M700/700i-sarja

 • John Deere M700/M700i -sarjan hinattavat ruiskut

  Tuottavaa kapasiteettia

 • John Deere M700/M700i -sarjan hinattavat ruiskut

  Tuottavaa kapasiteettia

 • John Deere M700/M700i -sarjan hinattavat ruiskut

  Tuottavaa kapasiteettia

M700/700i-sarja

 Tuottavaa kapasiteettia

Mittava suorituskyky, lyhyet seisokit ja matalat käyttökustannukset – nämä ovat varmasti ominaisuuksia joita haluat uudelta kalustoltasi. Ja juuri näitä sinulle tarjoavat uudet M700/M700i-sarjan kasvinsuojeluruiskut.

Korkean suorituskyvyn takeina ovat hyvä ruiskutustarkkuus ja kokonaisvaltainen helppokäyttöisyys. Ja luotettavuuden takeena ovat samat komponentit menestyksekkään R900i-sarjan kanssa. Näissä ruiskuissa tehokkuus on sisäänrakennettu ominaisuus, minkä ansiosta myös käyttökustannukset pysyvät matalina.

 • Edistykselliset i-sovellukset lisäävät tarkkuutta ja säästävät panoksia
 • 12V liitäntä tai ISOBUS
 • Valmius GPS-ohjatulle lohkoventtiilistölle
 • BoomTrac-puomiautomatiikka (kallistus ja korkeus, vain M700i)
 • AutoDilute-järjestelmä laimennukseen ja huuhteluun (vain M700i)
 • Vakaa ja kestävä puomisto, enimmillään 10 lohkoa
 • Työvalot yöruiskutusta varten, ISOBUS-mallissa LED-valot
 • Pumpun tuotto 280 l/min
 • 400 l huuhteluvesisäiliö
 • Taattua ja luotettavaa John Deere laatua

Puomiston Z-bar -vipumekanismi

Z-bar -niveljärjestelmä saa aikaan korkeussäädön tasaisen nopeuden sekä jättää ruiskun takaosan vapaaksi.

Puomiston BoomTrac-korkeussäätöautomatiikka

BoomTrac-järjestelmä Tähän automaattiseen järjestelmään kuuluu puomiston korkeutta mittaava ultraäänianturi puomiston kummassakin reunassa. Automatiikka nostaa tai laskee puomistoa tarpeen mukaan, sekä myös säätää kallistusta rinteissä.

Lohkojen hallinta

Lohkoautomatiikka Lohkoautomatiikka ohjaa ruiskun lohkoventtiileitä päisteissä ja epäsäännöllisen muotoisilla lohkoilla GPS-paikannukseen perustuen. Päällekkäin ruiskutukselta vältytään eikä peltoon jää aukkopaikkoja. Saatavana sekä M700 että M700i -malleihin.

Keskeiset ominaisuudet

 John Deere M700/M700i -sarjan hinattavat ruiskut sisältävät monia edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka tehostavat ja tarkentavat työtäsi. Tutustu ruiskujen ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Runko ja säiliö

Runko ja säiliö

Saatava on kolme eri säiliökokoa: 2400 l, 3200 l ja 4000 l, joten sopiva vaihtoehto löytyy helposti. Kaikki säiliöt on valmistettu samojen tiukkojen laatustandardien mukaan.

 Mitä alempana ruiskun painopiste on, sitä vakaampaa on sen käyttäytyminen ajossa. M700/M700i-sarjan ruiskut ovat matalalla sijaitsevan painopisteen ansiosta erittäin vakaita. Tästä seuraa parempi ruiskutustarkkuus sekä hallitummat liikkeet sekä maantieajossa että pellolla, rippumatta siitä onko säiliö tyhjä vai täynnä. Ruiskun käytös on erittäin vakaata jopa rinteissä!!

 Matala painopiste on saatu aikaan sijoittamalla säiliö mahdollisimman alhaalle lujatekoisessa rungossa. Tuloksena saatu vakaus ja tasainen painojakauma auttavat tasoittamaan koneen kulkua työskenneltäessä, puomin asennosta riippumatta.

 • Kapea vetoaisa mahdollistaa tiukemmat käännökset
 • Vetosilmukassa korkeussäätö
 • Jousitettu akselisto

 Ohjaavia pyöriä voidaan hallita manuaalisesti, automaattisesti tai GPS-paikannuksen perusteella yhdessä lohkoautomatiikan ja HMS-päisteautomatiikan kanssa.

Ohjaavat pyörät

Ohjauksen toimintamoodit: Valitse manuaaliohjaus peruuttaessasi päisteisiin, tai automaattiohjaus kun haluat ruiskun seuraavan traktorin ajouraa. Manuaalimoodi mahdollistaa myös ruiskun asennon korjaamisen rinteissä. HMS-päisteautomatiikka aktivoi ohjauksen päistekäännösten yhteydessä.

Tietojen keruu ja tallennus

Tietojen keruu ja tallennus

Kun valitset M700i-ruiskuusi lisävarusteeksi kosketusnäytöllä varustetun GreenStar 2630 -päätelaitteen, siirtyy koko kasvinsuojelutyösi tuottavuus aivan uudelle tasolle – aina ruiskun täytöstä, ruikutuksesta ja huuhtelusta tietojen keruuseen ja tallennukseen asti.

Field Doc-tiedonkeruusovellus (lisävaruste)
 Tämä tiedonkeruusovellus tallentaa kaikki kasvinsuojelutoimesi automaattisesti, ja voit siirtää ne toimiston tietokoneelle myöhempää analysointia varten. Järjestelmän käyttöä varten tarvitset GreenStar 2630 -päätelaitteen ja StarFire-satelliittivastaanottimen. Kysy lisätietoja omalta John Deere -kauppiaaltasi!

Ruiskutus lohkokartan mukaan (lisävaruste)
 Tee ruiskutussuunnitelma maatilan toimiston tietokoneella peltolohkokarttaan perustuen ja tallenna se muistitikulle. Voit ladata tiedon traktorin GreenStar-päätelaitteelle, joka ohjaa ja säätää ruiskun toimintaa automaattisesti..

Säiliön täyttölaskuri

Nestemäärälaskuri (lisävaruste)
 Voit unohtaa kynän ja paperin ruiskutustyön suunnittelussa. Nestemäärälaskuri kertoo kuinka paljon tehoainetta tarvitset esim. peltolohkon tai säiliöllisen ruiskuttamiseen. Myös vajaiden säiliöllisten ruiskuttaminen on sen avulla helppoa.

Helppo ja nopea täyttää

Helppo ja nopea täyttää

Ruiskun täyttö ei voisi olla helpompaa ja mukavampaa. Kookkaat ja ergonomisesti sijoitellut vivut ja venttiilit minimoivat erehdyksen riskin ja säästävät myös arvokasta työaikaa.

 Lisävarusteena saatavat älykkäät i-sovellukset tekevät täytöstä, ruiskutuksesta ja huuhtelusta vieläkin nopeampaa, helpompaa ja tarkempaa. Nestekiertojärjestelmä on jaettu kahteen toiminnalliseen osioon: sekoitus ja ruiskutus. Tämä varmistaa että optimaalinen paine on käytettävissä aina siellä missä sitä tarvitaan.

 • Kestävät käsikäyttöiset venttiilit
 • Nopeampi täyttää kahden tuuman letkuliittimen ansiosta
 • Automaattinen täyttymisen äänimerkki
 • Tehokas kalvomäntäpumppu
 • 55 l litran annostelusäiliö
 • Huuhtelusäiliössä kahden tuuman liitin
 • Suljettu kemikaalinsiirtojärjestelmä

Digtaalinen täytösmittari

Digitaaalinen täytösmittari
 Säästää kasvinsuojeluaineita ja aikaa näyttämällä säiliössä olevan nestemäärän, jäljellä olevan ruiskutettavan pinta-alan sekä matkan jonka jäljellä olevalla ruiskutusnesteellä pääsee ajamaan.

Pesuvesisäiliö

Pesuvesisäiliö
 Ruiskun täytön jälkeen voit pestä kätesi erillisestä 20 litran pesuvesisäiliöstä.

Nopea ja vakaa siirtoajossa

Nopea ja vakaa siirtoajossa

Matalan painopisteen ja tasaisen painojakauman ansiosta M700/M700i-ruiskujen käyttäytyminen siirtoajossa on mallikelpoista. Niiden kanssa voidaan ajaa vaivatta ja turvallisesti jopa 40 km/h nopeutta.

 Huoltovapaa jousitus on yksinkertainen ja tarjoaa kustannustehokkaan keinon vähentää koneeseen ja kuljettajaan kohdistuvaa rasitusta sekä pidentää ruiskun käyttöikää.

 • Kiinnitys vetokoukkuun saa aikaan vakaan käytöksen
 • Kapea vetoaisa mahdollistaa tiukemmat käännökset
 • Ohjaava vetoaisa on saatavana automaattisen tai manuaalisen ohjauksen yhteydessä
 • Automaattinen ohjaus varmistaa, että ruisku seuraa traktorin jäljissä päistekäännöksissä. Päälle/pois -kytkentä tapahtuu automaattisesti HMS-päisteautomatiikan kautta
 • Puomiston vaimennus vähentää puomistoon siirtoajossa kohdistuvaa rasitusta
 • Matalalla sijaitseva painopiste sekä tasainen painojakauma varmistavat vakaan ja turvallisen ajokäytöksen jopa 40 km/h nopeudessa.

Parempi tarkkuus tarkoittaa suurempia satoja

Parempi tarkkuus tarkoittaa suurempia satoja

Tarkka ruiskutustulos riippuu puomin vakaudesta, ja John Deeren puomit ovat kuuluisia vakaudestaan ja kestävyydestään. Tarjoamme laajan valikoiman kahdessa tai kolmessa osassa taittuvia teräspuomistoja, joiden laatu ja ominaisuudet varmistavat luotettavan ja tarkan toiminnan vuosi toisensa jälkeen.

 Tarkkuus alkaa puomiston vakaudesta
  Epävakaa puomisto johtaa suoraan kasvinsuojeluaineiden hukkaantumiseen ja huonompaan satoon. Kaikkien John Deeren puomistojen ominaisuuksiin kuuluu vakaus ja muut tarkkaan ruiskutustulokseen vaaditut ominaisuudet. Tarkkuus vähentää hävikkejä ja parantaa siten tuottavuutta:

 • Vakainmekanismi pitää puomiston suorassa
 • Puomiston vaimennus vähentää kulumista ja vaurioita sekä parantaa ruiskutustarkkuutta
 • Puomiston taittosylintereissä on vaimennus iskun loppupäässä
 • Jämäkät nivelet on varustettu rasvanipoilla, jotka pidentävät kestoikää
 • Törmäyssuojattu sekä vaaka- että pystysuunnassa
 • Suutinputket ovat ruostumatonta terästä ja varustettu pikakiinnityksellä
 • BoomTrac-järjestelmä säätää automaattisesti puomiston korkeutta ja kallistusta

Tarkka ruiskutustulos

Tarkka ruiskutustulos

John Deere M700/M700i -ruiskujen avulla hyödynnät jokaisen nestepisaran, eikä ruiskutustyö ole enää arvailujen varassa. John Deeren teknologia auttaa käyttäjää ruiskuttamaan isomman alan yhdellä tankillisella.

 Tehokkaat pumput
 Tehokas 280 l/min pumppu tuottaa tasaisen paineen ja ruiskutusneste kulkee varmasti juuri sinne minne pitääkin.

 Nesteen kierrätys
 Ruikutusnesteen kierrätys ylettyy puomiston lohkoventtiileille asti. Tämän ansiosta ruiskutus alkaa heti oikeanlaisella vahvuudella eikä aikaa ja aineita hukkaannu. Lisäksi tämä nopeuttaa ruiskun huuhtelua.

 Tarkkuus
 Kestävän Z-bar -vipumekanismin ansiosta puomiston korkeussäädön liikkeet ovat tasaiset ja ruiskun takaosa jää vapaaksi. BoomTrac-järjestelmä pitää puomin ihanteellisella korkeudella, jolloin nestejakauma on tasainen. Vakaajamekanismi nielee ruiskun heilahtelut pitäen puomiston vakaana.

John Deeren automaattinen lohkojen hallinta

John Deere automatic section control
 John Deeren lohkoautomatiikka (GreenStar 3 2630 -päätelaitteen yhteydessä) tai GreenStar SprayerPro -järjestelmä (GreenStar 2 1800 -päätelaitteen yhteydessä) hallitsee ruiskun lohkoja, kääntäen niitä automaattisesti päälle ja pois saavuttaessa ennalta määrätylle alueelle tai päisteelle (päisteautomatiikka on saatavana vain GreenStar 3 2630 -päätelaitteen kanssa).

Karttapohjainen annostelun säätö

Karttapohjainen muuttuva annostelu
 Eri osat pellosta saattavat vaatia eri määrän kasvinsuojeluaineita. Tämän teknologian ansiosta voit määrätä annostelun pellon eri osiin etukäteen, käyttäen toimiston tietokoneella valmisteltuja annostelukarttoja. Työskenneltäessä pellolla ruisku hoitaa annostelun säädön automaattisesti, antaen kuljettajalle mahdollisuuden keskittyä täysin työn seurantaan.

Laimennus ja huuhtelu

Laimennus ja huuhtelu

Ruiskutusnesteen laimennus ja ruiskun huuhtelu onnistuvat mukavasti ja tehokkaasti ohjaamosta käsin. Valitset vain haluamasi ohjelman GreenStar-päätelaitteelta ja annat koneen huolehtia lopusta.

 Kaikki M700/M700i-ruiskujen ominaisuudet on suunniteltu edesauttamaan ruiskun huuhtelua. Säiliön pyöreä rakenne eliminoi huonosti puhdistuvat kulmaukset. Lisäksi voit huuhdella myös puomiston lohkoventtiileihin asti lisävarusteena saatavan rengasmaisen nestekierron avulla.

 AutoDilute-järjestelmä
 Tämä lisävarusteena saatava järjestelmä laskee paljonko puhdasta vettä säiliöön on syötettävä, jotta päästään haluttuun laimennusasteeseen. Hydraulikäyttöinen pumppu ottaa veden puhdasvesisäiliöstä ja syöttää sen ruiskutusnestesäiliöön huuhtelusuuttimien kautta, jolloin ruiskutusneste laimenee. Ruiskun mäntäkalvopumppu kierrättää laimennettua nestettä kaikkialla putkistossa aina lohkoventtiileihin asti.

Päätelaitteet

Implement Display 1100 -päätelaite

Implement Display 1100 -päätelaite
 Tällä perusmallilla hallitaan ruiskun toimintoja manuaalisesti. 4,3 tuuman värinäyttö, 12 V.

 • Toimintojen valintaan 8 pikavalintanäppäintä
 • Menu-valikossa liikutaan kiertokytkintä käyttäen
 • Näytön resoluutio 480 x 272
 • Suojaluokitus  IP 65

GreenStar 2 1800 -päätelaite

GreenStar 2 1800 -päätelaite
 Tämä on perusmallia monipuolisempi päätelaite. Se on ISOBUS-yhteensopiva ja soveltuu ruiskun toimintojen ohella myös paikkatietoon perustuvien sovellusten hallintaan.

 • 7 tuuman värinäyttö, hallinta pikavalintapainikkein ja valikkorullalla
 • ISOBUS-yhteensopiva
 • Sisältää tehdasasennetun John Deere Documentation Basics -ohjelmiston
 • Yhteensopiva GreenStar Lightbar -ajo-opastimen, sekä seuraavien automaattiohjausten kanssa:
   
  • ATU 200, AutoTrac Controller ja AutoTrac
 • Yhteensopiva GreenStar SprayerPro ruiskusovelluksen kanssa
 • Voidaan käyttää M700 (ei ISOBUS) ja M700i (ISOBUS) -ruiskujen päätelaitteena
 • Toimii sekä StarFire 300- että StarFire 3000 -vastaanottimilla

GreenStar 3 2630 -päätelaite

Kosketusnäytöllinen GreenStar 3 2630 -päätelaite
 Toiminnan laajentuessa tarvitaan pitemmälle kehitettyä tekniikkaa. Uusi GreenStar 3 2630 on päätelaite, jolla voidaan hallinnoida monia John Deeren tarjoamia koneita: hinattavaa ruiskua, traktoria, leikkuupuimuria, ajosilppuria ja ajoruiskua.

 • Paikkatietoon perustuvat sovellukset
 • Viljelytietojen tallennus ja annostelumäärän karttapohjainen säätö
 • Säätää työkonetta ISOBUS-väylän kautta, esim. kasvinsuojeluruiskun lohkoventtiilit
 • Automaattinen työkoneen asetusten tunnistus ja näyttö
 • Kirkas 25 cm (10”) värinäyttö, videosignaalin tulo
 • Monipuolinen ajotietokone
 • USB-liitin tiedonsiirtoa varten
 • Valmiustila siirtoajoa tai yökäyttöä varten
M700/M700i -ruiskut

Video M700/700i-ruiskuista: esittely (kieli englanti)

M700/700i -ruiskut

Video M700/700i-ruiskuista: ominaisuudet (kieli englanti)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi