Kiinteistötraktorit

  • Lujat traktorit kovaan työhön

    John Deere -kiinteistötraktorit

Kiinteistötraktorit

Traktorin koosta riippumatta voit olla varma yhdestä asiasta – erinomaisesta suorituskyvystä. Jokainen malliston kone on suunniteltu vaativiin työtehtäviin. Moottorit ovat erittäin vääntäviä, automaattinen ajovoimansiirto toimii mukavasti kahdella jalkapolkimella ja ohjaamomukavuus on huippuluokkaa. Älä anna kompaktin ulkomuodon hämätä, sillä mikään työtehtävä ei ole liian iso näille tehokkaille koneille.


John Deere kiinteistötraktorit

2R-sarjan kiinteistötraktorit
2R-sarjan kiinteistötraktorit mahtuvat mukavasti autotalliin sekä sopivat työskentelemään ahtaissakin paikoissa. Tästä huolimatta ne tarjoavat “ison traktorin” luotettavuuden ja monia isoveljistään tuttuja ominaisuuksia, joita opit arvostamaan ammattimaisissa maisemanhoidon tai kiinteistöhuollon töissä – tai yhtä hyvin omalla pihallasi.

Lue lisää


John Deere kiinteistötraktorit

3000-sarjan kiinteistötraktorit

Tämän kokoluokan traktorit eivät ole koskaan ennen tarjonneet yhtä paljon tehoa ja helppokäyttöisyyttä. Ainutlaatuinen LoadMatch-toiminto säätää automaattisesti voimansiirron välityssuhdetta kuormituksen mukaan. Lisävarusteina on saatavana ComfortGard-ohjaamo sekä AutoConnect-järjestelmä ruohonleikkuupöydän ja etukuormaimen helppoon kiinnitykseen ja irrotukseen. 3000-sarjan kiinteistötraktorit tuovat työhön tehoa silloin, kun sitä tarvitaan.

Lue lisää


John Deere 4000-sarjan kiinteistötraktorit

4000-sarjan kiinteistötraktorit
Nouse 4000-sarjan kiinteistötraktorin ohjaamoon ja nauti aidon John Deere PowerTech-moottorin tehosta ja taloudellisuudesta. Suorituskyvyn takeina ovat sähköisesti ohjattu polttoaineen ruiskutus, muuntuvasiipinen turboahdin sekä välijäähdytys. Lisävarusteina on saatavana sähköohjattu voimansiirron hallinta, ComfortGard-ohjaamo sekä etukuormaimen pikakiinnitys.

Lue lisää


 

Video John Deere kiinteistötraktoreista

 John Deere kiinteistötraktorit
Katso video

Hankkija Oy
John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4 - 05800 HYVINKÄÄ PL 390
Puh. 010 76 83000
Fax: 010 76 83094
palaute@agrimarket.fi
(Puhelun hinta 8,21 snt/puh + 11,9 snt/min)