8000-sarja

  • John Deere 8000-sarja

    Avainsana on tehokkuus.

  • John Deere 8000-sarja

    Avainsana on tehokkuus.

  • John Deere 8000-sarja

    Avainsana on tehokkuus.

8000-sarja

Silkkaa silppua!

 

Tehokasta rehuntekoa

 Uudet 8000-sarjan ajosilppurimme on kehitetty suoraan saamamme asiakaspalautteen pohjalta. Niiden suunnittelussa keskityttiin kuuteen keskeiseen osa-alueeseen: hyötysuhteeseen, rehun laatuun, mukavuuteen, luotettavuuteen, kulkukykyyn sekä kustannustehokkuuteen. Tämä kokonaisuus muodosti valtavan haasteen. Mutta uskomme selvinneemme siitä.

Tutustu uusiin 8000-sarjan ajosilppureihin tarkemmin ominaisuudet-välilehdellä!

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu John Deere 8000 -sarjan ajosilppureiden keskeisiin ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Enemmän luotettavuutta

Erittäin luotettavia

Tehty isomille tehoille Uusi 8000-sarja on suunniteltu tulevaisuuden tehovaatimuksille. Huolellinen suunnittelu alusta loppuun varmistaa, ettei mikään osa anna periksi.
Tehty laadukkaaksi 8000-sarjan ajosilppurit on valmistettu ilman kompromisseja. Laadukkaat laakerit, hammaspyörät sekä muut voimansiirron komponentit asettavan uudet mittapuut taloudellisuudelle ja kestävyydelle
Tehty kaikkiin olosuhteisiin Korkeilta ylängöiltä Arizonan tasangoille ja Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin - kestotestausohjelmamme kattoi kaikki viljelykasvit kaikissa olosuhteissa.

Parempi hyötysuhde

Parempi hyötysuhde

Tehty parhaalle moottorin sijoittelulle Pitkittäin sijoitettu moottori mahdollistaa parhaan mahdollisen näkyvyyden taaksepäin. Älykäs jäähdytysjärjestelmä tuottaa paremman ilmavirran ja nostaa hyötysuhdetta.
Tehty optimaaliselle massavirralle Uusi syöttörullien ja noukkimen voimansiirto minimoi satotappiot ja pienentää kasvuston massavirran vastusta nostaen suorituskyvyn hevosvoimaa kohti aivan uudelle tasolle.
Tehty kevyemmäksi Painon vähentäminen on helpoin tapa parantaa hyötysuhdetta. Älykäs suunnittelu, laadukas ja kestävä teräs sekä alumiinin käyttö soveltuvissa osissa auttavat alentamaan koneen painoa.

Enemmän mukavuutta

Ergonomiset hallintalaitteet

Tehty käyttäjää varten 8000-sarja on suunniteltu asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Siksi siinä on kaikki ominaisuudet, joita te olette kaivanneet. Voit nauttia avaran ohjaamon esteettömästä näkyvyydestä sekä selkeistä ja loogisista hallintalaitteista ja näyttöpäätteistä.
Tehty helpommin huollettavaksi Vähemmän päivittäisiä huolto- ja tarkastuskohteita ja erinomainen pääsy kaikkiin huoltokohteisiin. Varustukseen kuuluu integroitu työkalulaatikko sekä paineilmapuhdistuslaitteisto.
Tehty antamaan enemmän Perusvarustukseen kuuluvat apumiehen istuin ja tilava työkalupakki. Tilauksesta kone voidaan toimittaa i- tai Profi-varusteltuna sekä erikoiskestävin kulutusosin varustettuna (Longlife Package).

Enemmän pitoa

Enemmän pitoa

Tehty vaikeimpiin olosuhteisiin Alentunut paino yhdessä 42” renkaiden kanssa tarjoaa yksinkertaisen ja tehokkaan keinon pidon parantamiseen ja maan tiivistymisen vähentämiseen. Kun tähän lisätään suurempi maavara, voit olla varma että 8000-sarjan ajosilppurit selviytyvät kaikista olosuhteista.
Kompakti rakenne Pienin kuljetusleveys on vain kolme metriä, joka yhdessä tasaisen painojakauman kanssa varmistaa ketterän liikkumisen sekä maantiellä että pellolla.
ProDrive-ajovoimansiirto Markkinoiden paras automaattinen voimansiirtojärjestelmä ProDrive on kehittynyt entisestään. Voima välittyy optimaalisesti kummankin akselin pyörille tarjoten parhaan pidon ja etenemiskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Parempi kustannustehokkuus

Parempi kustannustehokkuus

Kestävät kulutusosat Erittäin hyvin kulutusta kestävien DuraLine-kulutusosien ansiosta voit työskennellä useamman kauden kulutusosia vaihtamatta.
Lyömätön polttoainetalous Uusi voimansiirtojärjestelmämme toimii ihanteellisesti yksiin moottorinohjauksen kanssa. Testien ja asiakkaidemme mukaan polttoaineen kulutus on alentunut lähes 20 %.
Ennakoitavissa olevat ylläpitokulut PowerGard-sopimuksen tarjoamat kiinteät huolto- ja ylläpitokulut antavat mielenrauhan sekä mahdollistavat kustannusten tarkemman budjetoinnin.

Laadukkaampaa rehua

Korkea rehun laatu

Tehty tarkemmaksi DuraDrum-hakkurikela tarjoaa parhaan mahdollisen rehun laadun lisäksi laajat silpun pituuden säätömahdollisuudet. Lisäksi teimme erinomaisesta hakkurikelastamme vieläkin paremman parantamalla kasvuston massavirtaa ja vähentämällä säätötarvetta pienemmän kulumisen avulla.
Tehokas jyvämurskain 8000-sarjan ajosilppureihin saa lisävarusteena KernelStar2-jyvämurskaimen. Limitetyt ylä- ja alatelojen rihlat lisäävät murskainpinta-alaa jopa 50 % perinteiseen jyvämurskaimeen verrattuna. Tuloksena on suurempi teho ja tasaisempi rehun laatu.
Rehun laadun mittaus Puhallustorveen kiinnitettävä HarvestLab-mittalaite mittaa lähi-infrapunatekniikan (NIR) avulla torvessa liikkuvan rehun kuiva-ainepitoisuuden sekä ravintoarvoja. Laite voidaan myös irrottaa silppurista ja ottaa paikalliskäyttöön navetassa.

Suuret pyörät, varma pito.

 8000-sarjan ajosilppurin varustelumahdollisuudet ovat aiempaa laajemmat. Suurimpien renkaiden ulkokehän halkaisija on peräti 215 cm. Rengaspaine voidaan laskea 1,0 bariin. Paineenlasku lisää pitoa ja kasvattaa vetopintaa.

Suuret pyörät, varma pito.

 Parempi vetopito
 Uudessa ajosilppurimallistossa rengaskokoja on suurennettu kautta linjan. Isommilla renkailla on suurempi maakosketuspinta, mikä vähentää maan tiivistymistä ja parantaa merkittävästi vetopitoa.

 Korkea maavara
 Uusien John Deere 8000 -sarjan ajosilppureiden myötä tuomme myös markkinoille myös isot 215 cm korkeat renkaat. Tämä rengastus nostaa konetta ylemmäs ja maavaraksi muodostuu kunnioitettavat 50 cm. Se on enemmän kuin yhdelläkään muulla ajosilppurilla.

Vähäisempi maan tiivistyminen
 8000-sarjan koneiden suurien renkaiden maakosketuspinta-ala on 22% *suurempi kuin edellisen sukupolven John Deere -ajosilppureilla. Kosketuspintaa voidaan suurentaa alentamalla rengaspaineita jopa niinkin alas kuin 1,0 bariin. Ennen paineen alentamista on selvitettävä onko toimenpide sallittu käytössä oleville renkaille ja sopiiko alennettu paine yhteen eteen kiinnitetyn noukkimen tai pöydän kanssa.

Perävaunun automaattitäyttö.

 Perävaunun automaattitäyttö.
 John Deeren uusi Active Fill Control -perävaunun automaattitäyttöjärjestelmä perustuu silppurin ja torveen asennetun kameran yhteispeliin. Silppuri ohjaa torvea niin, että haluttu täyttötapa toteutuu ja rehusuihku osuu oikeaan kohtaan perävaunussa. 

ProStream: Paljon voimaa, vähän kitkaa.

 ProStream: Paljon voimaa, vähän kitkaa.
 8000-sarjan ajosilppurin silppurikammion komponentit ovat kauttaaltaan astetta järeämmät verrattuna 7000-sarjan silppureihin. Tämän uuden ajosilppurin maksimi työsaavutus on jopa 300 rehutonnia tunnissa. 645 hv moottorilla varustetuissa ja sitä suuremmmissa malleissa koko rehukanava on 17 cm muita 8000-sarjan malleja leveämpi, jotta teho ja koneisto olisivat oikeassa balanssissa. Silputuskoneiston komponenttien keskinäinen sijainti toisiinsa nähden on loivan kaaren muotoinen, mikä tehostaa silpun läpikulkua ja vähentää osien kulumista.  

Kokoontaittuva rehunpuhallustorvi

 Kokoontaittuva rehunpuhallustorvi
 12-rivisellä maissipöydällä varustetussa silppurissa tarvitaan erikoispitkä puhallustorvi. Siirtoajoa varten se taittuu kokoon yhdellä napin painalluksella ohjaamosta.

 

Tutustu John Deere -ajosilppureiden ominaisuuksiin alla olevista videoista (kieli englanti).

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi