Väyläleikkurit

  • Tiennäyttäjä menestykseen.

    John Deere -väyläleikkurit

Väyläleikkurit

 Ainutlaatuista suorituskykyä. Yhä uudestaan ja uudestaan.

Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana John Deere saa paljon asiakaspalautetta. Kenttämestarit kertovat meille millaista ergonomiaa he koneilta odottavat. Myös ajettavuus on heille hyvin tärkeää. Leikkurin on pysyttävä suoralla ajolinjalla. He painottavat myös voimansiirron tärkeyttä mäkien nousukykyä ajatellen. Hydrauliikankin suhteen olemme saaneet koneiden käyttäjiltä arvokkaita kehitysideoita. Suorituskykyinen, hyvän leikkuujäljen tekevä väyläleikkuri ei synny yhden miehen käsissä. Siihen tarvitaan kokemuksen tuomia ideoita ja suuren valmistajayhtiön mittavat taloudelliset resurssit. Nyt voimmekin esitellä huippuluokan valikoiman väyläleikkureita:


John Deere PrecisionCut -väyläleikkurit

 PrecisionCut-sarja

John Deere 7700 / 8700 PrecisionCut -väyläleikkureilla selviydyt leikiten kaikkein hankalimmankin muotoisista peliväylistä.

 


John Deere E-Cut Hybrid -väyläleikkurit

 E-Cut Hybrid -sarja

E-Cut Hybrid on markkinoiden ensimmäinen väyläleikkurisarja, jossa leikkuukeloille on sähköinen voimansiirto. Sillä on monia etuja, kuten olennaisesti pienentynyt öljyvuotojen riski.

 


John Deere väyläleikkurit

 5-kelainen 1905-kelaleikkuri

Todellista työtehoja peliväylien hoitoon. 1905-mallin 4,05 metrin työleveys sekä mittava moottoriteho ja kulkukyky riittävät suurinpienkin kenttien tehokkaaseen hoitoon. 

 

John Deeren jälleenmyyjä Suomessa

Peltokuumolantie 4
05800 HYVINKÄÄ
PL 390

www.hankkija.fi

Puh. 010 76 83000
palaute@hankkija.fi