FarmSight

  • John Deere FarmSight

    Tietoon perustuvaa tuottavuutta.

FarmSight

 John Deere FarmSight tarjoaa sinulle uudenlaisen tavan yrityksesi johtamiseen. Koneiden yksittäinen etävalvonta mahdollistaa ehkäisevän kunnossapidon sekä polttoaineenkulutuksen ja suorituskyvyn optimoinnin. Lisäksi palvelu tarjoaa sinulle uudenlaista ja aiempaa yksityiskohtaisempaa tietoa, jonka pohjalta pystyt tekemään entistäkin parempia päätöksiä.

 John Deere FarmSight on koneiden, älytekniikan ja erillisten huoltosopimusten ainutlaatuinen yhdistelmä, jonka saat Hankkijalta:


 

Uptime

 Käyttöaste

Lisää koneidesi käytettävyysaikaa ja minimoi huollosta aiheutuvat seisokit! Jos koneesi menee epäkuntoon pellolla, sinun tarvitsee vain soittaa jälleenmyyjälle. Hän selvittää vian syyn JDLinkin-etäyhteyden avulla ja ilmoittaa asiasta lähellä olevalle huoltomiehelle, joka saapuu paikalle hyvin valmistautuneena ja korjaa rikkoutuneen osan nopeasti.


 

Performance

 Suorituskyky

 Voit leikata traktorin käyttökustannuksia valvomalla keskeisiä suorituskyvyn mittareita, kuten polttoaineenkulutusta, JDLink-telematiikan avulla. Voit optimoida leikkuupuimurin asetukset reaaliaikaisten konetietojen avulla tai valvoa ajosilppurin moottorin kuormitusta polttoaineenkulutuksen alentamiseksi.


 

Logistics

 Logistiikka

 Seuraa pääkonetta päivän aikana tai käytä parannettuja logistiikkatyökaluja kokonaisen konekannan tehokkuuden tarkkailemiseksi. 

 Logistiikkapalvelupaketit ovat kehitysvaiheessa, kysy jälleenmyyjältäsi lisätietoja uusimmista uutisista.


 

Agronomics

 Agronomia

 Intuitiivisen operaatiokeskuksen ja langattoman tiedonsiirron ansiosta yhdistetyn koneen pelto- ja käyttötietojen muuntaminen tietoon perustuviksi liiketoimintapäätöksiksi ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Voit tarkastella, analysoida ja verrata tietoja, kuten aiempien kausien satokarttoja, ja hyötyä täydestä satohistoriasta.

 Agronomiapalvelupaketit ovat kehitysvaiheessa, kysy jälleenmyyjältäsi lisätietoja uusimmista uutisista.


Lisätietoja palvelupaketeista ja niiden hyödyistä yritystoiminnallesi saat paikalliselta John Deere -jälleenmyyjältäsi.

FarmSight Video

FarmSight video (ENG)

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi