• Kurota korkeammalle

  John Deere R-sarjan etukuormaimet sopivat täydellisesti 6M, 6R tai 6MC/RC-traktoriisi.

 • Kurota korkeammalle

  John Deere R-sarjan etukuormaimet sopivat täydellisesti 6M, 6R tai 6MC/RC-traktoriisi.

 • Kurota korkeammallle

  John Deere R-sarjan etukuormaimet sopivat täydellisesti 6M, 6R tai 6MC/RC-traktoriisi.

R-sarja

John Deere R-sarjan etukuormaimet nostavat työsi uudelle tasolle

John Deere R-sarjan etukuormaimet sopivat täydellisesti 6M, 6R tai 6MC/RC-traktoriisi. Ne on suunniteltu, valmistettu ja testattu samojen tiukkojen vaatimusten mukaisesti kuin John Deere traktoritkin. R-sarjan etukuormaimet ovat yhteensopivia John Deere etunostolaitteen kanssa, toimivat tarkasti ja luotettavasti ja mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin.

Tehty kestämään

Sovitusosien mitoitus ja kuormaimen liikeradat on suunniteltu tehokasta taakkojen siirtoa varten, ilman että ne haittaavat traktorin huoltoa tai etupyörien kääntyvyyttä.
Aisaston nivelkohdat on vahvistettu ja niiden helposti vaihdettavat helat jakavat kuormituksen laajalle alalle. Merkkinä John Deeren etukuormainten korkeasta laadusta niissä on harvat huoltovälit ja pitkä takuu.

 • Useita vakainvaihtoehtoja

  Useita vakainvaihtoehtoja

  Uudesta John Deere R-sarjan etukuormaimesta on saatavana useita eri versioita:

  • - Ei vakaajaa (NSL)
  • - Mekaaninen vakain (MSL)
  • - Hydraulinen vakain (HSL)
  • - Sähköinen vakain (ESL)
 • Esteetön näkyvyys

  Esteetön näkyvyys

  Aisojen alapuolelle sijoitetun vakaintangoston ansiosta kuljettajan näkyvyys ohjaamosta on entistäkin parempi. Tämä mahdollistaa myös aiempaa suuremman ohjauskulman.

 • Turvallinen ja helppo kiinnitys

  Turvallinen ja helppo kiinnitys

  Automaattisen kiinnityksen ansiosta R-sarjan etukuormaimen kiinnittäminen sujuu käden käänteessä.

 • Vaivaton työlaitteen kiinnitys

  Vaivaton työlaitteen kiinnitys

  Työlaitteen kiinnittäminen ei voisi olla helpompaa, sillä automaattisen työlaitteen kiinnityksen ansiosta kaikki tarvitsemasi työlaitteet pysyvät varmasti paikoillaan.

Keskeiset ominaisuudet

Tutustu R-sarjan etukuormainten ominaisuuksiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

Automaattinen kiinnitys

Automaattinen kiinnitys

Automaattisen kiinnityksen ansiosta R-sarjan etukuormainten kiinnittäminen käy käden käänteessä. Traktori ajetaan aisojen väliin, jolloin kiinnitystapit lukittuvat paikoilleen. Tämän jälkeen hydrauliikka ja sähköt kytketään kääntämällä monitoimiliittimen kahvaa. Lopuksi tukijalat lukitaan yläasentoon. Etukuormaimen kiinnitys onnistuu siis yhdellä nousulla ohjaamosta, ja irroitus on yhtä vaivatonta.

Automaattinen työlaitteen kiinnitys

Automaattinen työlaitteen kiinnitys

Työlaitteen kiinnittäminen ei voisi olla helpompaa, sillä automaattisen työlaitteen kiinnityksen ansiosta kaikki tarvitsemasi työlaitteet pysyvät varmasti paikoillaan. Lukituksen avaaminen on myös helppoa ja onnistuu yhtä vipua vetämällä.

Aisojen alapuolinen vakaintangosto

Aisojen alapuolinen vakaintangosto

 Aisojen alapuolelle sijoitetun vakaintangoston ansiosta kuljettajan näkyvyys ohjaamosta on entistäkin parempi. Se myös helpottaa traktorin huoltoa ja mahdollistaa aiempaa suuremman ohjauskulman.

Sähköinen vakain (ESL)

Sähköinen vakain (ESL)

Vaihtoehtona mekaaniselle tai hydrauliselle vakaimelle on saatavilla sähköinen vakain (ESL), joka säätää työlaitteen asentoa sähköhydraulisesti. Asentoautomatiikka mahdollistaa kauhan ja aisojen asentojen tallentamisen, johon kuormain palaa yhdellä vivun klikkauksella. Perusmallin ESL-kuormain koostuu vakaimettomasta NSL-kuormaimesta, johon on sovitettu sähköhydraulisesti toimiva vakain ja automaattinen työasentoon palautus. ESL Premium -kuormain puolestaan koostuu mekaanisella vakaimella varustetusta MSL-kuormaimesta, johon on sovitettu sähköhydraulisesti toimiva vakain ja automaattinen työasentoon palautus.

Uusinta kuormaintekniikkaa edustava sähköinen vakain parantaa työskentelyn tuottavuutta ja tekee käytön vaivattomaksi.

Kuormaimen toimintaa voidaan seurata ja säätää traktorin CommandCenter -päätelaitteella. Tarvittaessa vakaaja-toiminto voidaan myös kytkeä pois toiminnasta.

Nelitoiminen työasennon säätö (RTP)

Nelitoiminen työasennon säätö (RTP)

Työasennon säätö ohjelmoidaan sähköisen ohjaussauvan avulla. Laitteen muistiin voidaan tallentaa neljä aisojen korkeusasetusta sekä neljä työlaitteen kallistusasetusta, joihin kuormain palaa yhdellä vivun klikkauksella. Ominaisuus on saatavilla ainoastaan säköisellä vakaimella (ESL) varustettuihin kuormaimiin.

Aisaston jousto

Aisaston jousto

Aisaston jousto mahdollistaa suuremman ajonopeuden rasittamatta kuormaimen rakenteita. Se suojaa traktorin ja kuormaimen hydrauliikkaa ja rakenteita sekä varmistaa että taakka pysyy varmemmin kuormaimessa. Jousto aktivoidaan traktorimallista riippuen mekaanisen ohjaussauvan käyttöpainikkeella tai ohjelmoimalla ohjaussauva uudelleen.

Lisätyövalot

Lisätyövalot

Kuormaimen kauha ja aisa rajoittavat perusvalojen valaisemaa aluetta. Lisätyövaloilla näkyvyyttä voidaan parantaa merkittävästi. Ohjaamon rakenteisiin ja kateisiin on saatavana useita eri tyyppisiä työvaloja.

Hydraulinen työlaitteen lukitus

Hydraulinen työlaitteen lukitus

Hydraulisen työlaitteen lukituksen ansiosta työlaitteen irrottaminen onnistuu vain napin painalluksella, ohjaamosta poistumatta. Tarvittaessa lukitus ja irroitus voidaan tehdä myös manuaalisesti.

Työvälinekiinnikkeet

Työvälinekiinnikkeet

John Deere etukuormaimet on varustettu vakiona Euro-standardin mukaisella kiinnikkeellä. Lisävarusteena on saatavana kaksi yhdistelmäkiinnikettä, joihin sopii kahden eri standardin työvälineet. Combi Euro/SMS -kiinnikkeeseen sopivat sekä Euro- että SMS-työvälineet. Combi Euro/MX -kiinnikkeeseen sopivat Euro- ja MX-työvälineet. Vaihto kiinnitysstandardista toiseen tehdään manuaalisesti ja se onnistuu vain parissa minuutissa.

MemoSystem -asentoautomatiikka

MemoSystem -asentoautomatiikka

Lisävarusteena saatava MemoSystem-asentoautomatiikka säilyttää työlaitteen ennalta säädetyssä työasennossa. Tästä on hyötyä erityisesti toistuvassa lastaustyössä, sillä kuljettajan ei tarvitse joka kerralla hienosäätää työlaitetta noston aikana.

Tutustu R-sarjan etukuormainten teknisiin tietoihin: Avaa tästä

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi