• JOHN DEERE T-SARJA

  Tehokas kohlinpuimuri.

 • JOHN DEERE T-SARJA

  Tehokas kohlinpuimuri.

 • JOHN DEERE T-SARJA

  Tehokas kohlinpuimuri.

 • JOHN DEERE T-SARJA

  Tehokas kohlinpuimuri.

T-sarja

T-sarjan leikkuupuimurit - Sadonkorjuuta ennätysajassa

Aloita seuraava sadonkorjuukautesi puimurilla, joka tekee puinnista helppoa ja taloudellista myös haastavimmissa olosuhteissa. Uusi T-sarjan puimuri tekee sadonkorjuusta entistäkin tehokkaampaa, ilman että viljan ja olkien laatu kärsii.

Markkinoiden suurin puintikoneisto

Tehokas puintikoneisto

Jopa 15% suorituskykyisempi kuin edeltäjänsä.

Markkinoiden laajin puhdistuskoneisto

Laaja puhdistuskoneisto

Jopa yli 6 m² laaja seulasto varmistaa että vilja on varmasti puhdasta.

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

T-sarjan puimurit säästävät aikaasi jopa säiliötä tyhjentäessä. Suuren viljasäiliön tilavuus on 11000 litraa ja tyhennysnopeus jopa 125 litraa sekunnissa. Halkaisijaltaan suuri tyhjennysruuvi pyörii hitaasti, joten se on viljalle hellävarainen.

 Vaivattomasti kasvilajista toiseen

Vaivattomasti kasvilajista toiseen

600X-leikkuupöydän säätö kasvilajista toiseen sujuu alle 5 minuutissa.

Ennätyksellinen 40 km/h siirtoajonopeus

Ennätyksellinen 40 km/h siirtoajonopeus

Käytä työaikasi tehokkaammin puimiseen entistä nopeampien siirtymien avulla. ProDrive-vaihteistolla varustetun T-sarjan siirtoajonopeus on 40 km/h alennetulla moottorin käyntinopeudella. Optimoitu hydraulijärjestelmä parantaa etu- ja taka-akselin vetotehoa samalla kun hydraulinen ohjaustehostin tekee ohjaamisesta kevyttä.

Integroidut järjestelmät

 Integroidut järjestelmät

John Deeren paikkatietoon ja internetyhteyteen pohjautuvat järjestelmät mahdollistavat täsmäviljelyn, lohkokarttojen käytön, toimenpiteiden ja satotietojen tallennuksen sekä etäyhteyden puimuriisi.

Keskeiset ominaisuudet

T-sarjan puimurit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan tuottavuutta ja samaan aikaan alentamaan kustannuksia. Tutustu tarkemmin John Deere T -sarjan puimureihin alla olevista linkeistä:

Tehokas syöttökoneisto

Tehokas syöttökoneisto

 T-sarjan tehokas syöttökoneisto on onnistuneen sadonkorjuun perusta. Vahvarakenteinen syöttökuljetin on tehty kestämään haastavimmissakin olosuhteissa. Kuljettimen voimansiirron ylikuormitussuojan luistoraja on 900 Nm. Tehokkaan syöttökoneiston ansiosta työskentely on vaivatonta myös kosteassa kasvustossa ja korkeilla satotasoilla.

 

 •  Monitoimiliitin

   Leikkuupöydän hydrauliikka, sähköt ja kiinnityksen lukitus kytketään yksivipuliittimellä.

 •  Esteetön näkyvyys

  Pitkän syöttökuljettimen ansiosta leikkuupöytä on kauempana edessä. Kuljettaja näkee leikkuuterän kurkottelematta ja voi seurata leikkuukorkeutta leikkuupöydän takana.

 •  Säädettävä pöydän kiinnityslevy

  Syöttökuljettimen ja pöydän kiinnityslevyn kulmaa voidaan säätää terän ottavuuden muuttamiseksi. Samalla säädöllä voidaan kompensoida eri rengaskokojen vaikutus leikkuukulmaan. Leikkuupöytä pääsee kallistumaan pellon pinnanmuotojen mukaan.

Tehostinlista lisää kapasiteettia ohrassa jopa 10%

 Varstasillan edessä sijaitseva irtipuinnin tehostinlista voidaan vaivattomasti vipua kääntäen kytkeä käyttöasentoon, mikäli puintiolosuhteet niin vaativat. Esimerkiksi ohraa puitaessa se tehostaa irtipuintia samaan tapaan kuin varstasillan peitelevyt. Ja mikä tärkeintä: tehostinlista ei pienennä avoinna olevaa varstasillan pinta-alaa, joten puintiteho säilyy entisellään.

Tutustu tehostinlistan toimintaan animaation avulla (ENG)

Tehokas puintikoneisto

 Kelojen kasvaneiden halkaisijamittojen myötä erottelupinta-ala on lisääntynyt 18%. 6-kohlimisessa puimurissa se on nyt 4,0 m2. 5-kohlimisessa mallissa erottelupinta-ala on 3,3 m2, mikä on enemmän kuin monilla kilpailevilla 6-kohlimisilla koneilla.

Markkinoiden suurin puintikoneisto

 Uudessa T-sarjan puimurissa hyväksi koettua erottelukoneistoa on parannettu entisestään. Varstasillan peittokulmaa on jatkettu 8% ja erottelukelan halkaisijaa on kasvatettu. Se on nyt 80 cm. Tällä ratkaisulla on positiivinen vaikutus erotteluun ja oljen pysymiseen mahdollisimman ehyenä.

 Ainutlaatuinen monikelajärjestelmä ohjaa materiaalivirran puintikelan taakse ja sen yläpuolelle, jota kautta se kulkee jouhevasti ja kulkusuuntaa muuttamatta ylemmän ohjainkelan kautta erottelukelan alapuolelle.

Laaja puhdistuskoneisto

Markkinoiden laajin puhdistuskoneisto

 Uudessa T-sarjan puimurissa on jopa 41 % edeltäjäänsä suurempi seulasto. Puhdistuskoneistossa suuret massat ovat edestakaisessa liikkeessä. Seuloilla jyviä on paljon ja itse koneistollakin on painoa melko tavalla. Kuinka on mahdollista kasvattaa puhdistuskoneiston pinta-alaa painoa lisäämättä? Ratkaisimme asian samalla tavoin kuin ilmailu- ja autoteollisuus. Otimme käyttöön alumiinin ja ohuet erikoisteräkset. Rakenne on nyt kevyempi, pistekuormat ovat entistä pienemmät ja värinät on käytännöllisesti katsoen poistettu. 5-kohlimisen mallin puhdistuskoneiston pinta-ala on 5.20 m² ja 6-kohlimisessa se on 6.30 m².

John Deere on rinnepuinnin mestari

John Deere on rinnepuinnin mestari

Kallistus 7 % saakka

 John Deere on kehittänyt useita yksinkertaisia ratkaisuja puhdistuskoneiston hävikin vähentämiseksi rinnepuinnissa:

 Kuljetinruuvit syöttävät materiaalin esipuhdistimelle tasaisesti koko koneiston leveydelle. Seulastolla on jakolistat, jotka estävät jyviä ajautumasta alarinteen puolelle ennen puhdistusta.

 Nämä mahdollistavat markkinoiden johtavan puhdistustuloksen maastosta riippumatta. Viljan puhdistuksen kannalta mikään ei ole tärkeämpää kuin suuri seulaston pinta-ala, paitsi vieläkin suurempi seulaston pinta-ala. W-sarjan pitkässä seulastossa jyvät viipyvät pitkään, mikä osaltaan lisää erottelun tehokkuutta.

John Deere on rinnepuinnin mestari

Tasamaateholla jopa 22 % rinteessä

 HillMaster-rinnepuintiautomatiikka pitää puimurin suorassa ja on saatavilla kaikkiin T-sarjan puimurimalleihin. Kun viljasäiliö pysyy suorassa, voit täyttää sen ääriään myöten täyteen ja säästää tyhjennyspysähdyksissä. Koneen paino jakautuu entistä tasaisemmin, mikä lisää pitoa ja vakautta. Suorassa oleva ohjaamo vähentää kuljettajan kuormitusta, jolloin työsaavutus pysyy hyvänä koko päivän.

 Paranneltu järjestelmä säätyy automaattisesti tai käsin hydraulisylintereiden avulla pellon kaltevuuden mukaan ja on käytettävissä jopa 9 metrin pöydän kanssa.

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

T-sarjan puimurit säästävät aikaasi jopa säiliötä tyhjentäessä. Suuren viljasäiliön tilavuus on 11000 litraa ja tyhennysnopeus jopa 125 litraa sekunnissa. Halkaisijaltaan suuri tyhjennysruuvi pyörii hitaasti, joten se on viljalle hellävarainen.

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

John Deere Machine Sync: Non-stop puintia

John Deere T-sarjan moottori on ohjelmoitu niin, että se kehittää 34 hv älytehon viljasäiliön tyhjennyksen ajaksi, mikäli se tehdään puimurin liikkuessa. John Deere Machine Sync on uusi kuljettajan työtä helpottava sovellus. Traktorin kuljettaja näkee näyttöruudultaan puimurin säiliön täyttöasteen ja osaa varautua hakemaan kuorman. Se myös synkronoi puimurin ja traktorin ajonopeuden. Järjestelmää käyttäen puimurin kuljettaja ottaa traktorin tekniikan hallintaansa ja säätää sen ajonopeuden vastaamaan puimurin nopeutta.

Vaivaton siirtyminen kasvilajista toiseen

 • Seulat ovat helposti vaihdettavissa. Irtipuinnin tehostin voidaan vipua kääntäen säätää käyttöasentoon. Olkikelan varstasillassa on kaksi säätövipua puimurin ulkosivulla.
 • Puhdistuskoneiston puhaltimen kierrosluvun säätö nurmikasvien puinnin nopeusalueelle (lisävaruste) tehdään käyttöhihnaa säätäen – ei hihnapyörien vaihtoa.
 • Viljasäiliön poikittaisruuvin yläsuojuksen säätöön ei tarvita työkaluja.
 • T-sarjan puimurin ja 600X-leikkuupöydän säätö rypsin puintiin sujuu alle 5 minuutissa.

Katso miten helppoa puimurin säätöjen vaihtaminen onkaan (ENG)

Olkien ja ruumenten käsittely

Olkien ja ruumenten käsittely

 Hienon silpun tekoon ja tasaiseen levitykseen on saatavana kaksi vaihtoehtoista John Deere -silppuria: perusmalli Fine Cut sekä lisävaruste Extra Fine Cut.

 Molemmat tekevät tasaista silppua ja levittävät sen koko leikkuupöydän leveydelle.

 

 • Fine Cut ja Extra Fine Cut -silppurit 3400 rpm pyörimisnopeudella takaavat loistavan silpun ja tasaisen levityksen
 • Vaivaton asennon säätö pitkän oljen ja silpun välillä
 • Silpun pituuden säätö vastaterän asentoa muuttamalla
 • Silppurin toimintaa voidaan parantaa lisävarusteisella tehostinraudalla
 • Kaksi nopeutta kaikille kasvilajeille
 • Ruumenet eivät ohjaudu silppuriin

Ennätyksellinen 40 km/h kuljetusnopeus

Ennätyksellinen 40 km/h kuljetusnopeus

 Käytä työaikasi tehokkaammin puimiseen entistä nopeampien siirtymien avulla. ProDrive-vaihteistolla varustetun T-sarjan siirtoajonopeus on 40 km/h alennetulla moottorin käyntinopeudella.

Ennätyksellinen 40 km/h kuljetusnopeus

Optimoitu hydraulijärjestelmä

 parantaa etu- ja taka-akselin vetotehoa samalla kun hydraulinen ohjaustehostin tekee ohjaamisesta kevyttä. Älykäs moottorin käyntinopeuden hallintajärjestelmä alentaa moottorin nopeutta tiellä ajettaessa, mikä säästää polttoainetta. 6-kohlimisen puimurin kuljetusleveys telavarustuksella on vain 3,50 m ja 5-kohlimisen vain 3,30 m.

Teloilla ja oikealla vaihteistolla optimaalista pitoa

Teloilla ja oikealla vaihteistolla optimaalista pitoa

T-sarjan teloista on monipuolista hyötyä, olitpa sitten korjaamassa satoa märältä pellolta tai matkalla kohti seuraavaa lohkoa. Telojen ansiosta koneen paino jakautuu suuremmalle alalle, maahan kohdistuva paine on pienempi, ajokokemus parempi, siirtoajonopeus korkeampi ja kuljetusleveys kapeampi.

Pui kun muut vielä odottavat
Hydraulisen jousituksen ansiosta puimurin paino jakautuu tasaisesti. Tämän ansiosta puiminen onnistuu myös vaikeissa olosuhteissa, joissa muilla koneilla ei pellolle ole asiaa.

Suurempi tuotos, pienempi maan tiivistyminen

 T-sarjan puimurin telojen jalanjälki on 1,7 kertaa laajempi kuin 800/70R32 -renkaalla. Telat on saatavana myös jälkiasennusvarusteena, mikä varmasti lisää puimurin jälleenmyyntiarvoa.

Valinnanvaraa vaihteistoissa

 • Kolminopeuksista, mekaanista vaihteistoa hallitaan CommandARM-hallintakäsinojan sähkötoimisin painonapein.
 • Automaattinen ProDrive-vaihteisto on täysin portaaton. Se säilyttää puintinopeuden tasaisena vaihtamalla välitystä olosuhteiden muuttuessa.

Enemmän tehoa, pienempi kulutus

Enemmän tehoa, pienempi kulutus

T-sarjan puimureissa käytetyt John Deere PowerTech -moottorit tuottavat enemmän tehoa taloudellisesti.

Samanaikaisesti ne täyttävät tiukat Stage IV -päästövaatimukset. T560, T660 ja T670 mallien moottoreiden teho on lisääntynyt 6% – ja lippulaivan T670 -mallin teho on jopa 346 kW (455 hv).

Älykäs moottorin käyntinopeuden hallintajärjestelmä parantaa taloudellisuutta alentamalla kierrosnopeutta 2200 kierroksesta 1600 kierrokseen minuutissa siirtoajossa ja yhä edelleen 1200 kierrokseen minuutissa kun puimuri seisoo paikoillaan esimerkiksi liikennevaloissa.

Enemmän tehoa, pienempi kulutus

Taloudellisempi tapa työskennellä

Taloudellisempi tapa työskennellä

Tervetuloa yhteen maatalousalan tuottavimmista ja mukavimmista työhuoneista! W-sarjan tilava Deluxe-ohjaamo on täynnä pieniä yksityiskohtia, jotka auttavat korjaamaan sadon tehokkaasti, pitäen kuljettajan rentoutuneena pitkien työpäivien ja haastavien olosuhteiden aikana. Tiiviit ikkunat ja ovet sävylasein, ilmastointi, hyvä äänenvaimennus sekä ergonomiset hallintalaitteet varmistavat että tilanne pysyy hallinnassa.

Taloudellisempi tapa työskennellä

Lisää mukavuutta nahalla

Erityistä mukavuutta arvostaville on Premium-ohjaamoon saatavana lisävarusteena nahkainen kuljettajan istuin ilmajousituksella. Tällöin myös ohjauspyörä on nahkainen. Mikä parasta, nahkainen istuin on ilmastoitu, joten selkä ei hikoa pitkienkään työpäivien aikana.

Taloudellisempi tapa työskennellä

Tilava jääkaappi ja apumiehen istuin

T-sarjan puimurin ohjaamo on huomattavan leveä, minkä ansiosta myös apumiehen istuin on täysikokoinen. Sen runko-osaan mahtuu tilava jääkaappi (lisävaruste), johon sopivat helposti eväät pitkienkin työpäivien tarpeisiin.

Kaikki paikallaan

 Puimurin hallintapainikkeet ja säätönupit on koottu toiminnallisiin ryhmiin. Ne on sijoitettu istuimen käsinojaan ja sen viereen sijoitettuun konsoliin. Kaikki on mukavasti oikean käden ulottuvilla. Ja mikä parasta: kaikki toimii täsmällisesti ja tarkasti kuten John Deereltä odottaa sopiikin.

GreenStar 3 -käyttöpääte

 GreenStar 3 -käyttöpääte on saatavana sekä tavallisella että kosketusnäytöllä varustettuna. Laitteen perusominaisuudet ovat varsin kattavat. Niitä ovat mm. koneiston perusasetukset, satomäärän ja kosteuden mittaus, HarvestSmart -leikkuupöytäautomatiikka sekä AutoTrac-automaattiohjaus. Laitteessa on myös sisääntulo peruutus- tai viljasäiliön tyhjennyskameralle.

GreenStar 2630

GreenStar 2630 -kosketusnäyttö

 Tällä 10” kosketusnäytöllä hallinnoidaan puimurin toimintoja sekä laitteen paikkatietoon perustuvia sovelluksia. Laite voidaan ohjelmoida tallentamaan puintidataa hyvin monipuolisesti. Tiedot voidaan kopioida muistitikulle ja siirtää tietokoneelle. Vaihtoehtoisesti tiedot voidaan tallentaa MyJohnDeere.com -pilvipalveluun.

Bluetooth

 Premium-tason äänentoistojärjestelmässä on Bluetooth-ominaisuus. Kännykkä voidaan kytkeä toimimaan Bluetoothin kautta, samoin kuin erilaiset mediasoittimet.

ConnectedCombine – teknistä ylivoimaa

ConnectedCombine

John Deere työskentelee uutterasti kehittääkseen
uusia, entistä paremmin maataloutta palvelevia, nykyaikaisiin koneisiin sovitettuja tekniikoita. Olemme vakuuttuneita, että niiden käyttöönotto tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia parantaen tuottavuutta, säästäen aikaa ja alentaen kustannuksia. Olemme koonneet muutamista sovelluksista houkuttelevan paketin, jolle olemme antaneet nimen ConnectedCombine.

AutoTrac-automaattiohjaus

Paikkatietoon perustuva AutoTrac-automaattiohjaus pitää puimurin oikealla ajolinjalla myös pölyssä ja kumpareisella pellolla. Terä leikkaa täydellä leveydellä eikä leikaamattomia alueita jää pellolle. Tämän ansiosta tuottavuus paranee jopa 14 %.

Etäyhteys puimurin käyttöpäätteeseen

Remote Disdplay Access -sovellusta käyttäen puimurin käyttöpäätteeseen voidaan ottaa etäyhteys. Tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näytölle saadaan puimurin kosketusnäytön reaaliaikainen kuva. Esimerkiksi urakoitsija voi etälukea koneasetuksia vaikka älypuhelimella pellon reunalla seisoen tai vaikka naapuripitäjässä sijaitsevasta tilakeskuksesta. Tällainen yhteydenpitomahdollisuus on erittäin hyödyllistä monilla koneilla työskenteleville urakoitsijoille sekä huoltomiehille.

Puintikoneiston ICA-automaattisäätö

Pellolla puimurin kuljettaja määrittelee omien kriteereidensä mukaan puimurit perusasetukset, esim. puintikoneiston kuormittumisen, puintitappiot, puitavan viljalajin, oljen laadun jne. Napin painalluksella automatiikka tekee vaaditun säädön muuttaen useita ko. säätöön liittyviä asetuksia samanaikaisesti.

Tutustu ConnectedCombine-pakettiin (ENG)

Uudenaikaista teknologiaa tuottavuuden parantamiseksi

Uudenaikaista teknologiaa tuottavuuden parantamiseksi

 Nykyaikaisen maatalousyrityksen johtaminen on vaativaa työtä. Tuottavuuden ja kannattavuuden maksimoimiseksi yrittäjän on pidettävä kaikki langat käsissään. Onneksi MyJohnDeere.com -palvelu tekee tästä helppoa.

 •  Tilasi taskussasi

   Oman MyJohnDeere.com -tilisi pääsivulta voit siirtyä tutkiman koneisiin ja viljelytoimenpiteisiin liittyviä tietoja. Halutessasi saat ne kone- ja peltolohkokohtaisesti eriteltynä esimerkiksi sato- ja tuotantopanoskarttoina..

 •  JDLINK-etäseurantasovellus

  JDLink-etäseurantaa käyttäen urakoitsija tai työnjohtaja voi seurata kaikkien koneittensa, muidenkin kuin John Deere -merkkisten, sijaintia ja käyttötunteja. John Deere koneiden osalta JDLink Ultimate mahdollistaa lukuisten CAN Bus -tason suoritusarvojen seurannan. Lisäksi moottorin kuormittuminen ja polttoaineen kulutus sekä mahdolliset virheilmoitukset voidaan etälukea. Informaatio kokonaisuudessaan on luettavissa MyJohnDeere.com -palvelussa. JDLink telematiikka mahdollistaa koneiden käyttöasteen seurannan ja siten parantaa tuottavuutta ja optimoi logistiikan.

 •  

  Uudenaikaista teknologiaa tuottavuuden parantamiseksi

  Langaton tiedonsiirto 

   Puimurin kuljettaja voi käyttää langatonta tiedonsiirtoa tallentaessaan reaaliajassa viljan sato- ja kosteustiedot omalle JohnDeere.com -tilille. Siellä ne ovat tallessa ja voit käyttää niitä esimerkiksi puintikauden jälkeisen yhteenvedon laadintaan. Ja lopuksi voit tulostaa itsellesi selkeän raportin. Omalla MyJohnDeere.com -sivullesi tallentamaasi tietoa voit täydentää viljelykauden aikana. Voit siirtää sivuston tiedot takaisin koneen GreenStar 2630 -päätelaitteelle ja täydentää niitä kun suoritat pellolla uusia viljelytoimenpiteitä. Tällä tavoin MyJohnDeere.com -sivusi on aina ajan tasalla.

 •  

  Integroidut järjestelmät

  Töiden organisointi 

   Töiden organisointi -sovelluksessa puimurin tai traktorin kuljettajat voivat seurata omasta älypuhelimestaan, missä seuraava työkohde sijaitsee. Tämä palvelu aktivoidaan henkilökohtaiselta MyJohnDeere.com-sivulta.

Saavuta enemmän pienemmällä vaivalla

Saavuta enemmän pienemmällä vaivalla

AUTOTRAC-AUTOMAATTIOHJAUS

 GPS-satelliittien lähettämään paikkatietoon perustuen toimiva AutoTrac-automaattiohjaus on työtä helpottava ja puintitehoa lisäävä varuste, jonka ansiosta terä leikkaa täydellä leveydellään koko ajan. Täten puinnin tehokkuus paranee ja käyttökustannuksissa syntyy säästöä. Automaattiohjaus toimii myös pölyn keskellä eikä eksy ajolinjalta kumpareisellakaan pellolla kuten laser-säteeseen perustuvat järjestelmät saattavat tehdä. Automaattiohjaukseen luottava kuljettaja ei stressaannu, vaan on valpas ja virkeä läpi koko päivän.

 Traktorin katolla oleva vastaanotin saa paikkasignaalin satelliitista ja korjaussignaalin John Deeren järjestelmästä. RTK-signaalin kohdalla paikkatieto on niin tarkka, että ajourat tulevat täsmälleen samaan paikkaan vuosi toisensa jälkeen

PUINTIKONEISTON ICA-AUTOMATIIKKA

  ICA-automatiikka säätää yhtä asetusta säädettäessä useita muita siihen liittyviä asetuksia samanaikaisesti, joten puintikoneiston kaikki muuttujat tulevat huomioon otetuiksi. Tämän jälkeen kuljettajan on kuitattava säädöt ja hän voi aloittaa puinnin.

 Turustu ICA-automatiikkaan animaation avulla (ENG)

AUTOMAATTINEN SÄÄTÖ

 John Deere on ohjelmoinut eri kasveille ja eri olosuhteisiin soveltuvat optimaaliset asetukset. ACA-säätöä käytettäessä puimurin kaikki toiminnot säätyvät napin painalluksella kyseisen kasvin puintiin, siis puintiväli, kelan nopeus, puhaltimen kierrosluku, ja seulasto. Tarvittaessa asetuksia voidaan hienosäätää ja tallentaa ne vastaista käyttöä varten.

JOHN DEERE MACHINE SYNC

 Machine Sync on kuljettajan työtä helpottava sovellus. Traktorinkuljettaja näkee näyttöruudultaan puimurin säiliön täyttöasteen ja osaa varautua hakemaan kuorman. Se myös synkronoi puimurin ja traktorin ajonopeuden, mikä helpottaa ratkaisevasti perävaunun täyttöä. Järjestelmää käyttäen puimurin kuljettaja ottaa traktorin tekniikan hallintaansa ja säätää sen ajonopeuden vastaamaan puimurin nopeutta.

HARVESTSMART-PUINTIAUTOMATIIKKA

 Kuljettaja voi säätää automatiikan seuraamaan moottorin ja puintikelan kuormittumista sekä puintitappioita. Anturit ovat puintikelalla, moottorissa ja puintitappiotunnistimissa. Puinnin tehokkuus -asetuksella ajonopeus säätyy automaattisesti niin, että koneisto kuormittuu maksimaalisesti ilman sammumisen riskiä. Smart-asetuksella automatiikka ottaa huomioon myös puintitappiomittarin antaman tiedon. Tällöin puimuri etenee maksimaalisesti kuormittuen, mutta tarvittaessa kuormitusta vähennetään tappiomittarin signaaliin perustuen.

Palvelemme osaavasti ja ammatitaidolla

Palvelemme osaavasti ja ammatitaidolla

Hankkiessasi John Deere -puimurin, saat samaan hintaan paljon muutakin kuin luotettavasti toimivan ja kestävän sadonkorjuukoneen. Hankkija on huomattavan suuri toimija maatalouskonekaupan alalla. Sillä on myös hyvät resurssit myynninjälkeisissä tukipalveluissa. John Deere -tehtaan ja Hankkijan omien kouluttajien myyjilleen sekä huoltomiehille säännöllisesti järjestämät perehdytysjaksot pitävät henkilökunnan tieto-taidon ajan tasalla. Konemyynti ja varaosapalvelut toimivat lukuisten toimipisteiden voimin kaikkialla Suomessa. Yrittäjävetoisesti toimiva huolto ja Hankkijan omat huoltokeskukset sekä  varaosapalvelu toimivat tehostetusti sadonkorjuusesongin aikaan. – John Deeren oma Pohjois-Eurooppaa palveleva varaosakeskus sijaitsee Tukholman lähellä. Ellei apu löydy Suomesta, niin puoleen päivään mennessä Ruotsista tehty pikatilaus on lähimmässä Hankkijan myymälässä seuraavana päivänä.

Palvelusopimus mahdollistaa kustannusten ennakoinnin

Palvelusopimus mahdollistaa kustannusten ennakoinnin

 T-sarjan leikkuupuimuri on yksi maailman pisimmälle kehitetyistä maatalouskoneista. Se on tosiasia, joka on otettu huomioon myös teknisen henkilöstömme koulutuksessa. John Deere -myyjä tarjoaa korkeatasoiset myynninjälkeiset tukipalvelut ensimmäisestä päivästä alkaen.

JOHN DEERE FARMSIGHT

 FarmSight-sovelluksen mahdollistama palvelukonsepti nostaa puimurin käytettävyyden ja sadonkorjuu- ja peltoviljelytietojen seurannan aivan uudelle tasolle. Puimurin päätelaite kerää tietoja ja tallentaa ne myöhempää tarvetta varten. Tiedot voidaan siirtää maatilan tietokoneelle ja niitä voidaan hyödyntää tulevan satokauden viljelytoimenpiteiden suunnittelussa. FarmSight-sovellus pitää sisällään myös Service ADVISOR Remote -etäseurantaominaisuuden. Esimerkiksi urakoitsija voi seurata pellolla olevien koneiden sijaintia ym. tietoja tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tämä sovellus mahdollistaa myös puimurin tarkan etäseurannan. Huoltomies / urakoitsija saa kuvaruudulleen puimurin päätelaitenäkymän reaaliajassa. Hän voi lukea konetietoja ja tarkastella asetuksia ja jopa etäsäätää niitä. Myös ohjelmistojen päivitys onnistuu etätyönä.

EXPERT CHECK -kausihuolto

 Asentaja käy puimurin läpi kohta kohdalta ja suorittaa huolto-ohjelman mukaisesti yli 150 toimenpidettä ja tarkastusta. Näin varmistetaan, että puimuri on täydessä iskussa seuraavan satokauden alkaessa.

POWERGARD -palvelusopimus

 Palvelusopimuksen tehnyt asiakas luovuttaa koneen huoltovastuun nimetylle asentajalle kiinteää, etukäteen sovittua kuukausikorvausta vastaan. Tällä tavoin konekustannukset voidaan ennakoida.

Vähemmän huoltokohteita, enemmän tehokasta puintiaikaa

Vähemmän huoltokohteita, enemmän tehokasta puintiaikaa

Ajansäästö on avainsana T-sarjan puimurin ominaisuuksia tarkasteltaessa. Aikaa säästyy siirtoajossa, huippunopeus on 40 km/h. Aikaa säästyy myös puinnissa, sillä puintikoneisto on äärettömän tehokas. Ja aikaa säästyy huolloissa, sillä tarkastuskohteiden määrää on vähennetty ja tarkastusvälejä pidennetty.

 • Ei lainkaan päivittäin rasvattavia nippoja
 • Kätevät, siirrettävät tikkaat, lisävarusteinen ilmanpainekompressori, helppo käsiksipääsy moottoritilaan, uusi jäähdytin
 • Kompressorissa 60 l painesäiliö, 10 metrin ilmaletku suuttimineen helpottavat puhtaanapitoa

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi