M900/M900i-sarja

 • John Deere M900/M900i -sarjan hinattavat ruiskut

  Edistyksellisyyttä parhaimmillaan: yksinkertaisuus

 • John Deere M900/M900i -sarjan hinattavat ruiskut

  Edistyksellisyyttä parhaimmillaan: yksinkertaisuus

 • John Deere M900/M900i -sarjan hinattavat ruiskut

  Edistyksellisyyttä parhaimmillaan: yksinkertaisuus

 • John Deere M900/M900i -sarjan hinattavat ruiskut

  Edistyksellisyyttä parhaimmillaan: yksinkertaisuus

M900/M900i-sarja

 Yksinkertaisesti ihanteellinen

Sinä itse tiedät parhaiten millaisia ominaisuuksia ruiskussasi tarvitset. Sen vuoksi 900-sarjaan kuuluu kaksi eri ruiskutyyppiä. Ne ovat M900-sarja ja M900i-sarja. Jälkimmäisen tyyppitunnuksen i-kirjain tulee sanasta Intelligent (suom. älykäs). Se on varustelultaan perusmallia mittavasti monipuolisempi ja sisältää älykkäitä ominaisuuksia, jotka tehostavat ja helpottavat työtäsi. Molempien mallisarjojen ruiskujen varustelu voidaan räätälöidä monipuolisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan.

 • Esitykselliset i-sovellukset parantavat tarkkuutta ja säästävät panoksia
 • 12 V liitäntä tai ISOBUS
 • Valmius GPS-ohjatulle lohkoventtiilistölle
 • BoomTrac-puomiautomatiikka (kallistus ja korkeus)
 • Manuaalinen tai puoliautomaattinen täyttö ja huuhtelu
 • Vakaa ja kestävä puomisto, enimmillään 13 lohkoa
 • Työvalut yöruiskutuksia varten
 • ISOBUS-versiossa LED-valot
 • 2 x 280 l/min pumppu, virtaama puomistossa 250 l/min
 • 620 l huuhteluvesisäiliö
 • Taattua ja luotettavaa John Deere laatua

BoomGuard-vaimennus puomistossa

BoomGuard-jousitus
 Jousitus vähentää puomistoon kohdistuvaa rasitusta sekä pellolla että maantiellä.

BoomTrac-järjestelmä säätää puomiston korkeutta automaattisesti

BoomTrac-järjestelmä
 Tähän automaattiseen järjestelmään kuuluu puomiston korkeutta mittaava ultraäänianturi puomiston kummassakin reunassa. Automatiikka nostaa tai laskee puomistoa tarpeen mukaan, sekä myös säätää kallistusta rinteissä.

Automaattinen lohkojen hallinta

Lohkoautomatiikka
 Lohkoautomatiikka leikkaa tehoainekustannuksia dramaattisesti. Se ohjaa ruiskun lohkoventtiileitä päisteissä ja epäsäännöllisen muotoisilla lohkoilla GPS-paikannukseen perustuen. Päällekkäin ruiskutukselta vältytään eikä peltoon jää aukkopaikkoja.

Keskeiset ominaisuudet

 John Deere M900/M900i -sarjan hinattavat ruiskut sisältävät monia edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka tehostavat ja tarkentavat työtäsi. Tutustu ruiskujen ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Erittäin vakaa käytös

Erittäin vakaa käytös

Mitä alempana ruiskun painopiste on, sitä vakaampaa on sen käyttäytyminen ajossa. M900/M900i-sarjan ruiskut ovat matalalla sijaitsevan painopisteen ansiosta erittäin vakaita. Tästä seuraa parempi ruiskutustarkkuus sekä hallitummat liikkeet sekä maantieajossa että pellolla, rippumatta siitä onko säiliö tyhjä vai täynnä. Ruiskun käytös on erittäin vakaata jopa rinteissä!

Erittäin vakaa käytös

M900/M900i-ruiskujen matala painopiste on saatu aikaan sijoittamalla säiliö mahdollisimman alhaalle lujatekoisessa rungossa. Tuloksena saatu vakaus ja tasainen painojakauma auttavat tasoittamaan koneen kulkua työskenneltäessä, puomin asennosta riippumatta. Rungon muotoilu ehkäisee metallin väsymisestä aiheutuvia vaurioita.

 Lisävarusteena saatavat ohjaavat pyörät vähentävät ruiskun oikaisua päisteissä sekä auttavat pysymään ajouralla rinteissä. Ne toimivat joko manuaalisesti tai automaattisesti ja vähentävät kasvustolle aiheutuvia vaurioita.

Riittävästi kapasiteettia

Matalalla sijaitseva painopiste

Voit valita M900/M900i-ruiskuihin joko 5200 tai 6200 litran säiliön omien tarpeidesi mukaan. Molemmat säiliöt on valmistettu samojen tiukkojen laatustandardien mukaan.

 Säiliöt on valmistettu lujasta ja kestävästä polyetyleenimuovista, ja ne on suunniteltu kestämään vuosia jatkuvaa kovaa käyttöä. Pyöreiden muotojen ansiosta säiliöt on helppo pitää puhtaana niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Syvä pohjakaivo ja jyrkästi laskeva pohja takaavat, että ruisku tyhjenee kokonaan ja paine säilyy loppuun asti myös rinteissä. Lisäksi tämä rakenne helpottaa tyhjentämistä. Säiliössä ei ole jakolevyjä tai muita esteitä, joten sekoittuminen ja virtaus on esteetöntä. Nestemäärän ilmaisin on vakiovarusteena ja automaattitäytön mukana tulee vakiona digitaalinen nestemäärän näyttö.

Tietojen keräys ja tallennus

Tietojen keräys ja tallennus

Kun valitset M900i-ruiskuusi lisävarusteeksi kosketusnäytöllä varustetun GreenStar 2630 -päätelaitteen, siirtyy koko kasvinsuojelutyösi tuottavuus aivan uudelle tasolle – aina ruiskun täytöstä, ruikutuksesta ja huuhtelusta tietojen keruuseen ja tallennukseen asti.

Field Doc-tiedonkeruujärjestelmä

Field Doc -tiedonkeruusovellus (lisävaruste)
 Tämä tiedonkeruusovellus tallentaa kaikki kasvinsuojelutoimesi automaattisesti, ja voit siirtää ne toimiston tietokoneelle myöhempää analysointia varten. Järjestelmän käyttöä varten tarvitset GreenStar 2630 -päätelaitteen ja StarFire-satelliittivastaanottimen. Kysy lisätietoja omalta John Deere -kauppiaaltasi!

 Ruiskutus lohkokartan mukaan (lisävaruste)
 Tee ruiskutussuunnitelma maatilan toimiston tietokoneella peltolohkokarttaan perustuen ja tallenna se muistitikulle. Voit ladata tiedon traktorin GreenStar-päätelaitteelle, joka ohjaa ja säätää ruiskun toimintaa automaattisesti.

 Nestemäärälaskuri (lisävaruste)
 Voit unohtaa kynän ja paperin ruiskutustyön suunnittelussa. Nestemäärälaskuri kertoo kuinka paljon tehoainetta tarvitset esim. peltolohkon tai säiliöllisen ruiskuttamiseen. Myös vajaiden säiliöllisten ruiskuttaminen on sen avulla helppoa.

Helppo ja nopea täyttää

Helppo ja nopea täyttää

Ruiskun käyttö ei voisi olla helpompaa ja mukavampaa. Kookkaat ja ergonomisesti sijoitellut vivut ja venttiilit minimoivat erehdyksen riskin ja säästävät myös arvokasta työaikaa. Lisävarusteena saatava automaattitäyttö tekee ruiskun täytöstä, ruiskutuksesta ja huuhtelusta entistäkin nopeampaa, helpompaa ja tarkempaa.

Erillinen kemikaalien annostelusäiliö

Annostelusäiliö
 Kasvinsuojeluaineiden annostelu onnistuu nopeasti ja siististi annostelusäiliön ansiosta. Pumppu imaisee isotkin annokset pääsäiliöön tehokkaasti ja vaahtoamatta. Annostelusäiliön yläreunassa oleva suutin huuhtelee säiliön annostelun lopuksi. Astioiden pesusuuttimella saat viimeisetkin pisarat talteen, eikä purkkeja tarvitse enää erikssen huuhtoa.

Pesuvesisäiliö

Pesuvesisäiliö
 Ruiskun täytön jälkeen voit pestä kätesi 20 litran pesuvesisäiliöstä.

Säilytyslokero

Tarpeellinen matkassa
 Vakiovarusteena olevassa säilytyslokerossa kuljetat kätevästi pieniä tavaroita, kuten ruiskun täytössä tarvittavia suojavarusteita.

Nopea ja vakaa siirtoajossa

Nopea ja vakaa siirtoajossa

Matalan painopisteen ja tasaisen painojakauman ansiosta M900/M900i-ruiskujen käyttäytyminen siirtoajossa on mallikelpoista. Niiden kanssa voidaan ajaa vaivatta ja turvallisesti jopa 40 km/h nopeutta.

ProRoad-jousitus

ProRoad-jousitus
 Heilahtelu ja tärinä rasittavat yhtä lailla sekä kuljettajaa että konetta. ProRoad-jousitus on toteutettu huoltovapailla polyuretaanivaimentimilla, jotka tasoittavat menoa niin pellolla kuin maantielläkin, vähentäen koneeseen ja kuljettajaan kohdistuvaa rasitusta.

BoomGuard-vaimennus

BoomGuard-vaimennus
 Kokoon taitettu puomisto joutuu alttiiksi kovalle rasitukselle nopeassa siirtoajossa. BoomGuard-vaimennus minimoi puomiston tärinät kovassakin menossa. Puomiston noston paineakut ottavat vastaan kovimmat iskut ja erikoisrakenteiset muovirullat tukevat puomistoa helläsvaraisesti mutta jämäkästi. Tuloksena on puomiston pidempi käyttöikä ja vähemmän vaurioita.

Matalalla sijaitseva painopiste

Matala rakenne
 Matalalla sijaitseva painopiste ja tasainen painojakauma varmistavat turvallisuuden ja helpon käsiteltävyyden jopa 40 km/h nopeudessa.

Vakaa puomisto, tarkka ruiskutus

Vakaa puomisto, tarkka ruiskutus

Tarkka ruiskutustulos riippuu puomin vakaudesta, ja John Deeren puomit ovat kuuluisia vakaudestaan ja kestävyydestään. Tarjoamme laajan valikoiman kahdessa tai kolmessa osassa taittuvia teräspuomistoja, joiden laatu ja ominaisuudet varmistavat luotettavan ja tarkan toiminnan vuosi toisensa jälkeen.

Vakaa puomisto takaa tarkan ruiskutuksen

Tarkkuus alkaa puomiston vakaudesta
 Epävakaa puomisto johtaa suoraan kasvinsuojeluaineiden hukkaantumiseen ja huonompaan satoon. Kaikkien John Deeren puomistojen ominaisuuksiin kuuluu vakaus ja muut tarkkaan ruiskutustulokseen vaaditut ominaisuudet. Tarkkuus vähentää hävikkejä ja parantaa siten tuottavuutta:

 • Vakainmekanismi pitää puomiston suorassa.
 • BoomGuard-vaimennus vähentää kulumista ja vaurioita.
 • Puomiston taittosylintereissä on vaimennus iskun loppupäässä.
 • Jämäkät nivelet on varustettu rasvanipoilla, jotka pidentävät kestoikää.
 • Luotettava nesteen kierrätys varmistaa tehokkaan annostelun alusta asti.
 • Törmäyssuojattu sekä vaaka- että pystysuunnassa.
 • Suutinputket ovat ruostumatonta terästä ja varustettu pikakiinnityksellä.

Tarkka ruiskutus ja pienet hävikit

Kaikki ruiskun keskeiset ja useimmin käytetyt toiminnot on keskitetty hallintasauvaan: ruiskutuksen käynnistys ja lopetus, lohkojen hallinta, puomin korkeus, puomin kallistus, puomiston taitto sekä BoomTrac-automatiikan aktivointi.

Tarkkaa ja tuottavaa teknologiaa

 John Deeren teknologia auttaa käyttäjää ruiskuttamaan isomman alan yhdellä tankillisella.

 Tehokkaat pumput
 Kaksi 280 l/min pumppua tuottavat tasaisen virtauksen sekoitukseen ja ruiskutukseen. Puomistolle voidaan tuottaa parhaimmillaan 250 l/min virtaus, riippuen suuttimien tyypistä ja määrästä, joten näistä ruiskuista ei lopu kapasiteetti kesken.

 Paineistettu nestekierto
 Ennen ruiskutuksen aloitusta putkistossa on jatkuva nestekierto lohkoventtiileihin saakka. Tällä tavoin estetään sakkaumien syntyminen. Ruiskutusneste on tasalaatuista säiliössä ja putkistossa. Ruiskutuksen aloitushetkellä nestevirtaus ulottuu suuttimiin saakka hetkessä, koska putkisto oli paineistettu lohkoventtiileihin saakka.

Suutinten hallinta ohjaamosta

Hallinta ohjaamosta
 Kuljettaja voi vaihtaa käytössä olevia suuttimia mukavasti ohjaamosta käsin. Nestekierto puomistossa säilyy myös tämän toimituksen aikana.

 John Deeren automaattinen lohkojen hallinta
 GreenStar SprayerPro -järjestelmä hallitsee ruiskun lohkoja, kääntäen niitä automaattisesti päälle ja pois saavuttaessa ennalta määrätylle alueelle tai päisteelle.

 Karttapohjainen muuttuva annostelu
 Eri osat pellosta saattavat vaatia eri määrän kasvinsuojeluaineita. Tämän teknologian ansiosta voit määrätä annostelun pellon eri osiin etukäteen, käyttäen toimiston tietokoneella valmisteltuja annostelukarttoja. Työskenneltäessä pellolla ruisku hoitaa annostelun säädön automaattisesti, antaen kuljettajalle mahdollisuuden keskittyä täysin työn seurantaan.

Laimennus ja huuhtelu

Laimennus ja huuhtelu on helppoa

Ruiskutusnesteen laimennus ja ruiskun huuhtelu onnistuvat mukavasti ja tehokkaasti ohjaamosta käsin.Valitset vain haluamasi ohjelman GreenStar-päätelaitteelta ja annat koneen huolehtia lopusta. Järjestelmä on suunniteltu täyttämään EU:n asettamat vaatimukset, ja sen avulla kokemattomampikin käyttäjä saavuttaa hyvän lopputuloksen joka kerta.

 AutoDilute-järjestelmä
 Tämä lisävarusteena saatava järjestelmä laskee paljonko puhdasta vettä säiliöön on syötettävä, jotta päästään haluttuun laimennusasteeseen. Hydraulikäyttöinen pumppu ottaa veden puhdasvesisäiliöstä ja syöttää sen ruiskutusnestesäiliöön huuhtelusuuttimien kautta, jolloin ruiskutusneste laimenee. Ruiskun mäntäkalvopumppu kierrättää laimennettua nestettä kaikkialla putkistossa aina lohkoventtiileihin asti.

Päätelaitteet

Implement Display 1100 -päätelaite

Implement Display 1100 -päätelaite
 Tällä perusmallilla hallitaan ruiskun toimintoja manuaalisesti. 4,3 tuuman värinäyttö, 12 V.

 • Toimintojen valintaan 8 pikavalintanäppäintä
 • Menu-valikossa liikutaan kiertokytkintä käyttäen
 • Näytön resoluutio 480 x 272
 • Suojaluokitus  IP 65

GreenStar 2 1800 -päätelaite

GreenStar 2 1800 -päätelaite
 Tämä on perusmallia monipuolisempi päätelaite. Se on ISOBUS-yhteensopiva ja soveltuu ruiskun toimintojen ohella myös paikkatietoon perustuvien sovellusten hallintaan.

 • 7 tuuman värinäyttö, hallinta pikavalintapainikkein ja valikkorullalla
 • ISOBUS-yhteensopiva
 • Sisältää tehdasasennetun John Deere Documentation Basics -ohjelmiston
 • Yhteensopiva GreenStar Lightbar -ajo-opastimen, sekä seuraavien automaattiohjausten kanssa:
  • ATU 200, AutoTrac Controller ja AutoTrac
 • Yhteensopiva GreenStar SprayerPro ruiskusovelluksen kanssa
 • Voidaan käyttää M900 (ei ISOBUS) ja M900i (ISOBUS) -ruiskujen päätelaitteena
 • Toimii sekä StarFire 300- että StarFire 3000 -vastaanottimilla

Kosketusnäytöllinen GreenStar 3 2630 -päätelaite

Kosketusnäytöllinen GreenStar 3 2630 -päätelaite
 Toiminnan laajentuessa ja hehtaarien lisääntyessä tarvitaan pitemmälle kehitettyä tekniikkaa. Uusi GreenStar 3 2630 on päätelaite, jolla voidaan hallinnoida monia John Deeren tarjoamia koneita: hinattavaa ruiskua, traktoria, leikkuupuimuria, ajosilppuria ja ajoruiskua.

 • Paikkatietoon perustuvat sovellukset
 • Viljelytietojen tallennus ja annostelumäärän karttapohjainen säätö
 • Säätää työkonetta ISOBUS-väylän kautta, esim. kasvinsuojeluruiskun lohkoventtiilit
 • Automaattinen työkoneen asetusten tunnistus ja näyttö
 • Kirkas 25 cm (10”) värinäyttö, videosignaalin tulo
 • Monipuolinen ajotietokone
 • USB-liitin tiedonsiirtoa varten
 • Valmiustila siirtoajoa tai yökäyttöä varten
M900/900i -ruiskut

M900/900i-ruiskut - esittely (kieli englanti)

M900/900i -ruiskut

M900/900i-ruiskut - ominaisuudet (kieli englanti)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi