6RC-sarja

 • 6RC-sarjan traktorit

  Suuren traktorin ominaisuudet kompaktissa paketissa.

 • 6RC-sarjan traktorit

  Suuren traktorin ominaisuudet kompaktissa paketissa.

 • 6RC-sarjan traktorit

  Suuren traktorin ominaisuudet kompaktissa paketissa.

 • 6RC-sarjan traktorit

  Suuren traktorin ominaisuudet kompaktissa paketissa.

6RC-sarja

Suuren traktorin ominaisuudet kompaktissa paketissa.

 

6RC-sarjan traktorit

 6RC-mallissa on 6MC-mallin korkeatasoisia ominaisuuksia ryyditetty paremmalla suorituskyvyllä, tehokkaammalla hydrauliikalla ja laajemmalla vaihteistovalikoimalla. Perusvarustelu on hieman kattavampi, ja lisävarustelista on pidempi.

 Kaikki 6RC-mallit ovat nelivetoja. Vaihteistovaihtoehtoja on kolme: AutoQuad Plus 40 km/h, AutoQuad Plus ECo 40 km/h ja PowrQuad Plus 40 km/h.

 Voit myös valita parhaimman ajomukavuuden, jonka takaavat uudet CommandQuad Plus- ja CommandQuad Plus ECo -vaihteistot. 6RC on saatavana myös ajomukavuutta entisestään lisäävällä TLS-etujousituksella varustettuna.

 6RC-mallin varustukseen kuuluvat lisäksi päisteautomatiikka (iTEC Basic) sekä suljettu, paineen ja virtaaman tunnistava hydrauliikka (tuotto jopa 114 l/min).

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu tarkemmin John Deere 6RC -traktoreiden ominaisuuksiin alla olevista linkeistä:

Ketteryyttä rajallisiin tiloihin.

Ketteryyttä rajallisiin tiloihin

Ahtaissa tiloissa työskenteleminen ei ole koskaan ollut helppoa, ja ilman oikeaa kalustoa se on lähes mahdotonta. John Deere 6MC -tarktorit on suunniteltu toimimaan pienehköissä maatalousrakennuksissa ja niiden ympäristössä, ahtailla pihoilla sekä pienillä ja hankalan muotoisilla peltolohkoilla.

Lyhyt 2400 mm:n akseliväli sekä pieni kääntösäde tekevät näistä traktoreista todella ketteriä.

 

Erinomainen etukuormainkone.

Erinomainen etukuormainkone.

Etukuormaintyö käy kuin luonnostaan 6MC -sarjan traktoreilla. Niillä on kilpailijoihin verrattuna sisäänrakennettu etu: John Deeren ainutlaatuinen teräsrunkorakenne. Runko ottaa vastaan etukuormaintyöstä aiheutuvat vääntö- ja kiertovoimat, tehden työstä vakaata ja turvallista ja säästäen samalla moottorin ja voimansiirron rakenteita. Siksi nämä traktorit ovat lyömättömiä maatilan kuormainkoneita.

Vähemmän rasitusta. Parempi tuottavuus.

Vähemmän rasitusta. Parempi tuottavuus.

Koska 6RC -traktorit on rakennettu John Deeren täyspitkän rungon pohjalle, on ohjaamo jo lähtökohtaisesti eristetty valtaosasta moottorin ja voimansiirtolinjan tärinöistä. Tämä vähentää kuljettajan stressiä ja väsymistä, parantaen siten työn tuottavuutta. Jousitetulla TLS-etuakselilla varustettuna 6RC-traktorit tarjoavat kuljettajalleen ainutlaatuista käyttömukavuutta.

Monipuoliset työt. Sopivat vaihteistot.

Monipuoliset työt. Sopivat vaihteistot.

Kaikki John Deeren vaihteistot yhdistävät koetellun ja hyväksi havaitun rakenteen innovatiiviseen tehoa säästävään teknologiaan. Tuloksena ovat ainutlaatuinen luotettavuus ja käytettävyys sekä alhaiset huoltokulut.
Oikean vaihteiston valinta auttaa sinua parhaan mahdollisen työtehon ja tuottavuuden saavuttamisessa. Vaihteistovaihtoehtoina 6RC-traktoreihin ovat 40 km/h PowrQuadPlus, AutoQuad Plus tai AutoQuad Plus ECO -vaihteistot. Kaikissa vaihtoehdoissa on sähköhydraulinen vasemman käden suunnanvaihdin. Ryömintävaihteisto on saatavana lisävarusteena.

 

Tehokas hydrauliikka.

Tehokas hydrauliikka.

Monissa sovelluksissa, kuten etukuormainta tai nostolaitetta käytettäessä, traktorin tehon määrittää sen hydrauliikkajärjestelmän suorituskyky. 6RC-traktoreiden kuormantuntevan hydrauliikkajärjestelmän tuotto on jopa 114 l/min.

Monipuolisuutta kompaktissa paketissa.

Monipuolisuutta kompaktissa paketissa.

Voimanotto on saatavana nopeuksilla 540/540E/1000 r/min, ja nopeuden valinta tapahtuu mukavasti ohjaamosta.

 Integroidun etunostolaitteen nostovoima on jopa 3000 kg, joka riittää isompien työkoneiden käyttämiseen. Etunostolaitteen käyttömahdollisuuksia voi edelleen laajentaa John Deeren etuvoimanotolla. Etunostolaitetta voidaan luonnollisesti käyttää myös yhdessä John Deere -etukuormaimen kanssa.

Tehot ylös. Päästöt alas.

Tehot ylös. Päästöt alas.

Kaikki John Deere -moottorit on suunniteltu ja valmistettu erityisesti maatalouskäyttöön. 6MC- ja 6RC-traktoreiden voimanlähteenä on 4,5 litran PowerTech-moottori. Se on kehitetty tuottamaan erittäin suuri teho, kuluttamaan vähemmän polttoainetta ja täyttämään tiukat Stage IV-päästövaatimukset. Todistetusti tehokkaan dieselhiukkassuodattimen ansiosta moottori pystyy reagoimaan vaihtuviin kuormiin nopeasti. Moottoreissa on uusi katalysaattorijärjestelmä, jossa on käytössä erityisesti John Deeren moottoreihin kehittämä DEF.

 

6RC-sarjan tekniset tiedot

Tutustu 6RC-traktoreiden teknisiin tietoihin tarkemmin:
Avaa tästä

6MC/6RC Series Video

6MC/6RC-sarjan video (ENG)

TLS on 6MC tractor

TLS-jousitus 6MC-traktorissa

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi