Kiinteistötraktorit

  • Kovat koneet koviin töihin

    John Deere kiinteistötraktorit

  • Kovat koneet koviin töihin

    John Deere kiinteistötraktorit

Kiinteistötraktorit

Traktorin koosta riippumatta voit olla varma yhdestä asiasta – erinomaisesta suorituskyvystä. Jokainen malliston kone on suunniteltu vaativiin työtehtäviin. Moottorit ovat erittäin vääntäviä, automaattinen ajovoimansiirto toimii mukavasti kahdella jalkapolkimella ja ohjaamomukavuus on huippuluokkaa. Älä anna kompaktin ulkomuodon hämätä, sillä mikään työtehtävä ei ole liian iso näille tehokkaille koneille.


John Deere 1R -sarjan kiinteistötraktorit

1-sarjan kiinteistötraktorit
Ihanteellinen kone ruohonleikkuuseen, kuormaukseen, maanmuokkaukseen ja moniin muihin tehtäviin. 1R-sarjan kiinteistötraktorit ovat juuri niin monipuolisia kuin haluat niiden olevan, käytitpä konetta sitten ammattimaiseen työskentelyyn tai oman pihasi ja puutarhasi hoitoon.

Lue lisää


John Deere kiinteistötraktorit

2-sarjan kiinteistötraktorit
2R-sarjan kiinteistötraktorit mahtuvat mukavasti autotalliin sekä sopivat työskentelemään ahtaissakin paikoissa. Tästä huolimatta ne tarjoavat “ison traktorin” luotettavuuden ja monia isoveljistään tuttuja ominaisuuksia, joita opit arvostamaan ammattimaisissa maisemanhoidon tai kiinteistöhuollon töissä – tai yhtä hyvin omalla pihallasi.

Lue lisää


John Deere 3R -sarjan kiinteistötraktorit

3-sarjan kiinteistötraktorit
Ruohonleikkuuta, maanmuokkausta, kuormausta, auringonnoususta auringonlaskuun - päivään mahtuu monenlaista työtä. Tämän vuoksi teimme 3-sarjan kiinteistötraktoreistamme ammattilaatuisia kaikilla osa-alueilla.

Lue lisää


John Deere 4 -sarjan kiinteistötraktorit

4-sarjan kiinteistötraktorit
Uudet 4M ja 4R -sarjan kiinteistötraktorimme on ladattu täyteen edistyksellistä teknologiaa ja älykkäitä ratkaisuja, joita et löydä muista merkeistä. Tutustu 4-sarjan kiinteistötraktoreihin ja huomaat miksi ne ovat luokan uusia kuninkaita.

Lue lisää 

Video John Deere kiinteistötraktoreista

 John Deere kiinteistötraktorit
Katso video

Hankkija Oy
John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

Puh. 010 76 83000
Fax: 010 76 83094
palaute@hankkija.fi

Puhelun hinta soitettaessa Hankkija Oy:n toimipaikkojen 010-alkuisiin numeroihin on 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min kaikista liittymistä.