1200A bunkkerikone

1200A bunkkerikone

Ominaisuudet & tekniset tiedot

  • Todella kompakti ja ketterä
  • Variaattorivoimansiirto
  • Monipuolisesti varusteltavissa
  • Sähkötoiminen takanostolaite

Moottorin tyyppi

Ilmajäähdytteinen nelitahti

Moottorin teho

9,5 hv (7,1 kW)

Maksiminopeus

18,5 km/h

Hiekkaesteetkin kaipaavat huolenpitoa.

John Deeren bunkkerikone 1200A on vuosien saatossa saanut kentänhoitajilta paljon kiitosta ja kehuja, eikä syyttä. Se on kompaktin kokoinen, äärettömän ketterä ja hyvin monipuolisesti varusteltavissa. Työlaitteita on saatavana eteen, keskirungon alle ja perään. Niitä voidaan käyttää yksi kerrallaan tai vaikka kaikkia samanaikaisesti. Voimanlähteenä on John Deere Gator T -lava-ajoneuvosta tuttu 9,5 hv bensiinimoottori ja variaattorivoimansiirto. 

Ohjaamossa on tilava ajosilta, hyvä näkyvyys lähialueelle sekä luontevasti sijoitetut hallintalaitteet. Istuimen takana on vakiona kätevä kori pikkutavaroiden kuljetusta varten. 

Sähkötoimisen nostolaitteen avulla nostat taakse kiinnitetyn työkoneen kuljetusasentoon pelkällä napin painalluksella. Helposti kiinnitettävä takalana ulottuu reilusti takapyörien kulkulinjan ulkopuolelle, joten se tasoittaa bunkkerin pintamaan myös kaarteissa. Puskulevyllä puolestaan voidaan siirtää maa-ainesta paikasta toiseen ja siinä on kätevä nosto- ja laskumekanismi.

1200A bunkkerikoneen tekniset tiedot

Tutustu teknisiin tietoihin tarkemmin:

Avaa tästä

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi