 7R-traktorien 6,8 litran ja 9,0 litran moottorit on suunniteltu ja kehitetty tuottamaan enemmän vääntöä ja paremmat ajo-ominaisuudet sarjaturbotekniikan avulla. Samalla ne täyttävät Stage IV -vaatimukset.

 Katalysoitu pakosuodatin, jossa on DOC/DPF
 Dieselhapetuskatalysaattori (DOC) ja dieselhiukkassuodatin (DPF) poistavat hiukkaset 2,5 μm:n kokoon saakka.

 Jäähdytetyn pakokaasun kierrätys (EGR)
 Jäähdytetty pakokaasu sekoittuu täsmällisinä määrinä tuloilmaan, mikä alentaa palamislämpötilaa ja vähentää NOx-yhdisteiden muodostumista ja kokonaispäästöjä.

 Selektiivinen katalyyttinen pelkistysjärjestelmä (SCR)
 Urea sekoitetaan moottorin pakokaasuihin katalysaattorissa, mikä poistaa loput NOx-yhdisteet. AdBluen kulutus on vain 2–3 % dieselin käytöstä.

 Sarjaturboahtimet
 Sarjaturboahtimet tuottavat enemmän vääntöä matalalla nopeudella ja parantavat moottorin reagointikykyä vaihteleviin kuormituksiin.

 Vetotehoa laajojen vakiotehoalueiden ansiosta

Vetotehoa laajojen vakiotehoalueiden ansiosta

 7310R:n 9,0 litran moottori pystyy huippuvääntöön ihanteellisella kierrosluvulla laajalla vakiotehoalueella, minkä ansiosta sillä on erinomainen vetoteho.

Valinnanvaraa vaihteistoissa

7R-traktoreihin on valittavana portaattomasti säädettävä AutoPowr-vaihteisto, e23 Powershift -vaihteisto sekä Efficiency Manager -automatiikalla varustettu CommandQuad-vaihteisto.

e23-vaihteisto

 e23-vaihteisto
 e23-vaihteistossa yhdistyvät mekaanisen vaihteiston edut ja portaattoman vaihteiston (IVT) helppokäyttöisyys. Sen päätyöskentelyalueella (5–16 km/h) on 10 täysin vedon katkeamatta vaihtuvaa vaihdetta, mikä auttaa maksimoimaan vetotehon pellolla oikealla kierrosnopeudella.

AutoPowr: sujuva vaihteenvaihto

 AutoPowr: sujuva vaihteenvaihto
 AutoPowr mahdollistaa sujuvan siirtymisen käynnistyksestä enimmäisnopeuteen vain yhtä vipua käyttämällä ja kokonaan ilman kytkintä. Sinun tarvitsee vain valita sopiva nopeus, ja AutoPowr pitää sen samana reagoimalla muuttuvaan kuormitukseen automaattisesti.

 7R:n AutoPowr-vaihteiston tehovirtauksen mekaaninen osa

7R:n AutoPowr-vaihteiston tehovirtauksen mekaaninen osa

CommandQuad-vaihteisto ja EfficiencyManager (vain 7210R ja 7230R)

 CommandQuad-vaihteisto ja EfficiencyManager (vain 7210R ja 7230R)
 Valitsemalla automaattisen tilan voit maksimoida polttoainetehokkuuden. Manuaalinen tila antaa käyttöösi viisi nopeusaluetta sekä neljä vaihdetta kullakin alueella nopeutta vaativiin käyttökohteisin. CommandQuad perustuu pellolla hyväksi havaittuun AutoQuad Plus -vaihteistoon ja on kestävyydeltään ja tehokkuudeltaan samaa huippuluokkaa.

NOPEAMMAT KÄÄNNÖKSET, PARANTUNUT PELTONOPEUS JA OHJATTAVUUS

Nopeammat käännökset, parantunut peltonopeus ja ohjattavuus

 7R-sarjan runkorakenne on suunniteltu ennennäkemättömän energiatehokkaaksi. Kestävän rungon, vetotehoa lisäävän TLS Plus -etuakselin ja pitkän akselivälin ansiosta John Deeren 7R-sarjan traktorit lisäävät tuottavuutta korkeilla hyötykuormilla myös vaativissa olosuhteissa.

Renkaat

 Renkaat
 John Deere tarjoaa laajan valikoiman renkaita erilaisiin pelto- ja maantieolosuhteisiin. Valitsemalla 2,15 m halkaisijan takarenkaat (alkaen 7250R-mallista) saat paremman tehonsiirron ja suuremman maavaran. Saat myös riittävän pidon vähemmällä lisäpainolla, mikä vähentää maaperän tiivistymistä.

 Täydellisesti tasapainotettu
 7R-sarjan traktorien suunnittelussa on käytetty täydellistä 45:55-painojakaumaa. Lisäpainovaihtoehtoja on tarvittaessa saatavilla monipuolisesti ja esimerkiksi vannepainot on helppo asentaa itsestään keskittyvien ohjausolakkeiden ansiosta.

MONIPUOLISET LISÄPAINOT JOKAISEEN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN

Monipuoliset lisäpainot jokaiseen käyttötarkoitukseen

 Uusi EZ Ballast on erityisen hyödyllinen viljelijöille ja urakoitsijoille, joiden täytyy vaihtaa usein pelto- ja siirtoajotoimintojen välillä. Järjestelmän avulla voit lisätä tai poistaa 1,7 tonnin lisäpainon muutamassa sekunnissa painiketta painamalla ja nousematta ohjaamosta.

 •  Aja painon päälle
   Ohjaamosta ei tarvitse astua alas.
 •  Poimi paino
   Käytä valitsemaasi hydrauliikkalohkoa, jolla nostat lisäpainon alustaan. Turvalaite varmistaa pettämättömän lukituksen.
 •  Aja pois
   Lisäpainon vapauttaminen on aivan yhtä helppoa ja alentaa kuljetuksen polttoainekustannuksia.

Ripustettavat lisäpainot

 Ripustettavat lisäpainot

 Ripustettavat lisäpainot auttavat saavuttamaan täydellisen tasapainon ja parantamaan 7R-traktorin pitoa. Lisäpainoja on saatavissa 900 kg:n, 1 150 kg:n,1 500 kg:n ja 1 800 kg:n painoisina, ja ne voidaan kiinnittää etunostolaitteeseen ja etupainonkannattimeen (vain 900 kg ja 1 150 kg).

Salkkupainot (50 kg)

 Salkkupainot (50 kg)

 Nämä painot on helppo kiinnittää etupainonkannattimeen. Ne mahdollistavat optimaalisen painojakauman taka- ja etuakselin välillä, sillä käytettyä painojen määrää voi muuttaa nopeasti kulloisenkin käyttökohteen vaatimusten mukaan.

Takapyörien lisäpainot

Takapyörien lisäpainot

 Takapyörien lisäpainojen avulla taka-akseliin voi asentaa oikeanlaiset lisäpainot takapyörien pidon parantamiseksi. Painot voidaan asentaa suoraan vanteiden ulkopintaan, ja valupyörien tapauksessa ne voidaan kiinnittää myös vanteen sisäpinnalle (poislukien 900 kg:n paino). Takapyörien lisäpainot ovat saatavissa 70 kg:n, 205 kg:n ja 625 kg:n (vain sisäpuoli) painoisina ja lisäksi aivan uutena 900 kg:n painona.

SUJUVAA AJOA

 Jos työhösi kuuluu runsaasti maantieajoa tai raskaiden kuormien, kuten lietekärryjen, vetämistä on 7R-sarjan traktori sinulle juuri oikea valinta. ActiveCommand Steering (ACS) -ohjauksen, Triple-Link Suspension Plus (TLS+) -jousituksen ja tehokkaiden etuakselin jarrujen ansiosta 7R-traktori on nopea ja erittäin helppo ohjattava.

Mukautuva hydraulinen ohjaamon jousitus (HCS Plus) – rennompi työpäivä

 Mukautuva hydraulinen ohjaamon jousitus (HCS Plus) – rennompi työpäivä

 Mukautuva hydraulinen ohjaamon jousitus (HCS Plus) säätyy muuttuvien olosuhteiden mukaan, eikä sitä tarvitse ohjelmoida erikseen maantie- tai peltokäyttöä varten.

Triple-Link Suspension Plus

 Triple-Link Suspension Plus

 Automaattisesti tasautuva etujousitus takaa maksimaalisen tehon vetäviin pyöriin. Triple-Link Suspension Plus (TLS Plus) on täysin integroitu, automaattisesti tasautuva etujousitusjärjestelmä. Se parantaa pitoa entisestään pitämällä etupyörät kosketuksissa maahan, minkä ansiosta voit nostaa ajonopeutta pellolla. TLS+ on saatavana hydraulisella tasauspyörästön lukolla ja märkälevyjarruilla varustettuna huippuluokan vetotehon saavuttamiseksi. Triple-Link Suspension Plus mahdollistaa etuakseliasetusten valinnan erilaisia käyttötarkoituksia varten.

ACS – Kevyempää ohjausta

 ACS – Kevyempää ohjausta

 Valinnainen ActiveCommand Steering -ohjaus keventää ohjausta ja ehkäisee kuljettajan rasitusta:

 Dynaaminen ohjauksen vakain

 auttaa kuljettajaa pitämään traktorin oikeassa suunnassa vaatimatta kuljettajalta paljoakaan työtä. Se säätää tieajossa pyöräkulman automaattisesti traktorin sivuttaiskiihtyvyyden perusteella.

 Muuttuvavälityksinen

 ohjaus tekee ohjauksesta kevyttä alhaisilla nopeuksilla ja raskaampaa korkeammilla nopeuksilla. ACS pienentää automaattisesti ohjauspyörän laidasta laitaan käännökset 3,5:een päisteajon nopeuttamiseksi ja alentaa herkkyyden 75 prosenttiin ohjauspyörän liikkeistä.

 Täysin elektroninen ohjauksen säätö

poistaa kaikki perinteisen ohjauspylväs-pyöräkokoonpanon haittapuolet. Se vähentää huomattavasti tärinää ja poistaa kokonaan vapaaliikkeen.

HUIPPULUOKAN HYDRAULIIKKA

Huippuluokan hydrauliikka

 Massiivinen teho yhdistettynä laajaan valikoimaan helppokäyttöisiä nostolaite- ja voimanottovaihtoehtoja mahdollistavat ennenkokemattoman monikäyttöisyyden. Integroitu etunostolaite ja voimanotto tekevät 7R-sarjasta erityisen vaikuttavan suoriutujan kaikissa etutyökoneita hyödyntävissä käyttökohteissa kahden pikaliitinparin, ISOBUSin ja kaksitoimisten sylinterien ansiosta.

Etunostolaite ja lisähydrauliikka

 Etunostolaitteen enimmäisnostokyky on 5200 kg vetokuulien kohdalla. Saatavissa on yksi tai kaksi erillistä iTEC-yhteensopivaa hydrauliikkaventtiiliä, joiden virtausnopeuksia voi säätää.

Takanostolaitteen nostokapasiteetti

 Lujaksi ja monikäyttöiseksi suunnitellun kolmipistenostolaitteen nostokapasiteetti on jopa 10 206 kg. 

Vaivaton nostolaitteen ohjaus

 Nostolaitteen ohjaimet sijaitsevat CommandCenter-hallintalaitteessa: elektroniset anturit välittävät silmänräpäyksessä tiedot ohjausmoduuliin, joten korjausliikkeet onnistuvat nopeasti ja tarkasti. Ohjaimia voi käyttää myös takalokasuojan jatkeista käsin.

Hydrauliikkalohkot koneen takana

 7R-sarjan traktoreissa on neljä, viisi tai kuusi sähköhydraulista venttiiliä koneen takaosassa. Jokaiselle venttiilille on oma ohjaimensa, mikä helpottaa ylimääräisten lohkojen jälkiasennusta.

Takavoimanotto

 7R-sarjan traktoreissa on useita voimanottovaihtoehtoja, kuten 1000E-voimanotto, joka parantaa monikäyttöisyyttä ja joustavuutta, joita tarvitaan kaikkien työkonevaatimusten täyttämiseksi tällä tehotasolla.

Parempi liitettävyys

 Etu- ja takavetolaitteet ovat iTEC-yhteensopivia, joten kaikki työkoneet ovat täysin hallittavissa.  Elektroniset anturit välittävät silmänräpäyksessä tiedot vetolaitteen ohjausmoduuliin, joten korjausliikkeet onnistuvat nopeasti ja tarkasti.

AUTOMAATTIOHJAUS - HYÖDYNNÄ TYÖPÄIVÄSI TEHOKKAASTI

Automaattiohjaus

 AutoTrac-automaattiohjaus parantaa ajomukavuutta: se ohjaa traktoriasi luotettavasti päivin öin sekä pölyisissä ja mäkisissä maastoissa. Tämä estää kalliit päällekkäisyydet tai työtauot ja antaa jokaisella kuljettajalle mahdollisuuden toimia tehokkaasti. Neljännen sukupolven CommandCenter-hallintalaitettaja StarFire-vastaanotinta käyttäessäsi tarvitset vain AutoTrac-aktivoinnin, ja olet valmis aloittamaan. AutoTracin avulla voit odottaa jopa 8 % säästöä polttoaineen kulutuksessa ja jopa 14 % tuottavuuden parannusta.

Huippuluokan tarkkuus

 Huippuluokan tarkkuus

 John Deeren automaattisten ohjausratkaisujen käyttö alkaa uudesta StarFire 6000-vastaanottimesta. Sen toimintoja ovat parempi signaalin vakaus, mikä lisää käytettävyysaikaa, sekä uusi SF3-tarkkuustaso. Vastaanotin pitää sinut aina oikealla uralla ja ajan tasalla olosuhteista huolimatta. SF3-tarkkuuden myötä saat toistettavia tuloksia – ilman ajolinjojen virumista tai rajojen siirtymistä – koko kauden ajan.

 StarFire 6000 -vastaanotin toimii saumattomasti yhdessä kaikkien John Deeren ohjausjärjestelmien ja tarkkuustasojen (SF1, SF3 ja RTK) kanssa.

 •  Parannettu SF1, jossa on 15 cm:n tarkkuus ajokertojen välillä, maksuton.
 •  Uusi SF3-tarkkuus mahdollistaa 3 cm:n tarkkuuden ajokertojen välillä ja tarkan toistettavuuden kauden sisällä.
 •  RTK ja 2,5 cm:n tarkkuus ajokertojen välillä. Pitkäaikainen toistettavuus, mukaan lukien 14 päivän RTK Extend, jos RTK signaali puuttuu. Ihanteellinen ratkaisu viljelyyn, jossa rajoitetaan ajokertoja.

GreenStar 2630-näyttö

 GreenStar 2630 -näyttö

 Hyödynnä AMS-tekniikan kaikkia ominaisuuksia, kuten kehittynyttä ohjausta ja ISOBUSia, edistynyttä dokumentointia ja automaatiotoimintoja. GreenStar 2630 tukee kaikkia JDLinkin toimintoja, kuten etänäyttöyhteyttä sekä tietojen automaattista siirtoa MyJohnDeere-toimintokeskukseen.

KEHITTYNEET OHJAUS- JA TÄSMÄVILJELYRATKAISUT

iTEC Pro

 iTEC Pro

 Älykäs työkoneen ohjaus integroi AutoTrac-automaattiohjauksen työkoneiden hallintajärjestelmiin ja ohjaa traktorin nopeutta, eteen ja taakse asennettuja työkoneita sekä tasauspyörästön lukon kytkentää. Tämä mahdollistaa automaattiset käännökset ja vähentää maaperän tiivistymistä. Se on täydellinen ratkaisu, kun haluat kuvankauniit päisteet ja tasaisen viljan kasvun.

John Deeren lohkohallinta-automatiikka

 John Deeren lohkohallinta-automatiikka

 Hyödy täsmällisestä tuottavuudesta: John Deeren lohkoventtiiliautomatiikka estää aukot ja päällekkäisyydet automaattisesti ajon aikana. Sen avulla voit tehdä työt paremmin ja nopeammin – ja säästää lannoite-, kemikaali- ja siemenkuluissa. Tämä ISOBUS-standarin mukainen järjestelmä on saatavissa ruiskutuslaitteisiin, kylvökoneisiin/istutuskoneisiin sekä levittimiin.

John Deeren lannantunnistus

John Deeren lannantunnistus

 Lanta on korkealaatuinen mutta erittäin heterogeeninen lannoite. Sen ravinnetasot voivat vaihdella huomattavasti, jopa 25-kertaisesti vain yhden säiliöllisen sisällä. John Deeren lannantunnistustoiminnon avulla voit suorittaa ravinteiden analysoinnin suoraan töiden aikana.

 Lietesäiliöön liitetty NIR (lähi-infrapuna) -anturi mittaa N-, P-, K- ja NH4-pitoisuuden ja kuiva-aineksen tekemällä yli 4 000 mittausta sekunnissa. John Deeren traktoriin yhdistetty anturi pystyy säätämään levitysnopeutta halutun ravinnetason saavuttamiseksi. Lisäksi se pystyy luomaan lohkokohtaisen levityskartan. Lannantunnistuksen avulla voit maksimoida sadon ja pienentää samalla väkilannoitekustannuksia.

John Deeren lannantunnistus

Paikkakohtainen levitys

 • Tavoitemäärä kg/ha N, P, K, NH4
 • Rajoitus toisen ravinteen perusteella

Traktorin työkoneautomaatio

 • Automaattinen John Deere traktoreiden levitysnopeuden säätö
 • Manuaalinen nopeuden säätö muiden valmistajien traktoreissa, istutuskoneissa ja levittimissä.

Tietojen tallennus

 • Levitetty tilavuus
 • Levitetty ravinnemäärä

Helppo pääsy kerättyihin tietoihin

 • Ravinnekartat ovat helposti luettavissa MyJohnDeere.com-sivuston toimintokeskuksessa

MYJOHNDEERE.COM TOIMINTOKESKUS

MyJohnDeere.com

 Johdat monimuotoista yritystä. Kokonaisliiketoimintasi optimointi perustuu jatkuvaan yhteyteen meneillään oleviin toimintoihin. Onneksi yhteydenpito on helppoa MyJohnDeere.com-sivuston toimintokeskuksessa, jonka kautta olet yhteydessä koneisiisi, kuljettajiisi ja peltoihisi. Sen avulla voit myös vaihtaa sujuvasti tietoja John Deeren jälleenmyyjän, urakoitsijan tai muiden luotettujen kumppaniesi kanssa.

 Kaikki alkaa koneen ja toimiston välisestä yhteydestä, joka perustuu John Deeren JDLink telematiikka-infrastruktuuriin. JDLink käyttää 7R-sarjan traktorien sisäistä modulaarista telematiikkayhdyskäytävää. Sen ansiosta koneen valvonnan ja optimoinnin ei enää tarvitse perustua arvailuun.

Toimintokeskus

 Toimintokeskus

 Siirry toimintokeskukseen ja seuraa koneidesi edistymistä pellolla, tee helposti työmääräyksiä kuljettajille, tarkkaile pelloilta automaattisesti lähetettyjä levityskarttoja sekä luo, analysoi ja jaa sovellusraportteja luotettujen kumppanien ja asiakkaiden kanssa.

JDLink

 JDLink

 JDLink Access näyttää missä koneesi ovat, mitä ne tekevät ja miten ne suoriutuvat. Lisäksi sen kautta voit saada etäapua koneen säätämiseen ja käyttämiseen etänäyttöyhteyden avulla. JDLink Connect sisältää lisäksi langattoman tiedonsiirron, joka siirtää tietoja automaattisesti koneen ja toimiston välillä.

Helppoa töiden hallintaa

 Helppoa töiden hallintaa

 Nyt voit jättää väliin paperityöt ja loputtomat puhelut töiden suunnittelun, toteuttamisen ja raportoinnin aikana. MyJobConnect-palvelussa voit helposti asettaa tehtäviä koneidesi kuljettajille MyJobsManager-sovelluksen avulla. Kuljettajasi voivat katsella työmääräyksiä reaaliaikaisesti ja suorittaa tehtäviä MyJobs-sovelluksella mobiililaitteillaan. Kun työt on tehty, näet niistä heti täydelliset tiedot. Näin voit raportoida ja laatia asianmukaiset laskut nopeammin.

Älykäs navigointi ja logistiikka

Älykäs navigointi ja logistiikka

 Onnistunut logistiikka on avainasemassa useiden koneiden käytön tehokkuuden ja oikea-aikaisuuden parantamisessa. MyJobConnect Premium laajentaa MyJobConnect-palvelun todelliseksi seka-ajoneuvokannan logistiikkaratkaisuksi. Sillä voi tarkastella yleiskatsausta ajoneuvoista ja navigoida käännöksissä kattavan tiekartaston avulla. Lisäksi sillä voi tarkistaa arvioidut saapumisajat tiettyyn kohteeseen saapuville ajoneuvoille. Kun esimerkiksi navigointi määritetään perustumaan johtokoneeseen, jyvävaunut voivat kulkea nopeinta ja turvallisinta reittiä pellolle, mikä vähentää samalla kuljettajien stressiä.

LISÄÄ TEHOA MYÖS MAATALOUDEN ULKOPUOLELLE

Lisää tehoa myös maatalouden ulkopuolelle

 Olipa kyseessä maatalous, maanrakennus, metsätalous tai urakointi: 7R-traktori on erittäin monikäyttöinen. Kuhunkin käyttökohteeseen on useita vaihtoehtoja, joita voit mukauttaa yksilöllisten vaatimustesi mukaisesti. Ne selviytyvät helposti paljon tehoa vievistä töistä kuten jyrsimen vedosta ryömintänopeudella tai nopeista kuljetusmatkoista täyteen kuormatulla perävaunulla. E23- tai AutoPowr-vaihteiston avulla voit työskennellä joustavasti ja tehokkaasti.

Etukuormaajat 7R-traktoreihin

 Etukuormaajat 7R-traktoreihin

 Etukuormaajamme on suunniteltu maatalouden lisäksi useita muita käyttökohteita varten. Kaikki keskeiset toiminnot, kuten ohjaussauva, on integroitu. Tämä takaa sulavan käytön ja parhaan mahdollisen mukavuuden.

Tehokas yleistraktori

 Tehokas yleistraktori

 7R-traktorit suoriutuvat hyvin myös maatalouden ulkopuolisista käyttökohteista. Esimerkiksi 7R:n kyky siirtää massiivisia hyötykuormia ja erinomainen voimanottosuorituskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan rakennus- ja tienrakennusprojekteihin.

COMMANDVIEW III -OHJAAMO

CommandView III -ohjaamo

Kun kiipeät ensimmäisen kerran CommandView III -ohjaamoon, et voi olla huomaamatta miten tilava ja laadukkaasti varusteltu se on. Laminoidun lasin ja etuääniesteen ansiosta tulet nauttimaan hiljaisemmasta ajosta. Uskomattoman alhainen 68 dB(A):n melutaso tekee työpäivistäsi rentouttavampia. Ohjaamon näkyvyys on myös entistä parempi, ja paranee entisestään kääntämällä istuinta 40 astetta siten, että työkoneet näkyvät lähes esteettä. Kaikki traktorin keskeiset toiminnot, kuten kaasu, vaihteiston nopeus ja suunta, hydrauliikkalohkot ja voimanotto ovat käsiesi ulottuvilla kätevästi suunnitellussa CommandARM-hallintakäsinojassa.

ActiveSeat-istuin

 ActiveSeat-istuin

 ActiveSeat-istuimessa käytetään sähköhydrauliikkaa yhdessä ilmajousituksen kanssa. ActiveSeat-istuin eristää jopa 90 prosenttia pystyliikkeistä ja parantaa ajomukavuutta huomattavasti tavallisiin ilmajousitusistuimiin verrattuna.

40 astetta kääntyvä istuin

 40 astetta kääntyvä istuin

 Näkyvyys ja käyttömukavuus ovat parempia kuin koskaan aiemmin – ja kun käännät istuinta 40 astetta, työkoneet näkyvät lähes esteettä. Huomaat eron viimeistään työpäivän jälkeen.

360° LED-VALAISTUS

360° LED-valaistus

 Premium-työvalot mahdollistavat 40 % paremman näkyvyyden sivuille ja 10 % laajemman näkyvyyden taakse. John Deere 7R-sarjan traktoreiden LED-valot tuottavat korkealaatuista valkoista valoa parantaen kontrastia ja näkyvyyttä. 22 LED-valoa mahdollistavat 360° näkyvyyden. Tulos: yöstä tulee taas päivä, mikä rasittaa silmiä vähemmän. LED-valot ovat käytännössä lähes ikuiset, ja niiden odotettu käyttöikä on vähintään 10 000 tuntia. Lisäksi ne kestävät hyvin tärinää ja äärilämpötiloja.

 Jopa 26 valoa takaavat 360°:n näkyvyyden – työvalot on asennettu viisaasti suoraan ohjaamon katonrajaan roikkuvien oksien aiheuttamien vahinkojen estämiseksi.

Helppokäyttöiset hallintalaitteet

Helppokäyttöiset hallintalaitteet

7R-sarjan traktori tekee edistyneen maataloustekniikan käytöstä helppoa. CommandARM-hallintalaitekäsinojassa kaikki on helposti käden ulottuvilla, ja 4. sukupolven CommandCenter-hallintalaitteessa kaikki on selkeästi nähtävissä.

Entistä nopeampi lisätoimintojen käyttö

CommandCenter toimii tablettitietokoneen tavoin: asetusten valintaa on yksinkertaistettu valikkojen, pikavalintojen ja ohjeiden avulla. Lisäksi voit käyttää peltokäyttöön tarkoitettuja AMS-ratkaisuja.

Helppo hydrauliikkalohkojen ohjaus

CommandARM-hallintalaitekäsinojan säätöventtiilien vivut ja liittimet on värikoodattu tunnistamisen helpottamiseksi. Käyttömukavuuden parantamiseksi kaikkia hydrauliikkaventtiilejä voi käyttää kätevästi sijoitetuilla säätövivuilla tai ohjelmoitavalla elektronisella ohjaussauvalla.

ISOBUS AEF -sertifioitu

4. sukupolven CommandCenter on AEF ISOBUS -yhteensopiva, ja sen avulla voit ohjata ISOBUS-yhteensopivia työkoneita Universal Terminal (UT) -päätteen avulla ja suorittaa lohkoventtiiliautomatiikan Task Controller (TC-SC) -toiminnolla sen mukaan, mikä on työkoneen AEFsertifiointitaso.

Helppoa dokumentointia

4600 CommandCenter-hallintalaitteesta on langaton yhteys MyJohnDeere.com-palvelun toimintokeskukseen. Voit lähettää kätevästi asetukset toimistosta koneeseen sekä siirtää lohkokartat ja kokonaismäärät pellolta toimistolle.

Virtuaalisesti ohjaamossa

Sinä tai John Deere -jälleenmyyjäsi voitte kirjautua etänä CommandCenter-hallintalaitteeseen ja auttaa kuljettajia konetta koskevissa ongelmissa sekä ISOBUS-työkoneiden valmistelussa ja käytössä. Näytön ohjeet auttavat kuljettajia tutustumaan kaikkiin toimintoihin.

Peltokäyttöön suunniteltu AutoTrac

Asenna traktoriin StarFire 6000-vastaanotin ja AutoTrac-aktivointi, ja automaattiohjaus on valmis. Valittavanasi on kolme eri tarkkuustasoa: SF1: +/- 15 cm; SF3: +/- 3 cm, joka takaa kauden sisäisen toistettavuuden sekä RTK: ± 2,5 cm, joka takaa pitkäaikaisen toistettavuuden.

CONNECTIVITY INSIDE -lisävarustepaketti

CONNECTIVITY INSIDE -lisävarustepaketti

Connectivity Inside -paketilla varustettu 7R-traktori sisältää runsaasti tehokkuutta, tuottavuutta ja käyttömukavuutta parantavaa sekä käyttökustannuksia alentavaa teknologiaa.

Connectivity Inside -pakettiin sisältyy:

 • AutoTrac-automaattiohjaus
 • Yhteys asiakastukeen
 • Pääsy MyJohnDeere.com-sivuston toimintokeskukseen
 • Traktorin työkoneautomaatio (mahdollistaa automaattisen nopeussäädön käytettäessä John Deeren lannantunnistusta)

Connectivity Inside -paketin valitseville on tarjolla edellä mainittujen toimintojen lisäksi FarmSight-jälleenmyyjäpalvelupaketti, joka auttaa koulutuksessa ja tekniikan käytössä.

7R-traktoreiden tekniset tiedot

Tutustu 7R-traktoreiden teknisiin tietoihin tarkemmin:
Avaa tästä

Versiot ja Connectivity-paketit

 TLS+-etuakselijousitus, 40 astetta kääntyvä istuin, CommandARM-hallintalaitekäsinoja, iTEC-päisteenhallintajärjestelmä, AutoTrac-/ISOBUS-valmius, JDLink, automaattinen ilmastointi ja sähkösäädettävät peilit kuuluvat vakiovarustukseen.

 

 7R-sarjan traktoreiden malliversiot

 KUVAUS

PREMIUM

  ULTIMATE

  VAIHTEISTO

  e23-vaihteisto

 ●

 ●

  AutoPowr-vaihteisto

 ○

 ○

  OHJAAMO

   ActiveSeat-istuin

 ●

 ○

  Ohjaamon jousitus

 ─

 ●

  4100 – 7 tuuman CommandCenter-näyttö

 ●

 ─

  4600 – 10 tuuman CommandCenter-näyttö

 ○

 ●

  Vakiovalopaketti

 ●

 ─

  Premium-valopaketti

 ─

 ●

  Ulkopeilit, lämmitetyt

 ─

 ●

  Jäähdytyslohko

 ─

 ●

  Vakio – radio

 ●

 ─

  Premium – radio

 ─

 ●

  Akun katkaisin

 ●

 ●

  HYDRAULIIKKA

  Hydraulipumppu 162 l/min

 ●

 ─

  Hydraulipumppu 223 l/min

 ○

 ●

  4 sähköistä säätöventtiiliä – Premium

 ●

 ─

  5 sähköistä säätöventtiiliä – Premium

 ○

 ●

  6 sähköistä säätöventtiiliä – Premium

 ○

 ─

  Sähköinen ohjaussauva

 ─

 ●

  Takavetolaite ja kaksi sivurajoitinta

 ●

 ─

  Takavetolaite ja kaksi Deluxe-vakautinta

 ○

 ●

 Selite:     ● versioiden vakiomalli;  ○ versioiden lisävaruste;   ─ ei kuulu versioihin

 John Deere voi muuttaa versioita ilman ennakkoilmoitusta. Tarkista viimeisimmät tekniset tiedot John Deere -jälleenmyyjältäsi.

 

Connectivity-paketit 7R-sarjan traktoreihin*

 KUVAUS

PREMIUM

   ULTIMATE

  AutoTrac-automaattiohjausvalmius

Vakio

 Vakio

  Traktorin työkoneautomaatio

 ●

 ●

  4600 – 10 tuuman CommandCenter-näyttö

 ●

 ●

  CommandCenter AutoTrac -aktivointi

 ●

 ─

  CommandCenter Premium -aktivointi

 ─

 ●

  JDLink Access

 ●

 ─

  JDLink Connect

 ─

 ●

  MyJobConnect (MyJobs / MyJobs Manager)

 ─

 ●

  StarFire 6000 - SF1

 ○

 ○

  StarFire 6000 - SF3

 ○

 ○

 Selite:     ● versioiden vakiomalli;  ○ versioiden lisävaruste;   ─ ei kuulu versioihin

 *Connectivity-pakettien osille annetaan rajoitettu kampanjatarjous, ja niiden tilaus on tehtävä tietyn ajan kuluessa. Ota huomioon, että jotkin Connectivity-paketit ja -osat eivät ole saatavilla kaikilla alueilla. Varmista saatavuus paikalliselta John Deere -jälleenmyyjältäsi.

7R-sarjan traktorit

7R-sarjan traktorit

Katso video (ENG)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi