Opastus ja koneautomaatio

 • Opastus ja koneautomaatio

  Voittoa joka käännöksellä

 • Opastus ja koneautomaatio

  Voittoa joka käännöksellä

 • Opastus ja koneautomaatio

  Voittoa joka käännöksellä

 • Opastus ja koneautomaatio

  Voittoa joka käännöksellä

Opastus ja koneautomaatio

Mitä ne ovat?

 Kattava valikoima integroituja ohjausjärjestelmiä yksinkertaisesta manuaalisesta hallinnasta täysin automaattisiin järjestelmiin. Sekalaista konekantaa varten tarjoamme myös ratkaisuja muita merkkejä varten, joten voitte edelleen nauttia John Deeren ohjauksen eduista.

 Saatavana on kolme eri signaalin tarkkuustasoa:

 SF1 +/- 23cm
SF3 +/- 3cm
RTK 2cm (toistettava)

Tuotteet

 

AutoTrac Universal

 AutoTrac Universal

 Jälkiasennettava automaattiohjaussarja vanhoihin John Deere -koneisiin sekä muun merkkisiin koneisiin. Sopii kaikkiaan yli 600 malliin.

AutoTrac Controller

 AutoTrac -ohjain

Täysin integroituna järjestelmänä AutoTrac-ohjain tuo huipputarkan opastuksen sekalaiseen konekantaan.

Integrated AutoTrac

 Integroitu AutoTrac

 Integroitu automaattiohjausjärjestelmä selviytyy helposti suorista, kaarevista sekä ympyräreiteistä ja mahdollistaa miellyttävän työskentelyn näkyvyyden ollessa heikko.

AutoTrac Vision

 AutoTrac Vision

AutoTrac Vision hyödyntää eteen asennettua kameraa, joka havaitsee viljan ja muita kasvilajeja, kun niiden korkeus on vähintään 10–15 cm. Ohjausjärjestelmä pitää ruiskulaitteen pyörät kunkin rivin keskellä ja vähentää satoa heikentäviä viljelykasvivaurioita.

AutoTrac RowSense

 AutoTrac RowSense

 Tämä AutoTrac-valmiita leikkuupuimureita ja ajosilppureita varten luotu järjestelmä mahdollistaa pysymisen aina oikealla rivillä. Joten kuljettaja voi keskittyä koneeseen, pitää nopeuden samana ja alentaa käytöstä aiheutuvaa rasitusta merkittävästi.

Active Implement Guidance & iSteer

 Työkoneen automaattiohjaus

 Työkoneen Active Implement-automaattiohjaus varmistaa, että traktori ja työkone seuraavat tarkalleen samaa reittiä, mikä sulkee pois kasvustovaurioiden mahdollisuuden seuraavilla ajolinjoilla.

iSteer and iSteer Plow

 iSteer ja iSteer Plough

 iSteer Plough -toiminto mahdollistaa täysin suorat vaot auroilla, joissa on säädettävä työskentelyleveys. Nyt iSteer mahdollistaa peltojen kyntämisen myös ympyrän muotoisesti.

iTEC Pro

 iTEC Pro -päisteautomatiikka

 iTEC Pro ohjaa automaattisesti koko päistekäännöksen ja hallitsee kaikkia traktorin ja työkoneen toimintoja helposti ja tarkasti.

Tractor implement Automation

 Traktorin työkoneautomaatio

 John Deeren traktorin työkoneautomaatio hallitsee elektronisesti ohjattavien traktori toimintojen automatisoituja säätöjä.

Active Fill control

 Aktiivinen täytön hallinta

 Aktiivinen täytön hallinta hyödyntää stereokameraa, joka mahdollistaa torven käännön ja lipan asennon automaattisen säädön.

John Deere Machine Sync

 John Deere MachineSync

 MachineSync mahdollistaa peittokarttojen ja opastusviivojen jaon samalla pellolla työskentelevien koneiden kesken. Se mahdollistaa myös nopeuden ja ohjauksen synkronoinnin leikkuupuimurin sekä perävaunua vetävän traktorin välillä pellolla tehtävän purkamisen aikana.

Keskeiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin AMS-sovellusten keskeisiin ominaisuuksiin alla olevista linkeistä:

Mitä hyötyä AMS-sovelluksista?

 Paranna työn tarkkuutta… työkoneiden hallintaa… tuottavuutta… taloudellisuutta… 

 Alenna panoskustannuksia… kemikaalien käyttöä… kuljettajan rasitusta...

Säästä selvää rahaa - järjestelmä maksaa itsensä takaisin

Save Money - It pays for itself

 Ag magazine Lohnunternehmen (1/2010) mukaan päällekkäisen työnteon vähentäminen mahdollistaa seuraavat säästöt:

 

Save Money - It pays for itself

 Tällä on huomattava vaikutus esimerkiksi urakoitsijan liiketoimintaan. Pelkästään ajan ja polttoaineen käyttö huomioiden 400 peltotyötunnin aikana voidaan säästää huimat 4266 €.

 Maatalousyrittäjän tulee toiminnassaan ottaa huomioon myös lannoitteiden, kasvinsuojeluaineiden ja siementen kulutus. Viljeltäessä 150 hehtaaria vehnää, kokonaissäästöt voivat olla jopa 5678 €/vuodessa*.

 *Kustannusinformaatio on kuten se on julkaistu Lohnunternehmen 1/2010 -maatalousjulkaisussa. Luokittelu urakoitsijoihin ja maatalousyrittäjiin perustuu "KTBL-Feldarbeitsrechner":in tietoihin.

Saavuta enemmän - Olemalla tarkka ja nopea

Get More Done - Be quick and precise

 Työsaavutus paranee, sillä tarkempien ajolinjojen ansiosta käännökset ovat nopeampia ja ajokertojen määrä alenee.

 

Get More Done

 AutoTrac-automaattiohjaus auttaa välttämään päällekkäistä ajoa ja aukkojen syntymistä, joten voit hyödyntää koneen täyttä työleveyttä. Tämän ansiosta työsaavutus paranee jopa 14%*, joten saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa.

 *LandTechnik 6/2006

Automaattiohjaus - keskity tuottavampiin asioihin

Hands-free - Concentrate on more important matters

  Kytke päälle AutoTrac-automaattiohjaus, ja voit rentoutua sekä keskittyä koneen muiden toimintojen optimointiin tuottavuuden parantamiseksi.

 Väsyneenä koneen kuljettajalla on huomattavasti suurempi riski tehdä virhe, joka maksaa huomattavasti aikaa ja rahaa. Kuljettajan rasitustilaa voidaan mitata seuraamalla sydämen sykettä työskenneltäessä AutoTracilla ja ilman.

 

Hands-free - Concentrate on more important matters

 Tulosten mukaan AutoTrac ei pelkästään paranna työn tarkkuutta: se myös alentaa huomattavasti kuljettajan kokemaa rasitusta parantaen suorituskykyä kokonaisvaltaisesti.

 Top Agrar -lehden mukaan:“Automaattiohjausjärjestelmät vähentävät kuljettajan rasitusta, minkä ansiosta ne maksavat itsensä takaisin vähentämällä virheitä ja parantamalla kuljettajan suorituskykyä.” (Top agrar 12/2012)

Älä pysähdy - pysy menossa

Never stop - Just keep going and going

 Automaattiohjaus käyttää sateliittipaikannusta koneesi sijainnin määrittämiseen, minkä ansiosta voit jatkaa työntekoa myös pimeässä tai kun näkyvyys on muuten heikko.

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi