• 5M-sarjan traktorit

  Yksi kaikkeen

 • 5M-sarjan traktorit

  Yksi kaikkeen

 • 5M-sarjan traktorit

  Yksi kaikkeen

 • 5M-sarjan traktorit

  Yksi kaikkeen

 • 5M-sarjan traktorit

  Yksi kaikkeen

5M-sarja

Yksi kaikkeen

 5M-sarja tuo käyttäjälleen aivan erityistä arvoa. Sen tunnetut suorituskykyominaisuudet, selkeä Diesel only -tekniikka ja horjumaton luotettavuus ovat tehneet siitä suosituimman mallimme 75–100 hv:n tuoteryhmässä. Uudessa 5M-sarjassa on aivan uusi hallintalaiteryhmä ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaamman ja helppokäyttöisemmän kuin koskaan aiemmin. Uusi 5M - mitä tahansa tarvitseekaan tehdä, sitä voi pitää jo tehtynä.

Arvostat varmasti merkittäviä parannuksia, joita 5M-sarja sisältää, mutta yhtä asiaa emme muuttaneet: näiden traktorien lyömätöntä monipuolisuutta. Teitpä mitä tahansa, nämä kestävät, pienikokoiset, etukuormaajalle optimoidut traktorit kulkevat minne vain, vetävät mitä tahansa ja nostavat kaiken.

 

5M-sarjan traktorit

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu tarkemmin John Deere 5M -sarjan ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Tehokas hydrauliikka

5M-sarjan traktorit

John Deere 5M:ssä on avoin hydrauliikkajärjestelmä. Tuotto on 74 l/min, josta nostolaitteen ja ulkopuolisen hydrauliikan käyttöön on käytettävissä 50 l/min. Nostolaite on mitoitettu kategoria 2:n mukaisesti. Painonsiirrossa on työntövarsitunnustelu. Nostovoima vetovarsien päässä on 3 600 kg, joten työkoneiksi sopivat suhteellisen isotkin laitteet.

Nostolaitteen ja hydrauliikan vivuston toiminta on mekaaninen. Myös lisävarusteena saatavan etukuormaimen joystick-vivussa on mekaaninen välitys.

 

Etukuormaintyö

Sopii hyvin kuormaintyöhön

 John Deere 5M on verraton etukuormaintraktori. Hydraulisen suunnanvaihtimen, lyhyen akselivälin ja kevyttoimisen ohjauksen ansiosta kieputtelu ahtaissakin paikoissa sujuu hallitusti.

5M:n rakenne perustuu teräsrunkoon. Etukuormainkäyttöä ajatellen se on ehdoton etu. Kuormaimen sovitusosat kiinnitetään traktorin omaan runkoon, johon kuormaimesta ja ajoalustasta aiheutuvat rasitukset kohdistuvat.

Valinnan mukaan John Deere 5M -sarjan traktoreissa on 16 / 16- tai 32 / 16-nopeuksinen suunnanvaihdinvaihteisto, joka soveltuu etukuormainkäyttöön erinomaisesti.
Matalia tiloja varten tarjolla on myös LowProfile-malli, joka 480 / 70 R28 -rengastuksella on vain 2,48 metriä korkea.

ATU 200 automaattiohjaus 5-sarjan traktoreihin

AutoTrac ATU 200 Universal -automaattiohjaus
 Satelliittipaikannukseen perustuva automaattiohjausjärjestelmä parantaa tuottavuutta ja helpottaa työskentelyä etenkin pölyisissä olosuhteissa ja pimeässä. Se auttaa vähentämään päällekkäin ajoa jopa 90 % sekä nopeuttaa päistekäännöksiä, säästäen aikaa sekä arvikkaita tuotantopanoksia. Tietojen tallennusominaisuudet auttavat viljelytoimien hallinnassa ja tuotantopanosten kohdentamisessa. Paketti sisältää StarFire-vastaanottimen, GreenStar-päätelaitteen sekä moottoroidun ohjauspylvään. Se on yhteensopiva SF1 ja SF2 sekä RTK -signaalien kanssa.

 John Deeren päätelaitteiden avulla saat aivan uuden näkökulman viljelytoimiisi. Sekä painonapeilla varustetussa 1800-mallissa että kosketusnäytöllisessä 2600-mallissa on monivärinäyttö.

Ketterä ja tehokas

Ketterä ja tehokas

 Pihapiirissä 5M-sarjan traktorit ovat omimmassa elementissään. Akseliväli on vain 230 cm ja kääntöympyrän säde on vain 4,6 metriä. Nuo ominaisuudet takaavat sujuvan liikennöinnin olipa kyseessä etukuormaintyöt, rehuvaunun käyttö tai paalien nostelu. Ja aivan yhtä kotonaan 5M on myös raskaassa vedossa pellolla.

Voimanotto

5M-sarjan traktorit

Perusmallissa on 540 / 540E voimanoton nopeudet. Lisävarusteena on saatavana  540 / 540E / 1 000 -voimanotto. Kolmas vaihtoehto on 540 / 540E / ajovoimanotto. Voimanoton kytkentä on sähköhydraulinen, mikä takaa työkoneen pehmeän käynnistymisen.

John Deere 5M-traktoreihin on saatavana tehdasasenteinen etunostolaite ja -voimanotto.

Avo-ohjaamo

Avo-ohjaamolliset 5M sarjan traktorit

Avo-ohjaamolla varustettu traktori on usein jopa käytännöllisempi kuin umpiohjaamollinen malli. Se puoltaa paikkansa etenkin silloin, kun traktorilla joudutaan liikkumaan matalissa tiloissa. Avo-ohjaamo tarjoaa saman käyttömukavuuden ja ergonomian kuin umpiohjaamo.

Uusi matalampi konepeitto

Uusi matalampi konepeitto

 Jotta työsi olisi helpompaa, olemme kehittäneet 5M:n konepellistä optimaalisen pienentämällä sen korkeutta 7 cm edestä. Tuloksena on lähes 2 m lyhyempi näköeste, joten näet traktorin eteen asennetut työkoneet tai etukuormaimen paremmin

5M-sarjan traktoreiden tekniset tiedot

Tutustu 5M-sarjan traktoreiden teknisiin tietoihin tarkemmin:
Avaa tästä

5M-sarjan traktorit

5M-sarjan traktorit

Katso video (ENG)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi