Niittomurskaimet

  • John Deere -niittomurskaimet

    Sääennusteeseen et voi aina luottaa. John Deere -niittomurskaimeen voit.

Niittomurskaimet

Lyhennä kuivumisaikaa ja tehosta rehuntekoa.

 

Nopeuta rehun kuivumista ja tehosta sadonkorjuuta

 Tiukat aikataulut ja oikulliset sääolot. Siinä kaksi haastetta, jotka viljelijät ja urakoitsijat aina rehuntekoaikaan kohtaavat.

Rehunkorjuun ajankohta on kriittinen. Rehun laatu heikkenee nopeasti ellei sitä saada ajoissa talteen. Sen vuoksi kannattaa panostaa laadukkaisiin, luotettaviin ja tehokkaisiin koneisiin.

John Deerellä on markkinoiden laadukkain ja laajin niittomurskainmallisto, kaikkiaan 14 eri tyyppistä ja -kokoista niittomurskainta. Pienin malli on 2,80 m leveä nostolaitekone, jonka tehontarve on 80 hv. Suurin perhoskone niittää kerta-ajolla  8,8 metrin kaistaleen, ja se tarvitsee veturiksi 220 hv:n traktorin.

Nämä koneet on testattu kovassa käytännön työssä. Kestävyydessä ja luotettavuudessa ne ovat saavuttaneet legendaarisen maineen. John Deerellä niität tehokkaasti ja murskaat hellävaraisesti. Sillä teet puhdasta rehua, jota karjasi syö mielellään. Ja mikä tärkeintä, se tuottaa enemmän maitoa ja kasvaa nopeammin.

Etunostolaitemallit 131/228A

Etunostolaitemallit 131/228A

Etunostolaitekoneet ovat ihanteellisia työkenneltäessä pienillä lohkoilla tai aitojen vierustoilla. Kun yhdistät etunostolaitekoneen takanostolaitekoneeseen tai hinattavaan malliin, niität tunnissa jopa yli 6 hehtaaria.

Takanostolaitemallit  324A/328A/331

Takanostolaitemallit 324A/328A/331

Nostolaitesovitteisten niittomurskaintemme jämäkkä rakenne on osoittautunut toimivaksi ja kestäväksi kovissa käytännön olosuhteissa. Keskeltä ripustettu niittoyksikkö liikkuu pehmeästi pellon pinnalla seuraten tarkasti maan muotoja. Hydraulinen laukaisulaite suojelee teräpalkkia ja koneen rakenteita esteeseen osuttaessa.

Hinattavat mallit 1355/1365

Hinattavat mallit 1355/1365

Jos sinulle on tärkeintä luotettavuus, ei mikään voita John Deeren klassista hinattavaa niittomurskainta. 1355 ja 1365 -mallien kestävä rakenne on luonut niille erinomaisen maineen ja jälleemyyntiarvon.

Hinattavat mallit 630/635

Hinattavat mallit 630/635

Uudella 600-sarjan niittomurskaimella saat aikaiseksi enemmän. Uusi, esijännitetyin valurautasormin varustettu murskainkela käsittelee rehumassaa entistä agressiivisemmin, mikä yhdessä uudenlaisen karhon muodon kanssa nopeuttaa rehun kuivumista. Nämä koneet on suunniteltu nopeaan niittoon vaikeissa olosuhteissa.

Hinattavat meno/paluumallit 830/835

Hinattavat meno/paluumallit 830/835

830 ja 835 -mallien kanssa voit ajaa edestakaisin pellon samaa sivua, jolloin työsaavutus paranee jopa 15 % tavanomaiseen hinattavaan niittomurskaimeen verrattuna. Hitsattu rakenne takaa erinomaisen kestävyyden, ja isokokoiset renkaat saavat aikaan rauhallisen käytöksen sekä myös vähentävät maan tiivistymistä.

Perhoskoneet 381/388/488

Perhosmallit 381/388/488

Yhdistämällä 381, 388 tai 488 -mallin niittokoneet etunostolaitemallin kanssa saadaan työleveydeksi jopa 8,8 metriä. Lisää vielä ajo-opastus ja olet siirtynyt niittotehossa aivan uudelle tasolle.

Keskeiset ominaisuudet

 Tutustu John Deere -niittomurskainten ominaisuuksiin alla olevista linkeistä.

Kestävä ja suorituskykyinen teräpalkki

Kestävä ja suorituskykyinen teräpalkki

 Matalaprofiilinen teräpalkki ja hyvin toimiva kellunta varmistavat tarkan ja siistin leikkuutuloksen kaikissa olosuhteissa.

 Puhdas leikkuu

 Terät tuottavat puhtaan leikkuujäljen ohuessakin nurmessa. Tämä tehostaa uutta kasvua ja mahdollistaa useamman sadonkorjuun.

 Leikkaa lyhyeen sänkeen

 Teräpalkki voidaan säätää niittämään vain 20 mm:n sänkeen, jolloin lakoontunutkin kasvusto saadaan tarkasti talteen.

 Helppo huoltaa

 Huolto- ja tarkastuskohteisiin on helppo päästä käsiksi. Seisokit ovat lyhyitä ja tuottavaa työaikaa enemmän.

 Suojamekanismi

 Hydraulinen laukaislaite reagoi nopeasti esteeseen osuttaessa. Lisäksi lautasissa oleva suojamekanismi varjelee hammasrattaita vaurioilta terän osuessa esteeseen.

 Vaivaton säätö

 Murskainkelan yläpuolella olevan hankauslevyn ja karhonohjainten säätöön ei tarvita työkaluja.

Teräksiset murskainsormet

Teräksiset murskainsormet

 Laaja säätöalue

Murskainsormien ja niiden yläpuolella olevan hankauslevyn välys on säädettävissä ilman työkaluja optimaalisen murskaustuloksen saavuttamiseksi.

 Tarkka tasapainotus

Värinöiden eliminointi pidentää koneen kestoikää sekä parantaa käyttömukavuutta.

 Kulutuskestävyys

Terässormet ovat muovisia kestävämmät. Nivelöinnin ansiosta ne pääsevät liikumaan, mikä suojelee niitä vaurioilta.

 Suurempi ajonopeus

Jokainen murskainsormi painaa yhden kilogramman, joten murskainkelalla on suuri hitausmomentti. Tämän ansiosta karhotus tapahtuu helposti ja jouheasti myös vahvassa kasvustossa ja suurella ajonopeudella.

 Erinomainen suorituskyky

600- ja 800-sarjan niittomurskaimissa on uuden tyyppinen hankainlevy sekä uudet, esijännitetyt murskainsormet. Niiden lukumäärä metriä kohti on suurempi kuin missään muussa niittomurskaimessa. Työjälki on erinomainen myös vahvassa heinikossa.

Säätö kasvuston mukaan

John Deere -niittokoneiden murskainkela

 Hankauslevyn ja murskainsormien välys on säädettävissä. Mitä lähemmäs sormia levy lasketaan, sitä aggressiivisemmin murskain työskentelee ja kosteuden haihtuminen kasvista nopeutuu.

600- ja 800-sarjan niittomurskaimissa suunnikastyyppisen kiinnityksen ansiosta terän niittämä materiaali leviää tasaisesti koko hankauslevyn leveydelle.

Niittomurskaimet, video

Niittomurskaimet, video

Niitto ja paalaus, video

Niitto ja paalaus, video

Hankkija Oy
John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

Puh. 010 76 83000
Fax: 010 76 83094
palaute@hankkija.fi

Puhelun hinta soitettaessa Hankkija Oy:n toimipaikkojen 010-alkuisiin numeroihin on 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min kaikista liittymistä.