John Deere RTK

RTK - Tarkkuutta ja toistettavuutta

Ominaisuudet

  • Täydellinen pitkän aikavälin toistettavuus
  • Erittäin tarkka signaali
  • Nopea signaalin sisäänvetoaika
  • RTK-perusasema ja Mobile RTK*

 Jos liiketoimintaasi on erittäin tarkka täsmäviljely, RTK on yhä paras ratkaisu tarkkuuden, toistettavuuden ja sisäänvetoajan osalta. RTK eliminoi GNSS-poikkeaman mahdollisuuden kokonaan ja antaa ainutlaatuisen ±2,5 cm:n ajotarkkuuden.

 Pitkän aikavälin toistettavuus ja alle 1 minuutin sisäänvetoaika

 RTK:ta käytettäessä pellon rajat täytyy tallentaa vain kerran. Jos tätä toistettavuutta tarvitaan esim. lohkon ohjausta varten, et varmaankaan halua tallentaa rajoja joka vuosi. Lisäksi säästät aikaa joka päivä: Täysi RTK-tarkkuus on aina saatavilla aivan alusta lähtien. Se kestää alle 1 minuutin!

 Uusi ja ainutlaatuinen: 14 päivää RTK Extendiä

 Starfire 6000 RTK -asiakkaana saat jopa 14 päivää RTK Extendiä. Jos näköyhteys tukiasemaan katkeaa tai yhteys matkapuhelinverkkoon katkeaa käytettäessä Mobile RTK:ta, voit jatkaa työskentelyä täydellä tarkkuudella ja jopa viedä tämän hyödyn RTK-verkon ulkopuolelle.

RTK Base Station

 RTK-perusasema

 Radio-RTK toimii yhdessä staattisen paikallisen perusaseman kanssa pellolla tai pellon lähellä. Perusasema voi olla oma asema tai jälleenmyyjän ylläpitämässä verkossa oleva asema. Se tarkkailee GPS-/GLONASS-satelliittien ryhmää ja lähettää jatkuvasti erittäin tarkkoja ±2,5 cm:n vaakasuuntaisia ajokorjauksia ja ±5,0 cm:n pystysuuntaisia ajokorjauksia RTK:lla varustetun koneen StarFire-vastaanottimeen.

New Mobile RTK Modem 4G LTE

 Uusi Mobile RTK -modeemi 4G LTE*

 Mobile RTK -korjaussignaali kulkee matkapuhelintekniikan avulla. Se mahdollistaa toistettavan tarkkuuden hajanaisillakin pelloilla ja mäkisessä maastossa. Uusi Mobile RTK -modeemi 4G LTE on täysin integroitu ja kiinnitettävissä StarFire-vastaanottimeen. Kahden erittäin suorituskykyisen antennin ja ohjaamon katolla sijaitsevan kiinnityskohdan ansiosta vastaanotto ja signaalin vakaus ovat optimaaliset. Siinä on tuki uusimman 4G LTE -matkaviestintästandardin lisäksi myös 3G- ja 2G-standardeille. Jos verkon peitto häviää, voit hyödyntää jopa 14 päivän RTK Extend -tilaa.

John Deere Mobile RTK Signal

 John Deere Mobile RTK -signaali*

 Uusi alkuperäinen John Deere Mobile RTK -signaali on helpoin ja tehokkain tapa käyttää RTK:ta. Se on yhteensopiva paitsi uuden John Deere Mobile RTK 4G LTE -modeemin, myös JDLink MTG:n kanssa. Ylimääräistä datasopimusta (SIM-korttia), erillistä Mobile RTK Access -lisenssiä tai ylimääräistä Mobile RTK -modeemia ei tarvita. Kaikki tulee samasta paketista.

 * Mobile RTK teknologia on saatavana vain valituissa maissa

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi