• John Deere S-sarja

  Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla.

 • John Deere S-sarja

  Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla.

 • John Deere S-sarja

  Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla.

 • John Deere S-sarja

  Maksimaalista puintitehoa rumpupuimurilla.

S-sarja

S-sarjan leikkuupuimurit. Ennätysnopeaa sadonkorjuuta.

Aloita uusi puintikausi puimurilla, jolla saat sadostasi kaiken irti vaikeissakin olosuhteissa. Uudet S-sarjan puimurit lisäävät sadonkorjuusi tehokkuutta ja tuottavuutta sekä parantavat viljan ja olkien laatua. Ja tähän voit luottaa joka tilanteessa.

 

John Deere S670

Hydraulisesti kallistuva syöttökoneisto

Nostaa puintinopeutta jopa 20 % lakoviljaa puitaessa, sillä kuljettaja pystyy säätämään leikkuuterien etäisyyttä maahan.

 

 

 

 

John Deere S670

Tehokas puintirumpu

Rummun materiaalivirtauksen säätö ja aktiivisesti säätyvä puintiväli mahdollistavat suuremman puintitehon vaativissa puintiolosuhteissa.

 

 

 

 

John Deere S670

Dyna-Flo Plus -seulasto

Kevyen, alumiinirakenteisen seulaston ala on kasvanut 12 %. Ilmavirta jakautuu tasaisesti koko alalle.

 

 

 

 

John Deere S670

Active Terrain Adjustment

Säätää seulaston ja puhaltimen asetuksia vaihtelevassa maastossa puitaessa.

 

 

 

 

John Deere S670

Telat ja ennätyksellinen siirtoajonopeus

Käytä työaikasi tehokkaammin puimiseen entistä nopeampien siirtymien avulla. Portaattomalla ProDrive-vaihteistolla varustetun S-sarjan puimurin siirtoajonopeus on jopa 40 km/h.

 

 

 

 

John Deere S670

Go Harvest Premium -puintisimulaattori

Simulaattorin avulla voit harjoitella puintia käytännössä puintikauden ulkopuolella, mikä säästää aikaa ja tehostaa sadonkorjuuta.

Keskeiset ominaisuudet

Uudet S-sarjan puimurit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan tuottavuutta ja samaan aikaan alentamaan kustannuksia. Tutustu tarkemmin John Deere S -sarjan puimureihin alla olevista linkeistä:

TEHOKAS PUINTIKONEISTO

TEHOKAS PUINTIKONEISTO

 S-sarjan tehokas syöttökoneisto on onnistuneen sadonkorjuun perusta. Vahvarakenteinen syöttökuljetin on tehty kestämään haastavimmissakin olosuhteissa. Kuljettimen voimansiirron ylikuormitussuojan luistoraja on eteenpäin 1200 Nm ja peruutettaessa 1400 Nm. Tehokkaan syöttökoneiston ansiosta työskentely on vaivatonta myös kosteassa kasvustossa ja korkeilla satotasoilla.

ConnectedCombine – Teknistä ylivoimaa

 •  LOISTAVA NÄKYVYYS

   Pitkä syöttökoneisto ja loiva kulma varmistavat, että kuljettajalla on erinomainen näkyvyys puintipöydälle.

  NOPEA TUKOKSEN POISTO

   Mikäli epätodennäköinen syöttökoneiston tukkeutuminen tapahtuu, tukoksen poisto onnistuu nopeasti väkevän peruutustoiminnon avulla.

TEHOKAS PUINTIKONEISTO

 •  NOPEA PÖYDÄN KIINNITYS

   Monitoimiliitin kiinnittää pöydän ja yhdistää hydrauliikan sekä sähkön vain yhdellä kahvan liikkeellä.

 •  HYDRAULISESTI KALLISTUVA PUINTIKONEISTO

   Lisää puintinopeutta vaativissa olosuhteissa jopa 20 % sillä kuljettaja pystyy säätämään leikkuuterien etäisyyttä maahan.

Puintirummun monta tehtävää: Irtipuinti

Puintirummun monta tehtävää: Irtipuinti

 Puintirumpu tekee John Deere S-sarjan puimurista omalaatuisen. Siinä on lukuisia hyviä puolia perinteisempiin puintikoneistoihin verrattuna:

 Puintirumpu pitää materiaalivirran yhtenäisenä, minkä ansiosta se kuluttaa vähemmän energiaa. Rummun suuri halkaisija mahdollistaa hitaamman pyörimisnopeuden, minkä ansiosta viljan ja olkien laatu pysyy hyvänä.

3 TASAISTA VILJAVIRTAA

 John Deeren 270° syöttö on ainutlaatuinen. Se varmistaa sujuvan materiaalivirran syöttökelalta puintirummulle. Puintirummun edessä lisääntynyt tila tekee materiaalin syötöstä kevyempää ja vähemmän tehoa vaativaa. Tämän ansiosta energia voidaan käyttää tehokkaasti irtipuintiin. 

AKTIIVISESTI SÄÄTYVÄ PUINTIVÄLI

 Puintivälin automaattisen säädön ansiosta puintiteho pysyy erinomaisena korkealla satotasolla ja epätasaisella syötöllä.

EDISTYKSELLINEN IRTIPUINTI

 Kartiomaisen puintirummun ansiosta puitavan materiaalin paksuus alenee irtipuinnin edetessä. Väljempi rummun alkuosa irrottaa helposti irtoavat jyvät tähkästä. Loppua kohden rummun halkaisija kasvaa, minkä ansiosta viimeisetkin jyvät saadaan puitua irti. Kartiomaisen rakenteen ansiosta puintirumpu erottelee jyvät energiatehokkaasti ja viljan korkean laadun säilyttäen.

TASAINEN PURKU

 Puintirummun perässä oleva purkukela varmistaa luotettavan ja tasaisen materiaalivirran rummulta silppuriin. Purkukelalla on vielä oma varstasilta, joka erottelee viimeisetkin jyvät olkien seasta.

Puintirummun monta tehtävää: Erottelu

Puintirummun monta tehtävää: Irtipuinti

John Deere S-sarjan puimuriin on valittavana kaksi erilaista puintirumpua: Suosittelemme TriStream-puintirumpua olosuhteisiin, joissa muun materiaalin kuin jyvien osuus puitavasta kasvustosta on pieni.

VariableStream-puintirumpu on etuosastaan kartiomaisempi. Kuljettajan on myös mahdollista säätää hytistä aikaa, jonka vilja etenee puintirummussa. Säädettävyyden ansiosta puintiteho on aina mahdollista asettaa vastaamaan puintiolosuhteiden vaatimuksia. VariableStream-puintirumpua suositellaan erityisesti raskaasti puitaville viljoille ja haastaviin puintiolosuhteisiin.

‘VEDÄ JA PÄÄSTÄ’ IRTIPUINTI JA EROTTELU

Puintirummun akseli on hieman rummun keskipisteen ulkopuolella, minkä ansiosta rummun pyörimisliike ei ole täysin tasainen. Tämän seurauksena syntyy eräänlainen "vedä ja päästä" -efekti, joka painaa jyviä tiukasti rummun alaosan varstasiltaa vasten. Pyörähtäessään takaisin ylöspäin tila kasvaa, mikä sekoittaa puitavaa massaa. Jyvät siirtyvät materiaalivirran ulkokehälle, joten seuraavalla kierroksella niiden erottelu tehostuu.

TEHOKAS EROTTELU

Puintirummun loppuosa on suuniteltu erottelua varten, joten siellä rummun halkaisija on suurin ja pyörimisnopeus hitain. Tämän ansiosta erottelukyky on parempi verrattuna halkaisijaltaan pienempään rumpuun. Järeät varstat toimivat tehokkaasti ja varmistavat että kaikki jyvät irtoavat tähkistä.

SÄÄDETTÄVÄT OHJAUSSIIVEKKEET

VariableStream-puintirummussa on yläpuolella säädettävät ohjaussiivekkeet, jotka määrittävät puitavan materiaalin läpimenoajan rummussa.

VARIABLESTREAM-PUINTIRUMPU MUKAUTUU OLOSUHTEISIIN

S-sarjan puimurissa on mahdollisuus säätää puitavan materiaalin läpimenoaikaa hytistä käsin. Kuljettajalla on valittavanaan kaksi asetusta. Vakioasetuksella viljamassa pyörii seitsemän täyttä kierrosta puintirummun ympäri, jolloin erottelu tehostuu. Helpoissa puintiolosuhteissa tai korkeaa oljen laatua tavoitellessa kuljettaja voi vaihtaa asetuksia siten, että viljamassa poistuu puintirummusta jo viiden kierroksen jälkeen.

Uusi DynaFlo Plus -seulasto: Suuri, kevyt ja kestävä

Uusi DynaFlo Plus -seulasto: Suuri, kevyt ja kestävä

Kuinka on mahdollista kasvattaa puhdistuskoneiston pinta-alaa painoa lisäämättä? Ratkaisimme asian samalla tavoin kuin ilmailu- ja autoteollisuus. Otimme käyttöön alumiinin ja ohuet erikoisteräkset. Rakenne on nyt kevyempi, pistekuormat ovat entistä pienemmät ja värinät on käytännöllisesti katsoen poistettu. Suorituskyvyn näkökulmasta tämä tarkoittaa, että vilja säilyy seulastolla pidempään, jolloin puhdistus tehostuu ja tappiot pienenevät.

S-sarjan puimurit on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä. Kansainvälisillä standardeilla mitattuna seulaston pinta-ala on 5,10m², mikä on yksi markkinoiden suurimmista.

UUDISTETTU PUHALLIN

Uudistetun puhaltimen tuottokyky huipputeholla on jopa 740 m³. Jyrkän puhalluskulman ansiosta ilmanpaine on korkea ja ilmamassan hävikki pieni. Ilmavirrasta noin 30 % ohjataan yläseulalle ja loput alaseulalle.

KAKSIVAIHEINEN ESIPUHDISTUS

Uudessa S-sarjan DynaFlo Plus -seulastossa on kaksivaiheinen esipuhdistintaso joka puhdistaa jopa 40 % irtojyvistä jo ennen seulastoa. Tämä lisää seulaston pinta-alaa sekä erottelukykyä W- ja T-sarjojen puimureihin verrattuna.

JOHN DEERE ON RINNEPUINNIN MESTARI

Seulaston laaja pinta-ala mahdollistaa huippuluokan puhdistustuloksen. SlopeMasterin avulla pystyt puimaan täydellä teholla jopa 7 % kallistukseen saakka. Laaja seulasto ja tasaisesti jakautuva ilmavirta pitävät huolen, ettei puintitappiota pääse syntymään. Lisävarusteena on S670 ja S690 malleihin saatavana HillMaster-järjestelmä, jonka avulla pystyt puimaan tehokkaasti jopa 22 % rinteissä.

VAIVATON SIIRTYMINEN VILJASTA NURMEEN

Kaksivaihteisen puhaltimen nopeus on äärimmäisen helppo säätää viljalta nurmelle.

Aktiivinen rajaistenpuintijärjestelmä

Yksi S-sarjan keskeisistä ominaisuuksista on aktiivinen rajaistenpuintijärjestelmä. Kun rajaisista huolehditaan erikseen koneen puintiteho lisääntyy ja säätäminen helpottuu. Järjestelmän ansiosta viljan laatu pysyy hyvänä ja puintitappiot pieninä, olkien laatu paranee ja öljynkulutus pienee.

Aktiivinen rajaistenpuintijärjestelmä

SUOJAA LAADUKASTA VILJAA

Kumiset elevaattorin kupit nostavat materiaalia tasaisesti, ilman kasautumista.

HELLÄVARAINEN IRTIPUINTI

Pienoiskokoinen puintikela irrottaa tähkään juuttuneet jyvät hellävaraisesti. Vivulla säädettävässä varstasillassa on kaksi asetusta: pienijyväisille viljoille ja maissille.

TASAINEN LEVITYS SEULASTOLLE

Materiaali levitetään takaisin seulastolle kierukan avulla. Kierukan pohjassa oleva aukko on kolmiomainen, mikä varmistaa sen että materiaali levittyy tasaisesti seulastolle eikä kuormita seuloja liikaa.

ACTIVE TERRAIN ADJUSTMENT

ACTIVE TERRAIN ADJUSTMENT

Active Terrain Adjustment säätää seulaston asetuksia automaattisesti mäkisessä maastossa puitaessa.

Älykäs järjestelmä ottaa huomioon myös puitavan kasvilajin. Esimerkiksi kevyt rypsi reagoi herkästi puhaltimen nopeuden muutoksiin, joten järjestelmä muuttaa esipuhdistimen ja seulaston asetuksia ennen puhaltimen nopeuden säätöä.

Kokonaisuudessaan puimuri pystyy ylläpitämään puintinopeuden ja minimoimaan tappiot vaihtelevassa maastossa puitaessa. Active Terrain Adjustment lisää puimurin kapasiteettia mäkisessä maastossa vähentäen merkittävästi puintitappioita. Se vähentää myös rajaisten määrää ja pitää viljan puhtaana. Ja mikä vaikuttavinta: kaikki tämä tapahtuu automaattisesti, joten kuljettaja voi keskittyä ajamiseen.

YLÄMÄET

Ylämäkeen ajettaessa esipuhdistin ja seulat avautuvat kun taas puhaltimen nopeus pienenee, jolloin jyvät eivät karkaa seulaston yli ja ulos puimurin perästä. Puhdistuskoneiston suorituskyky lisääntyy jopa 40 % kymmenen asteen kallistukseen saakka.

ALAMÄET

Alamäkeen ajettaessa esipuhdistin ja seulasto pienenevät ja puhaltimen nopeus kasvaa, etteivät jyvät jää pyörimään puhdistuskoneiston etuosaan.

Rajaisten määrä pienenee jopa 50 %, minkä ansiosta säiliöön päätyvä vilja pysyy puhtaana.

 

Pui täydellä teholla mäkisessä maastossa

KALLISTUS 7 % SAAKKA

John Deere on kehittänyt useita yksinkertaisia ratkaisuja puhdistuskoneiston hävikin vähentämiseksi rinnepuinnissa:

Kuljetinruuvit syöttävät materiaalin esipuhdistimelle tasaisesti koko koneiston leveydelle. Seulastolla on jakolistat, jotka estävät jyviä ajautumasta alarinteen puolelle ennen puhdistusta.

Nämä mahdollistavat markkinoiden johtavan puhdistustuloksen maastosta riippumatta. Viljan puhdistuksen kannalta mikään ei ole tärkeämpää kuin suuri seulaston pinta-ala, paitsi vieläkin suurempi seulaston pinta-ala. S-sarjan pitkässä seulastossa jyvät viipyvät pitkään, mikä osaltaan lisää erottelun tehokkuutta.

Pui täydellä teholla mäkisessä maastossa

TASAMAATEHOLLA JOPA 22 % RINTEESSÄ

Hillmaster-rinnepuintiautomatiikka on saatavilla S670 mallista S690 malliin saakka. Kun viljasäiliö pysyy suorassa, voit täyttää sen ääriään myöten täyteen ja säästää tyhjennyspysähdyksissä. Koneen paino jakautuu entistä tasaisemmin, mikä lisää pitoa ja vakautta.

Suorassa oleva ohjaamo vähentää kuljettajan kuormitusta, jolloin työsaavutus pysyy hyvänä koko päivän.

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

 Suuren takaikkunan ansiosta ohjaamosta on selkeä näkyvyys valaistuun viljasäiliöön. Viljanäytteen ottaminen onnistuu helposti ohjaamon vieressä olevasta aukosta. Lisävarusteena saatava HarvestMon-sensori laskee puidun viljan määrän tarkasti virtauksen perusteella. Järjestelmä on helppokäyttöinen, luotettava ja vaivattomasti kalibroitavissa. Järjestelmän laskemat tiedot näkyvät ohjaamossa ja voidaan tallentaa lisävarusteena saatavaan GreenStar 2630 -päätteeseen. Lisäksi ne voidaan siirtää MyJohnDeere.com -pilvipalveluun langattomasti tai USB-laitteen avulla.

NON-STOP PUINTIA

 John Deere S-sarjan moottori on ohjelmoitu niin, että se kehittää 37 kW/ 50 hv älytehon viljasäiliön tyhjennyksen ajaksi, mikäli se tehdään puimurin liikkuessa. John Deere Machine Sync on uusi kuljettajan työtä helpottava sovellus, jonka avulla traktorin kuljettaja näkee näyttöruudultaan puimurin säiliön täyttöasteen ja osaa varautua hakemaan kuorman. Se myös synkronoi puimurin ja traktorin ajonopeuden. Järjestelmää käyttäen puimurin kuljettaja ottaa traktorin tekniikan hallintaansa ja säätää sen ajonopeuden vastaamaan puimurin nopeutta.

TAITTAMALLA LISÄÄ TILAA

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

 Lisävarusteena saatava taittuva 6,9 tai 7,9 metrin tyhjennysputki säästää tilaa puimurin säilytyksessä ja helpottaa ajamista tiukoissa paikoissa.

PARANNETTU NÄKYVYYS

Ennätysnopea säiliön tyhjennys

 Tyhjennysputken alapuolelle kiinnitetty kamera parantaa näkyvyyttä puimuria tyhjennettäessä huomattavasti. Kameran välittämä kuva voidaan siirtää langattomasti sekä puimurin ohjaamoon että kuormaa kuljettavaan traktoriin.

USEITA ERI PITUISIA TYHJENNYSPUTKIA

MACHINE SYNC - unloading on the go

 Riittävän pituiset tyhjennysputket mahdollistavat puimurin tyhjennyksen liikkeessä ylläpitäen tarpeeksi pitkän etäisyyden traktoriin jopa 12,2 metriä leveää pöytää käytettäessä.

OLKIEN JA RUUMENTEN KÄSITTELY

OLKIEN JA RUUMENTEN KÄSITTELY

Olkien ja ruumenten käsittelyyn on valittavana silppurijärjestelmä kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta. Niiden avulla saat joka päivä hienoa silppua, tasaisen levityksen sekä korkealaatuista olkea paalausta varten.

Premium ja Intermediate -järjestelmät on varustettu 100 terällä ja Extra fine cut -silppurilla, jotta jäännökset maatuvat nopeasti ja ravinteet kierrättyvät tehokkaasti.

Premium-järjestelmässä vaihto pitkästä oljesta silppuun onnistuu nappia painamalla, mikä säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa. Voit vaivatta esimerkiksi silputa päisteet ja päästää ainoastaan pitkillä sivuilla oljen pitkäksi paalausta varten.

 

 

 

 

Tutustu silppurijärjestelmiin tarkemmin

 

Deluxe

Intermediate

Premium

Silppurin tyyppi

Fine cut

Extra fine cut

Extra fine cut

Terien lkm/ vastaterien lkm

44/39

100/49

100/49

Silppurin kierrosluku

2500

3000

3000

Elektronisesti säädettävät ohjainsiivekkeet

Lisävaruste

Power Cast -levitin

Lisävaruste

x

x

Advanced Power Cast -levitin

x

Lisävaruste

Lisävaruste

Ruumenten erottelija

x

x

Elektroninen oljesta silppuun -säätö

x

x

ADVANCED POWER CAST -LEVITIN

ADVANCED POWER CAST -LEVITIN

Mikäli tarvitset mahdollisimman tasaista olkisilpun levitystä, ratkaisusi on Advanced Power Cast -levitin. Se on sijoitettu mahdollisimman alas, etteivät sivutuulet pääse vaikuttamaan levitystulokseen. Advanced Power Cast levittää silpun tehokkaasti ja tasaisesti kaikissa olosuhteissa.

Silpun levityssuunta ja -leveys ovat säädettävissä ohjaamosta. Ajosuuntaa vaihdettaessa levityskuvio on mahdollista kääntää peilikuvaksi napin painalluksella.

ENNÄTYKSELLINEN 40 KM/H KULJETUSNOPEUS

ENNÄTYKSELLINEN 40 KM/H KULJETUSNOPEUS

Käytä työaikasi tehokkaammin puimiseen entistä nopeampien siirtymien avulla. ProDrive-vaihteistolla varustetun S-sarjan siirtoajonopeus on 40 km/h.

ÄLYKÄS KÄYNTINOPEUDEN HALLINTA

Älykäs moottorin käyntinopeuden hallintajärjestelmä alentaa moottorin nopeutta tiellä ajettaessa, mikä säästää polttoainetta. Teloilla varustetun puimurin kuljetusleveys on vain 3,5 metriä.

NELIVEDOLLA VAATIVISSAKIN OLOSUHTEISSA

Lisävarusteena saatava neliveto yhdessä tasauspyörästön lukon kanssa sekä ProDrive-vaihteiston lisääntynyt vääntö varmistavat etteivät huonot olosuhteet estä sinua pääsemästä pellolle.

ENNÄTYKSELLINEN 40 KM/H KULJETUSNOPEUS

VAIHDA NAPIN PAINALLUKSELLA

Lisävarusteena saatavalla nappivaihteistolla vaihteen vaihtaminen on lasten leikkiä. Pysäytä vain puimuri, paina yhtä ohjaussauvan kolmesta vaihdenapista ja anna puimurin huolehtia lopusta. Palauttaessasi ohjaussauvan keskiasentoon pysäköintijarru aktivoituu automaattisesti.

ENNÄTYKSELLINEN 40 KM/H KULJETUSNOPEUS

PRODRIVEN YLIVOIMAA

ProDrive-vaihteiston avulla voit hallita ajonopeuttasi tarkasti kahdella portaattomalla nopeusalueella. Säädä vain toinen nopeusalue puintiin ja toinen siirtoajoon sopivaksi. Tämän jälkeen valitse vain haluamasi nopeusalue nappia painamalla ja hallitse koneen ajonopeutta hydrostaattisen ohjausvivun avulla. Vaihteen vaihtaminen onnistuu ilman pysähtymistä. Vaihteisto tuottaa 64 % enemmän vääntöä 8 km/h puintinopeudella jotta pääset varmasti yli upottavista paikoista tai ylämäistä täydellä säiliöllä.

 

ProDrive-vaihteisto säästää myös rahaa. Älykäs moottorin käyntinopeuden hallintajärjestelmä alentaa moottorin nopeutta tiellä ajettaessa. Tämän ansiosta polttoainetta säästyy 10-20 %.

TELOILLA OPTIMAALISTA PITOA

TELOILLA OPTIMAALISTA PITOA

S-sarjan teloista on monipuolista hyötyä, olitpa sitten korjaamassa satoa märältä pellolta tai matkalla kohti seuraavaa lohkoa. Telojen ansiosta koneen paino jakautuu suuremmalle alalle, maahan kohdistuva paine on pienempi, ajokokemus parempi, siirtoajonopeus korkeampi ja kuljetusleveys kapeampi.

LOISTAVA PITO

Telojen sisäpinta on hammastettu, minkä ansiosta väkipyörä ei pääse luistamaan mutaisissa tai märissä olosuhteissa toisin kuin pelkkään kitkaan luottavissa telajärjestelmissä.

TASAINEN KULJETUS

Erillisjousituksen ansiosta kyyti on tasaista kovissakin nopeuksissa.

PIENI TIIVISTYMINEN

Telojen massiivisen 1.18 m² kosketuspinnan ansiosta pellon tiivistyminen on huomattavasti pienempää kuin pyörillä varustetulla puimurilla.

ENEMMÄN TEHOA, PIENEMPI KULUTUS

ENEMMÄN TEHOA, PIENEMPI KULUTUS

S-sarjan puimureissa käytetyt John Deere PowerTech -moottorit tuottavat enemmän tehoa taloudellisesti.Samanaikaisesti ne täyttävät tiukat Stage IV -päästövaatimukset. Malliston lippulaivan S690-puimurin tehot ovat kunnioitettavat 460KW/625PS.

ENEMMÄN TEHOA, PIENEMPI KULUTUS

VERRATONTA KOKEMUSTA JOHON VOIT LUOTTAA:

 • Yli seitsemän miljoonaa valmistettua työkoneen moottoria
 • Yli 60 miljoonaa työtuntia Tier 3B -moottoreilla
 • saman moottorin käyttäminen useissa John Deere työkoneissa tekee huollosta edullista ja yksinkertaista yhdenmukaisten varaosien ansiosta

Taloudellisempi tapa työskennellä

Taloudellisempi tapa työskennellä

Tervetuloa yhteen maatalousalan tuottavimmista ja mukavimmista työhuoneista! S-sarjan tilava Deluxe-ohjaamo on täynnä pieniä yksityiskohtia, jotka auttavat korjaamaan sadon tehokkaasti, pitäen kuljettajan rentoutuneena pitkien työpäivien ja haastavien olosuhteiden aikana. Tiiviit ikkunat ja ovet sävylasein, ilmastointi, hyvä äänenvaimennus sekä ergonomiset hallintalaitteet varmistavat että tilanne pysyy hallinnassa.

Taloudellisempi tapa työskennellä

LOISTAVA NÄKYVYYS

 S-sarjan puimureiden ohjaamot takaavat erinomaisen näkyvyyden sekä eteen että koneen sivuille.

Taloudellisempi tapa työskennellä

LISÄÄ MUKAVUUTTA NAHALLA

 Erityistä mukavuutta arvostaville on Premium-ohjaamoon saatavana lisävarusteena nahkainen kuljettajan istuin ilmajousituksella. Tällöin myös ohjauspyörä on nahkainen. Mikä parasta, nahkainen istuin on ilmastoitu, joten selkä ei hikoa pitkienkään työpäivien aikana.

Taloudellisempi tapa työskennellä

TILAVA JÄÄKAAPPI JA APUMIEHEN ISTUIN

 s-sarjan puimurin ohjaamo on huomattavan leveä, minkä ansiosta myös apumiehen istuin on täysikokoinen. Sen runko-osaan mahtuu tilava jääkaappi, johon sopivat helposti eväät pitkienkin työpäivien tarpeisiin.

Kaikki paikallaan

Kaikki paikallaan

Puimurin hallintapainikkeet ja säätönupit on koottu toiminnallisiin ryhmiin. Ne on sijoitettu istuimen käsinojaan ja sen viereen sijoitettuun konsoliin. Kaikki on mukavasti oikean käden ulottuvilla. Ja mikä parasta: kaikki toimii täsmällisesti ja tarkasti kuten John Deereltä odottaa sopiikin.

GREENSTAR 2630 -KOSKETUSNÄYTTÖ

Tällä 10” kosketusnäytöllä hallinnoidaan puimurin toimintoja sekä laitteen paikkatietoon perustuvia sovelluksia. Laite voidaan ohjelmoida tallentamaan puintidataa hyvin monipuolisesti. Tiedot voidaan kopioida muistitikulle ja siirtää tietokoneelle. Vaihtoehtoisesti tiedot voidaan tallentaa MyJohnDeere.com -pilvipalveluun.

BLUETOOTH

Premium-tason äänentoistojärjestelmässä on Bluetooth-ominaisuus. Kännykkä voidaan kytkeä toimimaan Bluetoothin kautta, samoin kuin erilaiset mediasoittimet.

Kaikki paikallaan

GREENSTAR 3 -KÄYTTÖPÄÄTE

Laitteen perusominaisuudet ovat varsin kattavat. Niitä ovat mm. koneiston perusasetukset, satomäärän ja kosteuden mittaus, HarvestSmart -leikkuupöytäautomatiikka sekä AutoTrac-automaattiohjaus. Laitteessa on myös sisääntulo peruutus- tai viljasäiliön tyhjennyskameralle.

ConnectedCombine – Teknistä ylivoimaa

ConnectedCombine – Teknistä ylivoimaa

John Deere työskentelee uutterasti kehittääkseen
uusia, entistä paremmin maataloutta palvelevia, nykyaikaisiin koneisiin sovitettuja tekniikoita. Olemme vakuuttuneita, että niiden käyttöönotto tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia parantaen tuottavuutta, säästäen aikaa ja alentaen kustannuksia.

Olemme koonneet muutamista sovelluksista houkuttelevan paketin, jolle olemme antaneet nimen ConnectedCombine:

 • AutoTrac-automaattiohjaus
 • Etäyhteys puimurin käyttöpäätteeseen
 • Töiden organisointi
 • Puintikoneiston ICA-automaattisäätö
 • FarmSight-palvelukonsepti

ConnectedCombine – Teknistä ylivoimaa

AUTOTRAC-AUTOMAATTIOHJAUS

Paikkatietoon perustuva AutoTrac-automaattiohjaus pitää puimurin oikealla ajolinjalla myös pölyssä ja kumpareisella pellolla. Terä leikkaa täydellä leveydellä eikä leikaamattomia alueita jää pellolle. Tämän ansiosta tuottavuus paranee jopa 14 %.

ConnectedCombine – Teknistä ylivoimaa

ETÄYHTEYS PUIMURIN KÄYTTÖPÄÄTTEESEEN Remote Disdplay Access -sovellusta käyttäen puimurin käyttöpäätteeseen voidaan ottaa etäyhteys. Tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näytölle saadaan puimurin kosketusnäytön reaaliaikainen kuva. Esimerkiksi urakoitsija voi etälukea koneasetuksia vaikka älypuhelimella pellon reunalla seisoen tai vaikka naapuripitäjässä sijaitsevasta tilakeskuksesta. Tällainen yhteydenpitomahdollisuus on erittäin hyödyllistä monilla koneilla työskenteleville urakoitsijoille sekä huoltomiehille.

ConnectedCombine – Teknistä ylivoimaa

TÖIDEN ORGANISOINTI

Töiden organisointi -sovelluksessa puimurin tai traktorin kuljettajat voivat seurata omasta älypuhelimestaan, missä seuraava työkohde sijaitsee. Tämä palvelu aktivoidaan henkilökohtaiselta MyJohnDeere.com-sivulta.

ConnectedCombine – Teknistä ylivoimaa

PUINTIKONEISTON ICA-AUTOMAATTISÄÄTÖ

Pellolla puimurin kuljettaja määrittelee omien kriteereidensä mukaan puimurin perusasetukset, kuten puintikoneiston kuormittumisen, puintitappiot, puitavan viljalajin ja oljen laadun. Napin painalluksella automatiikka tekee vaaditun säädön muuttaen useita ko. säätöön liittyviä asetuksia samanaikaisesti.

ENEMMÄN VÄHEMMÄLLÄ VAIVALLA

AUTOTRAC-AUTOMAATTIOHJAUS

ENEMMÄN VÄHEMMÄLLÄ VAIVALLA

GPS-satelliittien lähettämään paikkatietoon perustuen toimiva AutoTrac-automaattiohjaus on työtä helpottava ja puintitehoa lisäävä varuste, jonka ansiosta terä leikkaa täydellä leveydellään koko ajan. Täten puinnin tehokkuus paranee ja käyttökustannuksissa syntyy säästöä. Automaattiohjaus toimii myös pölyn keskellä eikä eksy ajolinjalta kumpareisellakaan pellolla kuten laser-säteeseen perustuvat järjestelmät saattavat tehdä. Automaattiohjaukseen luottava kuljettaja ei stressaannu, vaan on valpas ja virkeä läpi koko päivän.

Traktorin katolla oleva vastaanotin saa paikkasignaalin satelliitista ja korjaussignaalin John Deeren järjestelmästä. RTK-signaalin kohdalla paikkatieto on niin tarkka, että ajourat tulevat täsmälleen samaan paikkaan vuosi toisensa jälkeen.

AUTOMAATTINEN SÄÄTÖ

John Deere on ohjelmoinut eri kasveille ja eri olosuhteisiin soveltuvat optimaaliset asetukset. ACA-säätöä käytettäessä puimurin kaikki toiminnot säätyvät napin painalluksella kyseisen kasvin puintiin, siis puintiväli, kelan nopeus, puhaltimen kierrosluku, ja seulasto. Tarvittaessa asetuksia voidaan hienosäätää ja tallentaa ne vastaista käyttöä varten.

HARVESTSMART-PUINTIAUTOMATIIKKA

Kuljettaja voi säätää automatiikan seuraamaan moottorin ja puintikelan kuormittumista sekä puintitappioita. Anturit ovat puintikelalla, moottorissa ja puintitappiotunnistimissa. Puinnin tehokkuus -asetuksella ajonopeus säätyy automaattisesti niin, että koneisto kuormittuu maksimaalisesti ilman sammumisen riskiä. Smart-asetuksella automatiikka ottaa huomioon myös puintitappiomittarin antaman tiedon. Tällöin puimuri etenee maksimaalisesti kuormittuen, mutta tarvittaessa kuormitusta vähennetään tappiomittarin signaaliin perustuen.

PUINTIKONEISTON ICA-AUTOMATIIKKA

ICA-automatiikka säätää yhtä asetusta säädettäessä useita muita siihen liittyviä asetuksia samanaikaisesti, joten puintikoneiston kaikki muuttujat tulevat huomioon otetuiksi. Tämän jälkeen kuljettajan on kuitattava säädöt ja hän voi aloittaa puinnin.

Uudenaikaista teknologiaa tuottavuuden parantamiseksi

Uudenaikaista teknologiaa tuottavuuden parantamiseksi

Nykyaikaisen maatalousyrityksen johtaminen on vaativaa työtä. Tuottavuuden ja kannattavuuden maksimoimiseksi yrittäjän on pidettävä kaikki langat käsissään. Onneksi MyJohnDeere.com -palvelu tekee tästä helppoa.

 • TILASI TASKUSSASI

  Oman MyJohnDeere.com -tilisi pääsivulta voit siirtyä tutkiman koneisiin ja viljelytoimenpiteisiin liittyviä tietoja. Halutessasi saat ne kone- ja peltolohkokohtaisesti eriteltynä esimerkiksi sato- ja tuotantopanoskarttoina.

 • JDLINK-ETÄSEURANTASOVELLUS

  JDLink-etäseurantaa käyttäen urakoitsija tai työnjohtaja voi seurata kaikkien koneittensa, muidenkin kuin John Deere -merkkisten, sijaintia ja käyttötunteja. John Deere koneiden osalta JDLink Ultimate mahdollistaa lukuisten CAN Bus -tason suoritusarvojen seurannan. Lisäksi moottorin kuormittuminen ja polttoaineen kulutus sekä mahdolliset virheilmoitukset voidaan etälukea. Informaatio kokonaisuudessaan on luettavissa MyJohnDeere.com -palvelussa. JDLink telematiikka mahdollistaa koneiden käyttöasteen seurannan ja siten parantaa tuottavuutta ja optimoi logistiikan.

 • LANGATON TIEDONSIIRTO

  Puimurin kuljettaja voi käyttää langatonta tiedonsiirtoa tallentaessaan reaaliajassa viljan sato- ja kosteustiedot omalle JohnDeere.com -tilille. Siellä ne ovat tallessa ja voit käyttää niitä esimerkiksi puintikauden jälkeisen yhteenvedon laadintaan. Ja lopuksi voit tulostaa itsellesi selkeän raportin. Omalla MyJohnDeere.com -sivullesi tallentamaasi tietoa voit täydentää viljelykauden aikana. Voit siirtää sivuston tiedot takaisin koneen GreenStar 2630 -päätelaitteelle ja täydentää niitä kun suoritat pellolla uusia viljelytoimenpiteitä. Tällä tavoin MyJohnDeere.com -sivusi on aina ajan tasalla.

 •  

  Uudenaikaista teknologiaa tuottavuuden parantamiseksi

  • TÖIDEN ORGANISOINTI ON HELPPOA

   Töiden organisointi -sovelluksessa puimurin tai traktorin kuljettajat voivat seurata omasta älypuhelimestaan, missä seuraava työkohde sijaitsee. Tämä palvelu aktivoidaan henkilökohtaiselta MyJohnDeere.com-sivulta.

Palvelemme osaavasti ja ammatitaidolla

Palvelemme osaavasti ja ammatitaidolla

Hankkiessasi John Deere -puimurin, saat samaan hintaan paljon muutakin kuin luotettavasti toimivan ja kestävän sadonkorjuukoneen. Hankkija on huomattavan suuri toimija maatalouskonekaupan alalla. Sillä on myös hyvät resurssit myynninjälkeisissä tukipalveluissa. John Deere -tehtaan ja Hankkijan omien kouluttajien myyjilleen sekä huoltomiehille säännöllisesti järjestämät perehdytysjaksot pitävät henkilökunnan tieto-taidon ajan tasalla. Konemyynti ja varaosapalvelut toimivat lukuisten toimipisteiden voimin kaikkialla Suomessa. Yrittäjävetoisesti toimiva huolto ja Hankkijan omat huoltokeskukset sekä  varaosapalvelu toimivat tehostetusti sadonkorjuusesongin aikaan. – John Deeren oma Pohjois-Eurooppaa palveleva varaosakeskus sijaitsee Tukholman lähellä. Ellei apu löydy Suomesta, niin puoleen päivään mennessä Ruotsista tehty pikatilaus on lähimmässä Hankkijan myymälässä seuraavana päivänä.

ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Puimuri-investoinnin kannattavuuden arvioinnissa ostohinnan lisäksi suuri merkitys on koneen elinkaaren kokonaiskustannuksilla. Ja ne ovat S-sarjan puimurin erityinen vahvuus.

MATALAT HUOLTOKUSTANNUKSET

Rumpupuimurin rakenteeseen kuuluu huomattavasti vähemmän liikkuvia osia, kuten ketjuja, hihnoja tai laakereita kuin muissa puimurityypeissä. Puintirummun erinomainen saavutettavuus tekee puimurin huoltamisesta nopeaa ja yksinkertaista. Koneessa ei ole lainkaan päivittäin rasvattavia huoltokohteita ja pitkät huoltovälit säästävät osaltaan huoltoihin kuluvaa aikaa ja rahaa.

Vähemmän huoltokohteita, enemmän tehokasta puintiaikaa

Vähemmän huoltokohteita, enemmän tehokasta puintiaikaa

 S-sarjan puimuri säästää aikaasi sekä pellolla että maantiellä - mutta myös huolloissa ja puhdistuksessa. Pitääksemme nämä työt mahdollisimman nopeina ja yksinkertaisina, käyttäjä on aina suunnitteluprosessimme keskiössä:

 • Ei päivittäisiä voitelukohteita
 • Puintirumpuun, moottoriin ja jäähdytysjärjestelmään pääsy on tehty helpoksi
 • Kompressorin 60 l painesäiliö, kaksi liitäntää sekä 10 metrin ilmaletku suuttimineen helpottavat puhtaanapitoa

VAIVATON SIIRTYMINEN KASVILAJISTA TOISEEN

 Seulojen vaihto onnistuu muutamassa minuutissa ja puinnintehostimen asennus rumpuun on helppoa.

 Viljasäiliön poikittaisruuvin yläsuojuksen säätöön ei tarvita työkaluja.

 s-sarjan puimurin ja 600X-leikkuupöydän säätö rypsin puintiin sujuu alle 5 minuutissa.

VALOA PIMEYTEEN

 S-sarjan puimurissa on vakiona 10 valaisinta koneen keulassa - lisävarusteena leveisiin puintipöytiin on saatavana kaksi lisävalaisinta. Lisäksi valittavissa on LED- ja huoltovalopaketit.

S-sarjan leikkuupuimureiden tekniset tiedot

Tutustu John Deere S-sarjan leikkuupuimureiden teknisiin tietoihin tarkemmin englanniksi:
Avaa tästä

 

thumbnail_s_combine_product_204x138_jpg1

 S-sarjan leikkuupuimurit
Katso tuotevideo (ENG)

 

thumbnail_s_combine_teaser_204x138_jpg1

 S-sarjan leikkuupuimurit
Katso esittelyvideo (ENG)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi