Gator -lava-ajoneuvot

  • Tee raskaasta työstä huvia

    John Deere Gator lavamaasturit

  • Tee raskaasta työstä huvia

    John Deere Gator lavamaasturit

Gator -lava-ajoneuvot

Verraton kumppani

Kuraiset metsätiet, mahdottomilta tuntuvat rinteet, jäätävät kylmäkäynnistykset... John Deere Gator -lavamaasturit ovat vuosi toisensa jälkeen osoittautuneet luotettaviksi työjuhdiksi, joilla pääset lähes minne tahansa haluat. Gatoreita on valmistettu jo yli 500 000, ja ne ovat kestävyydellään ja laadullaan saavuttaneet maineen, joka on vertaansa vailla.

Hauska ajaa, käytännöllinen työssä. Laajasta mallistosta löytyy sopiva lavamaasturi jokaiseen tarpeeseen. Tule koeajolle ja vakuutu itse!


John Deere Gator -lavamaasturit, työmallisto

Työmallisto

Gator lavamaasturi hoitaa homman. Se on turvallinen ja luotettava kumppani kovimpiinkin töihin – ilman kompromisseja mukavuudessa ja helppokäyttöisyydessä.

Lue lisää


John Deere Gator -lavamaasturit, maastomallisto

Maastomallisto

Yli kallioiden ja notkelmien, kivikoissa ja kurakoissa – Gator XUV vie sinut kaikkialle minne haluat mennä! Tällä kulkupelillä voitat lähes kaikki esteet leikiten.

Lue lisää


John Deere Gator -lavamaasturit, ammattimallisto

Ammattimallisto

Verratonta monikäyttöisyyttä. Gatorin ammattimallisto on yksinkertaisesti lyömätön ammattimaisessa golf- ja urheilukenttien hoidossa.

Lue lisää

Hankkija Oy
John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

Puh. 010 76 83000
Fax: 010 76 83094
palaute@hankkija.fi

Puhelun hinta soitettaessa Hankkija Oy:n toimipaikkojen 010-alkuisiin numeroihin on 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min kaikista liittymistä.